Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Ajánlott irodalom

 

Vianna Stibal: ThetaHealing®

Minden ThetaHealing® Alaptanfolyami résztvevő ajándékba kapja!

A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

Megrendelhető a Bioenergetic Kiadó honlapján.

 

 

 

 

Vianna Stibal: ThetaHealing® haladóknak

Minden ThetaHealing® Haladó tanfolyami résztvevő ajándékba kapja!

A második kötet részletes útmutatást ad a hit- és érzelemmunkához, valamint az ásás technikájához, továbbá betekintést nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hiedelmekbe. Megtanítja, hogyan szüntessük meg a már hátráltatóvá vált fogadalmakat, esküket és elköteleződéseket, hogyan segítsünk a traumák hatásának enyhítésében. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás.

Megrendelhető a Bioenergetic Kiadó honlapján.

 

 

 

http://vegtelenforras.hu/konyv/konyv_n_012fc9c20fc29658a23c4b73cf9f1d4d.jpgGrigorij Petrovics Grabovoj: Az emberek feltámasztásásnak módszerei és az örök élet – mostantól a valóságunk!

 

430 old. “A tudomány és technika rohamos fejlődésének vagyunk tanúi, és ez a folyamat egyre jobban gyorsuló ütemben zajlik. De tegyük fel magunknak a kérdést: mi történik az emberrel magával? Szintén fejlődik? Ha fejlődik, milyen téren? Tulajdonképpen mivel is köthető össze az ember fejlődése, haladása, evolúciója?Valójában az ember fejlődése, tökéletesedése a tudatának fejlődésével áll kapcsolatban. Az ember fejlődésének jelenlegi szakaszában általában…

Kiadó: EHL Development

 

 

 

http://vegtelenforras.hu/konyv/konyv_n_98a66c7ac933b73ad531c9bc61846400.png

 Grigorij Grabovoj: Az összpontosítás módszerei

Koncentrációs gyakorlatok a hónap 31 napjára. Mikroszintű és makroszintű gyakorlatok, illetve számsorokkal végzendő koncentrációk. Grabovoj alapműve a tudat tágításához.

Kiadó: EHL Development

Megrendelhető

 

 

 

 

 

Michael Talbot: Holografikus Univerzum

Az évtized egyik legfontosabb könyve. Egy finom, mégis borzongató elme-áthuzalozás. Olvasása végére érve egy hatalmasabb Világmindenségben találjuk magunkat, olyan képességekkel, melyekről eddig fogalmunk sem volt soha.” Jean Houston, Ph.D. az Emberileg lehetséges írója.

Az 5. fejezet ide kattintva olvasható.

Megrendelhető az EzVanKiadó honlapján.

 

 

 

 

 

Joe Dispenza - Engedd el önmagad ... és válj új emberré!Joe Dispenza: Engedd el önmagad…és válj új emberré!

 

Ezt a könyvet a szenvedély hívta életre – azon őszinte törekvésem, hogy mindenki megérthesse: mindenünk megvan ahhoz, hogy jelentős változásokat érjünk el az életben. Olyan korban élünk, amikor nemcsak “tudni” akarunk, hanem ismerni akarjuk a “hogyant” is.

Megrendelhető  az Édesvíz kiadó honlapján.

 

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: