Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

A cselekvés eredménye attól függ, hogy milyen energia van mögötte

theta healing siker Egy hete még az USA-ban tanultam.

Vianna Stibal nemzetközi ThetaHealing® iskolájában voltam. Sokan voltunk ott a világ minden részéről. Nemzetközi kavalkádban volt ismét részem. Volt aki csadorban tanult, volt aki átlátszó szexi blúzban. Volt ott egy indiai srác akinek a legnagyobb problémája, hogy a szülei fogják kiválasztani élete párját. Tanult velünk amerikai, mexikói, portugál, indiai, olasz, román, dél afrikai, japán, koreai, kanadai, svéd, orosz, görög, libanoni, német, francia, cseh, horvát, izraeli, …

Megismerkedtem ott egy a Harvard Egyetemen végzett orvos kollégával, aki velem együtt igencsak hegyezte a füleit, amikor gyógyult emberek meglátogatták a tanóráinkat, és a saját ThetaHealing®-es tapasztalataikat elmesélték nekünk. Orvosilag dokumentált csodás gyógyulásokról tettek tanúbizonyságot.

Sok emlékezetes élményt gyűjtöttem. Íme ezek közül egy.

Az egyik napon Josh, Vianna fia jött be reggel Vianna helyett.

A srác 30-as éveiben jár, sikeres lótenyésztő. Elmesélte, hogy idén közel 10 lóval fognak részt venni a 70 napig tartó minősítésbe, mely során versenylóvá rangsorolják a paripákat. Sokat mesélt a minősítésről. Hát versenylóvá se olyan egyszerű válni! Arra is születni kell, majd kell egy jó gazdi, aki pont úgy tréningez, hogy a legjobbá válhass.

Josh nagyon nagy hatást tett rám. Őszinte és jó szándékú.

Elmesélte, hogy kamaszként és fiatal felnőttként nem volt hajlandó a gondolataival és az érzelmeivel dolgozni. Ismerte a ThetaHealing® technikát, de nem volt hajlandó önmunkát végezni. Élte az életét, mint az emberek többsége a Földön, és jöttek is szépen a pofonok. Egyre nagyobbakat ütött rajta az élet.

Majd elkezdte használni az Édesanyja által tanítottakat és az élete kisimult.

Saját bevallása szerint ma már minden nap tart egy kis önvizsgálatot. Rájött arra, hogy ha  kidolgozza a kellemetlen érzelmeket, a zaklató dolgokat amiket a lelke aznap érzés szinten megmutat, akkor nincs szükség arra, hogy kemény leckék által tanulja meg a dolgokat. Inkább végez egy kis önmunkát, mintsem, hogy az élet pofozgassa.

Nagyon tetszett az őszintesége a családos fiatalembernek.

A következő mondatai mélyen beivódtak az emlékeimbe:

“Rájöttem arra, hogy a cselekvés végeredménye attól függ, hogy milyen energia van mögötte. Ha dolgozok magamon, akkor nem rejtett ősi programok energetikája fogja meghatározni a tetteim végeredményét, hanem úgy alakul ahogyan azt én szeretném.”

Ebben a két mondatban benne van a ThetaHealing® eszenciája. Ezért szeretem ennyire én is ezt a módszert.

Várlak tanfolyamaimra szeretettel!

Változtass, hogy megváltozhasson jobb irányba az életed!

Tisztelettel:

dr. Francia Boglárka ThetaHealing® Mester tanár, Certificate of Sience

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: