Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Amikor a VASKOR szülöttei megélik az ARANYKORBAN a PARADIGMAVÁLTÁST

2014 őszén az utamba került egy cikk. Benne egy tudós, aki szerv regenerációval foglalkozik. Sikerrel. Sőt másoknak is sikerrel segít. Állítja, hogy minden gyógyíthatatlan betegség gyógyítható. A cikkben az is írva volt, hogy bíróságon beperelték csalásért és tisztázta magát, bebizonyította, hogy becsületes.

A Vaskorban ilyen nem volt. Én az orvostudományi egyetemen ilyet nem tanultam.

Dühös lettem, néphülyítésnek tituláltam. Majd győzött az emberek felé irányuló elhivatottságom, az orvos egóm megadta magát, és beiratkoztam a néhány hét múlva tartott tanfolyamára.

Azóta rengeteget tanultam. Világutazó lettem, azért, hogy személyesen tanulhassak azoktól az Aranykori Mesterektől, akik szerint minden betegség gyógyítható. Mert a spirituális tanárok réges-régen állítják, hogy van ilyen, és ezt a korszakot Aranykornak hívják. És tényleg van, ha feltételezem, hogy akiket személyesen megismertem, és gyógyulásukról beszámoltak nekem, nem csaló gazemberek.

A Vaskorba születtem. Az anyag megismerése és törvényei uraltak mindent. Eljött 2012 és valóban eljött az apokalipszis. Az enyém kicsit később: 2014-ben. No nem az, amit a mozifilmekben mutatnak, hanem az, amit ez a görög szó valóban jelent.

Az apokalipszis nem más mint “lehull a lepel”. Új igazságok kerülnek felszínre. Olyanok, melyek megkérdőjelezik az eddigieket. Az a legnagyobb gond és egyben áldás is, hogy ezek az igazságok olyanok melyek megerősítik az eddigi tapasztalatainkat, megmagyarázzák és érthetővé teszik azt, amit eddig nem értettünk.

Paradigma váltás zajlik jelenleg a Földön.

Lássuk mit jelent ez a szó.

A paradigma és a paradigmaváltás fogalmát Thomas Kuhn: A tudományos forradalmak szerkezete (Structure of Scientific Revolutions) c. műve tette ismertté az 1960-as években.

Kuhn szerint a paradigma egy adott időszakban az adott tudomány művelői között kialakult és intézményesült közmegegyezés arról, hogy mi az adott tudomány tárgya, feladata, hol húzódnak a tudományosan érvényes ill. érvénytelen kérdésfeltevések közötti határok, ill. mely feltételek mellett lehet valamely álláspontot egyáltalán tudományon belülinek elfogadni. Kuhn megfigyelése szerint ez a mindennapi kutatási gyakorlatot irányító tudásrend a fejlődés egy bizonyos pontján válságba juthat…

Hogy új paradigma van a láthatáron, azt nem könnyű felismerni – hiszen az a normál tudomány álláspontjáról nézve gyakran látszik sarlatánságnak. … Ilyenkor a tudósok körében heves harcok támadnak, lázas keresés indul meg: ilyen időkben kerülnek elő a tudományterület alapjaira vonatkozó – egyébként mindig is jelen lévő – filozófiai problémák. Válság idején azonban a tudósok számára is fontossá válnak e kérdések.

A paradigmaváltás Kuhn szerint az érett tudományok – és itt elsősorban a természettudományokra gondolt – szokásos fejlődési mintája.

(forrás: wikipédia)

.

paradigmaváltásAz a nehéz ebben az időszakban, hogy egyszerre kétféle igazság van.

Megvan még az intézményesült régi, de már itt van az új is.

És igen, filozófiai kérdéseket vet fel ez az egész.

Orvosként arra esküdtem, hogy mindent megteszek a betegeim egészségéért. Van-e ahhoz jogom, erkölcsi és etikai alapom, hogy elhallgassam az ismerőseim elől azt amit megtapasztalok, ha biztosan tudom, hogy az a segítségükre lesz?

