Kiket érdekel a ThetaHealing®? – gondolatok a tanfolyamok margójára

Tanfolyam, théta tanfolyam, thetahealing, fejlődés, cél Óriási kíváncsisággal vágtam bele a ThetaHealing® tanulmányaimba, és az első saját élményeim után már nem volt kérdés számomra, hogy ezt a csodálatos módszert mindenkinek ismerni kell. Aztán tanár lettem, és elvárások nélkül, ismét kíváncsisággal kezdtem el tanfolyamokat tartani.

Vajon kiket fog érdekelni ez a módszer? Vajon kik nyitottak az eféle spirituális technikák iránt?

 

 

Nos meglepetés számomra amit tapasztaltam: orvosok, jogászok,rangos egyetemünk fizika tanára, kozmetikusok, ápolók, gyógyszerészek, titkárnők, masszőrök, színdarab író, üzletasszonyok, tanárok, varrónők, vállalkozók, közgazdászok, ….intelligens és tudatos emberek a társadalom minden területéről. Férfiak és nők,alkalmazottak és vállalkozók, fiatalok és idősek. Eddig a legidősebb sikeres diákom 72 éves volt és a legfiatalabb húszas éveit tapossa.

 

Önbizalomhiány, szeretet, bűntudat, megbánás, neheztelés, célok, siker – állandó témák.

Nos, mindegy hogy hol dolgozol, mindegy hogy milyen társadalmi posztod van, mindegy hogy családban vagy egyedül élsz, mindegy az anyagi helyzeted és a körülményeid, mindegy, hogy hány éves vagy EMBER VAGY! Minden ember életét nagyban meghatározza a saját tudatalattija. Támogató és önkorlátozó hiedelmei mindenkinek vannak, és mindenki megérdemli, hogy ne nehézségek árán, kényszerből tanuljon, hanem örömből és szabad akaratból.

 

Vianna Stibal a ThetaHealing® módszer leírója szerint régen egy teljes életet le kellett élni azért a tanulságért, amit itt néhány perc alatt megszerezhet bárki, aki nyitott a változásra.

 

Hippokrates szerint, „Ha nem vagy hajlandó változtatni, akkor nem lehet segíteni rajtad!”

Engem az érdekel, hogy, ha szeretnél, de mégsem tudsz változtatni, akkor milyen önkorlátozó hiedelmek bujkálnak a hitrendszereid között, amik miatt nem tudsz változtatni azon, amin szeretnél.

Ha van cél, vezet oda út is!

Tarts velem, éld át Te is a théta agyhullám csodáját és változtasd meg általa a valóságodat!

Olvass tovább a ThetaHealing®ről itt>>

További blog bejegyzések itt>>

Jelentkezz még ma, hogy biztosítsd a helyed a következő tanfolyamra! itt>>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

  1. ThetaHealing® DNS3 tanfolyam

    április 22 09:00 - április 26 15:00

Feliratkozás hírlevélre