TUDATOS TEREMTÉS – 7 + 1 tipp a sikerért! – 8. rész

Íme az előző TUDATOS TEREMTŐ írások összefoglalása, néhány újdonsággal kiegészítve.

  1. Minden gondolat megelevenedik. Minden gondolat, a tudatosak és a tudattalanok egyaránt formálják, alakítják az életünket. Érdekes a TEREMTŐ szó, az alábbi szavak vannak benne: TÉR, TEREM, TŐ. Csodás a magyar nyelv. Ez is jelzi, hogy én teremtem meg a saját teremet vagy termemet, vagy mondhatnánk úgy is, hogy az én terem az én tövemről fakad, vagyis belőlem indul ki minden amit az életemben tapasztalhatok. Ez azért jó hír, mert ha megtanuljuk ezt egyre tudatosabban művelni, akkor tudjuk alakítani az életünket, valamint mi vagyunk azok akik tudunk változtatni azt ami nem komfortos számunkra.
  2. A szív és az agy együtt teremtenek. Az érzelem és a gondolat összekapaszkodva egy elektromágneses jelet küld az univerzumba, ami “megkeresi a hasonlót” és behozza az életedbe, azt amit így teremtettél. Ha hiányra, nincs, kellene, jó volna dolgokra koncentrálunk és kellemetlen érzéseket teszünk hozzá, akkor kellemetlen dolgokat teremtünk magunknak. Ha pozitív dolgokra gondolunk, vidáman, örömben, hálában, szeretetben, akkor jó dolgokat vonzunk az életünkbe. Játssz örömmel! Vidáman és önfeledten mint egy gyerek tenné. Csinálj úgy mintha már meglenne.
  3. A tudatalatti önkorlátozó mintái átírhatók. A DNS szavakkal programozható. A pozitív gondolkozás, a kimondott szó hatása 50%, az alfa meditáció hatékonysága 60% körüli, míg a lassúbb théta agyhullám akár 90-95%-os hatékonysággal is segítheti, hogy elérjük a céljainkat.
  4. A gondolatok a gondolati mezőből érkeznek, a Lélek által. Ezek mindig a 100%-os jót hozzák az életünkben. A tudatunk átalakítja ezt a jó információt, a benne tárolt túlélő programoknak megfelelően. Minden probléma oka a tudat tudatlanságából fakad! Érdemes tanulni, tudást adni a tudatnak, így növelni tudjuk azon gondolatok arányát, melyek tisztán, beszennyeződés nélkül érkeznek hozzánk. A gondolat ping-pong az a játék, amit érdemes folyamatosan művelni. Ha elcsípsz egy önkorlátozó mintát, akkor azt helyettesítsd be egy pozitív,teremtő, egészséget, szerencsét és boldogságot teremtő gondolattal.
  5. Érdemes egy noteszbe folyamatosan, naponta írni a céljainkat. Ezzel trenírozzuk magunkat arra, hogy tudjuk, hogy valójában mit is szeretnénk. Az írás segít, hogy az agy átváltson a stressz által generált teremtést gátló agyműködésről, teremtést segítő működésre. A legfontosabb hatása a céljaink rendszeres írásának az, hogy a tudattalan “robotpilóta” működésünk elkezd szorgoskodni ezen célok megvalósításán, ahelyett, hogy fölösleges problémákkal szórakoztatna minket.
  6. Gondolatban terjesszük ki a cselekedeteink hatását a társadalomra. Vizualizáljuk azt a pozitív, mindenkinek nyertes-nyertes élethelyzetet hozó láncreakciót amit a mi kis cselekedetünk elindít. Minél több embernek vizualizálunk jót, annál jobban segíti az Univerzum a célunk megvalósulását.
  7. Világunk teremtésének axiómája: a jelen úgy teremtődik, hogy a múlt ad egy teremtő fénysugarat a jelennek és a jövőnek, a jövő visszaad egy sugarat a jelennek, és így kialakul a jelen képe. Tehát a jövő is teremti a jelent. Gondoljuk végig, hogy a jövőre milyen pozitív hatással lehet a célunk. Lássunk előre akár több száz évre. Minél inkább érezés és gondolat szinten megkreáljuk a pozitív jövőt, egy olyat, ami az emberek javát szolgálja, az annál inkább visszahat a jelenre és teremti a jelenünkben a jót.

+ 1 tipp: Érdemes elengedni a múlt kudarcait, sérelmeit, fogadalmait, esküit, elköteleződéseit, mert ezek gátolhatják a jövődet. Ha ovis korodba egy társaddal gyűrűt húztatok egymás kezére, azzal a fogadalommal, hogy ha nagyok lesztek összeházasodtok és közösen lesz gyereketek, akkor ne lepődj meg, ha szingli vagy, vagy esetleg kudarcot élsz meg a gyermekáldásban.

A következő írásokban abban fogok segíteni, hogy minél inkább el tud engedni a múltat. Minél tisztább a szív és a szándék, annál gyorsabban teremtődnek meg a csodák az életedben.

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre