TUDATOS TEREMTÉS – Néha haladj emberi léptékkel, máskor meg óriás lépésekkel – 9. rész

A saját életemben már többször átéltem, már többször bebizonyítottam magamnak és a környezetemnek is, hogy érdemes néha óriásit álmodni, mert az Univerzumnak teljesen mindegy, hogy apróságokat, vagy nagy dolgokat hoz el az életünkbe.

Az univerzális törvények mint a szinkronicitás, az ok-okozat, vagy a rezgés törvényei ugyanúgy bánnak minden gondolati energiával. Ha az jót tesz az emberiségnek, akkor óriási támogatást kapnak a nagyobb céljaink is.

Tehát az álmok, a célok területén haladj óriás léptekkel! Néha a problémamegoldás is lehet óriás léptékű.

Vannak viszont olyan előkészítő lépések, melyeket célszerű emberi léptékkel megtenni.

Mint előző bejegyzésemben említettem régi sikerek, boldog időszakok, melyekhez tudattalanul még mindig visszavágyunk gátolhatnak minket a továbbhaladásba. Energetikai kötések lehetnek régi szerelmekhez, régi munkahelyekhez, csoportokhoz,… ezek bizony negatívan tudnak hatni ránk.

Íme egy példa.

Mostanában több olyan emberrel dolgoztam egyéni konzultáció során, aki kinyilvánította, hogy a családja egyik ágát a háta közepére se kívánja. Ha tagadod az anyukádat, mert alkoholista volt, akkor nem engeded meg magadnak azt se, hogy azok a csodálatos tehetségek szolgáljanak téged, amiket az édesanyádtól és a felmenőitől örököltél. Olyan ez, mintha a tehetségeid és a képességeid felét visszautasítanád, csupán azért, mert az édesanyád nem tudott tudatos lenni, mert ember volt, aki élte önmagát és hibás döntéseket hozott. Ez kicsit olyan, mint amikor a nyertes lottó négyes szelvényt kidobnád a kukába azért, mert Te ötös találatot szerettél volna.

Bizony-bizony a megbocsájtás, az elengedés, a megengedés területén érdemes kissé elidőzni, még ha néha kissé fájdalmas is, mert óriási gyógyító ereje van, teremtő erő felszabadító hatása van annak, ha ezeket a dolgokat rendbe tesszük.

A TUDATOS TEREMTÉS célját tekintve, tehát légy nagyvonalú, óriás léptekben haladj és gondolkozz nagyban. Az energetikai, érzelmi előkészítés pedig lehet alapos, apró léptékű, hogy minél több életerő felszabadulhasson a vágyaid bevonzásához.

A következő napokban olyan egyszerű vizualizációs gyakorlatokat fogok tanítani, melyek nagyon hatékonyak, nem tépik fel a sebeket, de mégis gyógyítanak. Szellemi szintű Grabovoj módszer koncentrációk lesznek ezek.

Amiben szintén érdemes lépésről-lépésre haladni:

1. Tudd, hogy mit akarsz
2. Tisztítsd ki a múltat
3. Írd össze a céljaidat
4. Vizualizálj
5. Hívd be a segítőket, akik segítenek az utadon maradni
6. Csinálj terveket, minél részletesebbeket
7. Kezdj el cselekedni!
8. Fókuszálj és teremts addig amíg eléred a sikert!

 

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

 1. ThetaHealing Teremtés és Bőség tanfolyam

  október 25 08:00 - október 26 13:00
 2. ThetaHealing Haladó (DNS2) tanfolyam

  október 29 10:00 - október 31 17:00
 3. ThetaHealing DNS3 tanfolyam

  november 5 08:00 - november 9 13:00
 4. ThetaHealing Game of Life tanfolyam

  november 12 08:00 - november 14 15:00
 5. ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam, esti

  november 12 16:00 - november 13 20:00
 6. ThetaHealing Intuitív Anatómia tanfolyam

  2019 január 14 09:00 - 2019 február 1 16:00

Feliratkozás hírlevélre