Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

5 tipp amivel növelheted a nyerési esélyeidet

lottó, tudatos teremtés, nyerési esély növelésEmberek milliárdjai álmodoznak arról, hogy életük egy csapásra könnyűvé és boldoggá válik, amint megnyerik a Lottó főnyereményt. Hétről-hétre megveszik a szelvényt, megjátsszák a számokat és álmodoznak arról, hogy mit fognak kezdeni a milliókkal vagy milliárdokkal.

 
A lakókörnyezetemben a legtöbb ember a nyeremény egy részét azonnal szétosztaná a barátainak és az ismerőseinek. És ezzel már szabotálják is a saját nyerési esélyeiket. Máris elmagyarázom, hogy miért.
Az életünket mi teremtjük. Minden gondolatunk és érzésünk teremtő erővel bír. Mindenki energetikai kapcsolatban van mindenkivel és mindennel. Olyan ez, mint egy világméretű pókháló, ahol mindannyian hatunk egymásra.

 

 .
.

 

 

nyeremény,tehta healing1. Ha a rokonod, ismerősöd vagy barátod nem teremti, vagy nem tudja elhinni, hogy ő ajándékba kaphat egy nagyobb összeget akkor Te se fogod megnyerni a főnyereményt, ha azt tervezgeted, hogy az összegből adsz neki .
Több hónapja halogatom, hogy az egyik barátnőmet meghívom egy tanfolyamomra. Néhány napja megtettem. Felhívtam telefonon és elhívtam: ő felkacagott és lelkesen mesélte, hogy a tegnapi napon írta be a célfüzetébe, hogy eljön a tanfolyamomra. Csak akkor vált számomra is lehetővé, hogy elhívjam, amikor ezt a célt már ő is megfogalmazta.

 
2. A tudatalattinkban sok-sok olyan minta rejlik, ami valamikor túlélés támogató volt. Ezeket HITEK-nek nevezzük. Négy nagy csoportba sorolhatók a Hit-ek.
– Alap szintű hitek: a fogantatásodtól a mai napig keletkezők ezek
– Generációs szintű hitek: 7 generációra visszamenőleg az összes ősünk gondolati mintái
– Történelmi szintű hitek: az emberiség teljes történelme során keletkező hiedelmek
– Lélek szintű hitek: a létezésed legmélyebb aspektusainak a hiedelmei
Több millió tudatalatti gondolatunk van. Ezek egy része most is aktív és alattomosan, megbújva, anélkül, hogy tudnánk róla befolyásolják a jelenünket. Gátolják a nyerési esélyeidet, ha olyan tudattalan mintáid vannak például, hogy „A gazdagokat kifosztják.”, „A pénzhez vér tapad.”, „A pénzért keményen meg kell dolgozni.”, „Szegény vagyok.”…
Mi a legrosszabb ami történne, ha tényleg nyernél? Ki mit szólna hozzá? Hogyan változna meg az életed? Azt tényleg szeretnéd? – csak néhány a kérdések közül, amit érdemes tisztázni.

 
Thetahealing, pénz, csoporttudatosság, nyeremény, nyerési esély3. A Kollektív Tudatban vannak un. csoport tudatosságok. Például a magyarok csoporttudatossága, az anyák csoporttudatossága, a férfiak csoporttudatossága, a szegények csoporttudatossága… Ezekből is több millió van, és mi mindannyian sok ilyen csoporttudatossághoz kapcsolódunk láthatatlan energetikai szálakkal. A jó hír, hogy ezekről le lehet válni. Érdemes megvizsgálni, hogy milyen olyan csoporttudatosságokra csatlakozunk, amelyek gátolnak minket abban, hogy nyerjünk, vagy bőségben éljünk.
Sajnos a magyarság, a magyar nemzet eleve magában rejti a „szegény én”, a „kiszolgáltatott vagyok”… önkorlátozó hiedelmeket. Ezekről is érdemes lecsatlakozni.

 
4. Nem mindegy, hogy milyen energetikai térből teremtünk: szegénység, hiány, nélkülözés, lemondás, szenvedés energiából? Ha igen, akkor ezt teremtjük újra: ugyanezeket éljük majd újra. Inkább teremtsünk örömből, szeretetből, bőségből. Még ha még nincs is így. Csinálj úgy mintha már úgy lenne! Játssz! Az élet amúgy is egy játék!

 

.

.
theta healing, tudatos teremtés, nyerési esély növelés5. Amikor olyan célunk van, ami a teljes emberiség boldogulását, egészségét, túlélését szolgálja, akkor a Mindenség Teremtő Forrás Energia teremtő rezgéséhez közelít a saját teremtő erőnk. Minél közelebb vagyunk ehhez a rezgéshez annál könnyebben valósulnak meg a vágyaink.
Ha szeretnél egy pékséget, akkor gondold végig, hogy a kifli, ami általad kerül majd az emberek asztalára, az hogyan szolgálja az emberiség túlélését: pl. egy kisdiák megeszi a kiflidet, jó jegyet kap az iskolában, nő ezáltal az önbizalma és fiatal felnőtt korában feltalálja egy gyógyíthatatlan betegség ellenszerét. Minden célodat vetítsd ki az örökkévalóságba! Minden apró egyéni célt köss össze valami társadalmi méretű pozitív hatással!

 

 

Sajnos muszáj magadon dolgoznod, mert csak akkor ha változol, csak akkor leszel képes megváltoztatni tartósan az életed. A lottó nyertesek szinte kivétel nélkül rövid időn belül ugyanúgy élnek tovább mint előtte. Csak ha fejlődsz, csak akkor leszel képes tartósan fenntartani egy magasabb életszínvonalat.

 

Tehát takarítsuk ki az önkorlátozó érzelmi és gondolati mintáinkat, teremtsünk a bőség és a szeretet teréből, távolodjunk el a korlátozó Kollektív Tudat csoporttudatosságoktól, és gondolkozzunk nagyban, globálisan és csináljunk hasznos dolgokat az egész emberiség számára!

 

Várlak szeretettel a Theta Healing® és a Grabovoj® módszer tanfolyamaimra, ahol elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel könnyedén tudsz TUDATOS VALÓSÁG TEREMTŐ-vé válni!

Minden Blog

Kövess engem:

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: