Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

A katasztrófától a szabadságig – tudunk tenni a megelőzésükért!

Kép forrás: wikipedia.org

Ma van az évfordulója a 2001.09.11.-es terrortámadásnak. Aki akkor már élt, az pontosan tudja, hogy éppen mit csinált, hol volt, kivel volt és mit érzett akkor, amikor a hírek megérkeztek hozzá.

Az emberiségre nagy hatással volt az az esemény. Azóta sok dolog megváltozott.

Felmerül a kérdés, hogy: mit tehetünk azért, hogy megelőzzük a katasztrófákat és mikor előzhetőek meg azok?

Dr. Grigorij Grabovoj munkássága a katasztrófák megelőzéséről szól. Jelenleg Spanyolországban titkos küldetése van, az űrből érkező veszélyeket hárítja el.

Vianna Stibal a ThetaHealing® módszer összeállítója is tanítja, hogy hogyan előzhetőek meg a katasztrófák. Idén nyáron is tanított róluk.

Milyen érdekes! Egy sokszoros doktor, a Tudós és a Médium is tanítja ugyanazt.

.

Én magam a részese voltam 2015-ban egy csoportos imának, amivel hozzájárultunk egy Brazíliát elsöprő hurrikán megelőzéséhez. Nagyon nagy hatással volt rám ez.

2016-ban éppen Athénban tanultam, a Game of life tanárképzésen voltam ott. A tanfolyamot nem Vianna Stibal tartotta, mégis a nap elején és a végén bejött és csak annyit kért: “Imádkozzunk együtt Brazíliáért.” Ekkor közel 180 ember egy nagy körbe rendeződött, megfogtuk egymás kezét és Feltétel Nélküli Szeretettet küldtünk Brazíliának. Vizualizáltuk, ahogy ez oda megérkezik. Nem tudtuk miért, csak tettük, teremtettük a jót. Este a kurzus végén ugyanígy. Másnap telefonon kérdeztem a Páromat, hogy mi van Brazíliával? Elmesélte, hogy egy 1 km tölcsérű óriás hurrikán közeledett Brazíliához, mely ha eléri azt, biztosan lesöpör minden életet Brazíliáról.

A katasztrófa elmaradt. Felvonult a sajtó, beharangozták a nagy pusztítást, a milliós ember halált, várták a vihart. És csak vártak és az nem jött. Nem történt semmi. Hogyan lehet ez? Mindenki meg volt döbbenve.

Amint hazajöttem Athénból én is rákerestem az interneten a műholdfelvételekre. Valóban ott volt a vihar és valóban nagy pusztítást jósoltak. A katasztrófa viszont elmaradt.

Vianna Stibal idén, 2017-ben a DNS3 tanári tanfolyamon tanított erről is.

Brazília lakossága nem fogadta el ezt a valóságot. Imádkoztak azért, hogy a vihar megszűnjön. Ennek köszönhető, hogy a katasztrófa elmaradt.

Ha a katasztrófában résztvevők nem fogadják el azt a valóságot, hanem összefogva, tudatosan, a Forrás Energiához kapcsolódva teremtik a boldogabb jövőt akkor a katasztrófa elmarad.

Nem csak ez az egyedüli elmaradt katasztrófa. Egy moszkvai napilap “A tegnapi katasztrófa elmaradt” címmel egy cikkben tudósított arról, amikor Dr. Grigorij Grabovoj segített egy bulgáriai atomerőmű katasztrófáját megelőzni. Szellemi látásával diagnosztizálta az atomerőművet, leírta az ott dolgozó tudósoknak, hogy milyen hibákat észlel, azok kijavították azokat, majd nyilatkoztak arról, minden úgy volt ahogy Dr. Grigorij Grabovoj a távolból leolvasta azt.

Ezzel Grabovoj Úr a teljes emberiséget megmentette, mivel az atomerőmű alatt egy olyan része, ami a Föld légkörét 2 év alatt beszippantotta volna. Nem fogadta el az emberiség ezt a valóságot. Élni akartunk, így a katasztrófa elmaradt.

Vannak olyan katasztrófák amik mindenképpen megtörténnek. Grabovoj úr nem tudta megelőzni a Csernobili robbanást, pedig előre tudta azt. Nem lehetett megelőzni az ikertornyok összeomlását se.

Vianna azt tanította erről, hogy ami benne van az AKASHA Krónikában az azért van ott, mert a résztvevő emberek már elfogadták azt és az meg fog történni. Ami nincs benne az AKASHA krónikában az megváltoztatható.

Mindkét tanár, Grabovoj a Tudós és Vianna a Médium tanítja a jövőleolvasást és annak a megváltoztatását. Ezek az emberrel veleszületett képességek, melyek elkoptak, mivel nem használtuk őket. Ha újraélesztjük ezt a veleszületett képességünket, akkor hatékonyan el tudjuk majd hárítani a fenyegető katasztrófákat.

Ébresztő emberek! Van több módszer mely tanítja, felébreszti a veleszületett képességeinket! Éljünk vele, hogy boldogabban élhessünk!

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: