Tudatosság, út a boldog élethez

   

Te hány perc ráfordítás után várod el az életedben az azonnali változást?

thetahealing módszerTegnap megnéztem ANAMÉ egyik videóját, egy daganatos hölgy csodás gyógyulásáról szól. 4 hónap, több órányi meló van ebben az eredményben.

Az a szomorú tény, hogy a legtöbb daganatos beteg, akivel valaha találkoztam nem volt nyitott arra, hogy napi több órát dolgozzon magáért. Gyakorló orvosként számomra nem könnyű elfogadni ezt. Értelmetlennek érzem a halálukat, és közben szeretem őket mert látom az igazi énjüket. Minden ember egy csoda!

Az elmúlt hetekben ismét gyors és azonnali változások jelentek meg az életemben. Úgy érzem, hogy ismét leküzdöttem olyan elakadásaimat, amik már réges-rég frusztrálnak.

Például 3 éve készülök egy extra lomtalanítást végezni minden hozzám kapcsolódó fizikai térben. Hetek óta folyamatosan történik. Nagyobb léptékben és fizikai térben, mint ahogyan azt elképzeltem volna. Csak, hogy érts: nem gondoltam volna, hogy egyik elhunyt hozzátartozóm otthonában is beindul a folyamat. Kisbaba mellett megtaláltam a módját annak, hogy segítőim legyenek és szépen halad a rend és rendszer kialakítás, a lom elengedés, a tisztítás.

Nálunk generációs teher, a “majd jó lesz még valamire, nem dobom ki” hiedelem. Nehezen engedünk el: testsúlyt, szerelmet, párkapcsolatot, gyermeket, tárgyat, munkahelyet, elveket,… mindent.

Sokat dolgoztam azért, hogy ez a mostani áttörés megérkezzen az életembe. Persze élveztem, ezért fel se tűnt, hogy valójában mennyit.

 

Gyakorolni, gyakorolni,… szinte minden általam nagyra tartott módszernek ez az egyik jelmondata. Ezt tanítja a ThetaHealing® megalkotója Vianna Stibal, erről számolnak be ANAMÉ tanítványai, Dr. Arkagyij Petrov és Dr. Grigorij Grabovoj szintén propagálják a gyakorlást. Mind a 4 módszer gyakorlói között szép számmal vannak olyanok, akik gyógyultak gyógyíthatatlannak vélt betegségekből.

 

Grabovoj Úr egyik szemináriumán egy Hölgy szót kért. Nem szokott ilyen történni, ennek ellenére szót kapott. Elmesélte, hogy áttétes végstádiumú daganatot diagnosztizáltak nála. El akart menni egy Grabovoj szemináriumra, majd úgy döntött, hogy minden információ elérhető a könyvekben és az interneten a gyógyulásához. Elkezdi csinálni, és majd akkor megy el személyes találkozóra, amikor megköszönheti Grabovoj Úrnak a gyógyulását. Megtörtént. Már nem emlékszem pontosan, hogy 3 vagy 4 hónap alatt történt meg az orvosilag dokumentált gyógyulás. Majd elment egy Grabovoj Úr által tartott szemináriumra, hogy azt mondja: KÖSZÖNÖM!

Grabovoj Úr erre a következőt kérdezte: Napi mennyit gyakorolt?

A Hölgy elmondta, hogy: “Egész nap gyakoroltam. Reggeltől estig. Nem volt más választásom. Fel akarom nevelni a gyermekem. “

 

A jelenlegi áttörés ami az életemben megjelent sok-sok óra munkával lett megtámogatva.

Rendszeresen dolgoztam magamon a ThetaHealing technikával. Zuhanyzás közben, főzés közben, lefekvéskor – néhány percet csupán, amikor valami nagyon megérint vagy felzaklat, vagy ismétlődik az életemben. Nincs túl sok időm magamra, egy örökmozgó kisbaba mellett. A sok kicsi mégis összeadódott.

Részt vettem Nagy Orsinál ThetaHealing® Sience és Mester tanárnál egy ThetaHealing DNS3 tanfolyamon. Fergeteges volt. Ott is dolgoztunk a renddel és a rendszerrel. No meg konkrétan a lomtalanítással is.

Majd ellátogattam az ANAMÉ Központba, részt vettem csoportos extra órán és egyéni gyakorlatokat is kértem. Az egyéni órán a Tanár első kérdése az volt, hogy mi a célom. Elmondtam. Erre Ő: “Meg lehet csinálni, csak nagyon-nagyon sokat kell gyakorolnod.” (Persze azonnal elküldtem a fénybe ezt az önkorlátozó hiedelmet, mert bármilyen változás azonnal meg tud történni. Ennek az előfeltételei és gátjai le vannak írva Vianna Stibal A Létezés 7 síkja könyvben, és Grabovoj Úr a dinamikus valóság diszkrét modelljének a megismerése szintén hozzásegít ennek a megértéséhez.)

Irányítottam együtt Demján-Antal Judittal, aki a Petrov és Grabovoj módszereket behozta az országunkba.

Tanultam Svájcban 7 teljes napig ThetaHealinget tanítani Vianna Stibaltól. Általa és tanítványai által a világ több mint 150 országában sokak élete változott pozitív irányba. Ott eddigi önmunkám elismeréseként ThetaHealing Mestre tanár címmel ajándékoztak meg. Ezt nem azért írom, mert fényezni szeretném magamat! Jelezni akarom ezzel, hogy bitang sok óra gyakorlás van mögöttem, és ez nekem nagyon jó. Nem volt megterhelő.

thetahealing szivárványgyerek tanfolyam, drogprevencióTanultam, tanítottam, konzultáltam, és személyre szabott konzultációt vettem igénybe.

TE HÁNY ÓRA MUNKÁT TETTÉL BELE A SAJÁT SIKEREDBE vagy kudarcodba?

MENNYIT VAGY HAJLANDÓ TENNI AZÉRT, HOGY JOBBAN ÉREZD MAGAD?

Nem szeretnék senkit bántani! Csak kérdezlek.

UGYE NEM ÜLSZ FEL AZON NEGATÍV VÉLEMÉNYEKNEK, AKIK SZERINT NEM MŰKÖDNEK A MÓDSZEREK?

 

Ne érts félre! Sokszor 5-10 perc önmunka bármelyik módszerrel akár meg is hozhatja az áttörést az életedbe. Sokszor pedig kitartónak kell lenni, ahhoz, hogy megtörténjen az áttörés. Minden ember, minden eset egyedi.

TE DÖNTESZ! Csinálod, vagy még nem csinálod.

Ha csinálod a fent említett 4 módszer valamelyikét, akkor az életedet irányító robotpilóta üzemmód elkezd csökkenni és élőbbé válsz. Sokkal inkább Te irányítod az életedet. Nagyon megéri dolgozni.

 

Amit imádok ebben a 4 módszerben, hogy ha magadon dolgozol akkor a szeretteidért is dolgozol.

Általad fejlődnek ők is. Ez csodálatos!

.

Az eddigiek összefoglalása:

DOLGOZZ MAGADON, GYAKOROLJ KITARTÓAN PONT ANNYI AMENNYI MEGHOZZA A VÁRVA VÁRT ÁTTÖRÉST!

 

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

 1. ThetaHealing® Alap tanfolyam

  július 1 10:00 - július 3 16:00
 2. Grabovoj® gyakorló óra Debrecenben

  július 8 17:00 - 20:00
 3. ThetaHealing Világgal való kapcsolatok tanfolyam

  július 20 09:00 - július 24 17:00
 4. Grabovoj® gyakorló óra Debrecen

  július 22 17:00 - 20:00
 5. Grabovoj® gyakorló óra Debrecenben

  augusztus 5 17:00 - 20:00

Feliratkozás hírlevélre