Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Theta Healing Alaptanfolyam

2018 április 16 10:00 - 2018 április 18 17:00

A ThetaHealing® módszert ma már a világ közel 150 országában milliók használják. Japánban már egyes iskolákban tanítják is ezt a technikát.
Ez egy olyan önsegítő, vizualizációs-meditációs technika amelyik segít felismerni azokat a rejtett önkorlátozó gondolatokat, amelyek meghatározzák, és számunkra kellemetlen irányba terelik az életünket. A problémáknak a valódi okát tárja fel és kezeli is azt.
Képessé válunk a módszer segítségével csökkenteni az életünkben a stresszt és annak hatásait.

Ráébredünk, hogy képesek vagyunk az energetikai rendszerünket harmonizálva, akár 90-95%-os hatékonysággal tudatosan alakítani az életünket.
Unod már, hogy évről-évre ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz? Elég már a félelemben, bánatban, sértettségben, haragban, elnyomásban, civakodásban, kihasználtságban, … eltöltött órákból? Unod már a saját hibáidat? Lenne kedved új képességeket kihozni magadból? Van kedved kipróbálni, hogy hogyan tudod átalakítani az életedben megjelenő problémákat? Lenne kedved gyorsan lecserélni a kellemetlen érzelmeket kellemesekre? Lennek kedved hatékonyan átalakítani életed problémás kapcsolatait? Lenne kedved átalakítani az anyagi helyzetedet? Lenne kedved mindezt egy hatékony, azonnali változást hozó kvantum technikával elérni?
Ha igen, akkor várlak szeretettel a következő ThetaHealing® Alap tanfolyamra.

Bővebben >>

Jelentkezés>>

Részletek

Kezdés:
2018 április 16 10:00
Vége:
2018 április 18 17:00
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Soluna Holisztikus Egészségközpont
Széchenyi u 11
Debrecen, Hajdú-Bihar 4025 Magyarország
+ Google Térkép

Kövess engem:

Közelgő események

  1. ThetaHealing® DNS3 tanfolyam

    április 22 09:00 - április 26 15:00

Feliratkozás hírlevélre