A múlt héten ThetaHealing DNS3 tanfolyamon voltam. Ez egy extra haladó tanfolyama a Theta Healing rendszerének, ahol a “lehetetlen” hiedelmet bombázzuk szét.  Ha már Budapesten voltam, akkor benéztem az ANAMÉ központba is, mert a zsigereimben érzem, hogy ez az Aranykor egyik gyógymódja. Legalább is az Aranykor elején biztos. Ott személyesen megtapasztalom, hogy vannak olyan daganatos betegek, akik ezzel a technikával gyógyultak. A Párommal együtt vett részt a foglalkozáson, majd másnap, amikor én vettem részt a foglalkozáson, akkor elmesélték egy Hölgy történetét. Áttétes emlő daganatot diagnosztizáltak nála, olyan előrehaladott stádiumban, hogy már nem tartották alkalmasnak őt terápiára, ezért hazaküldték meghalni. Ő az életet választotta, az Anamé központ légző gyakorlatait és ma egészséges. Minden daganata eltűnt. Ez az Aranykor.

Lelkesen elmesélem ezt egy áttétes daganatos barátomnak. Mert nagyon szeretem Őt, mert fontos nekem, mert az a vágyam, hogy meggyógyuljon. Erre Ő is elmesélte a gyógyulási célt és stratégiát amit az onkológussal felállítottak. Egy speciális kezelést kap. Külön kérelemmel, külön engedéllyel, külön finanszírozással, mert nagyon drága. Valószínűsíthető, hogy ettől a terápiától 6 hónap múlva műthető állapotba kerülne, de akkor elveszti a speciális anyagi támogatást amit kapott. Ezért az onkológus azt javasolja, hogy húzzák el a műtétet 1 évig, hogy kifuthasson a támogatás. Hogy maximálisan kihasználhassa az extra támogatás adta lehetőséget.

Amikor gazdasági hasznot társítunk a betegség mellé, azt harmadlagos betegség előnynek hívjuk. Mint tudjuk a betegségelőnyök azok, amik fenntartják a betegséget. Egy olyan terápiás stratégia lett felállítva, ami fenntartja a betegséget! Igen, mert az orvosi statisztikák kevés ilyen szövettani diagnózisú gyógyult beteget ismernek. Igen, mert Magyarországon szegénység tudatban élünk. Igen, mert az onkológus Kolléga a lehető-legjobbat akarta a Betegnek. Értem és látom a Kolléga hozzáértését, motivációját és jó szándékát. Ez a Vaskori szemlélet.

Régen én is így láttam a világot. Erre tanítottak az egyetemen és a továbbképzéseken. Majd sokkolt egy hír. Érzékenyen érintette a lelkiismeretemet. Úgy éreztem, ha ez a hír igaz, akkor ezt nekem orvosként tudnom kell, ezt a betegeimnek tudni kell.

A Vaskor szülöttjeként lassan beleláttam az Aranykor néhány igazságába.

Olyan ez mint a szülés. Nem lehet az anyjába visszadugni a gyereket, ha már egyszer kibújt. Nem lehet visszabújni a Vaskori gondolkozásba.

gyógyulás, gyógyulás daganatból, paradigma váltásSzeretettel ajánlom MINDENKINEK:

  • Vianna Stibal Theta Healing tanait
  • Dr. Grigorij Grabovoj tanait
  • Dr. Arkagyij Petrov tanait és
  • ANAMÉ tanait

Ezek mind-mind elérhetőek magyarul, Magyarországon.

 

Te aki megtiszteltél engem azzal, hogy végigolvastad a soraimat, Te is a Vaskor gyermeke lehetsz. Biztatni szeretnélek, hogy fejlődj, tanulj. Van új a Nap alatt és érdemes azt megismerni. Boldogabb és egészségesebb lehetsz, ha rendszeresen és kitartóan gyakorolsz.

Amikor a Vaskor szülöttei bepillantanak az Aranykor igazságaiba, akkor rájönnek, hogy ez eddig is igaz volt, hogy most lehullt a lepel és feltárult egy olyan igazság, ami segít megérteni eddig érthetetlen dolgainkat.

Közben, ahogy nő a rálátásunk a dolgokra ordítanak a Vaskor igazságai.

Egyszerre kétféle igazság van. Az ami alapján működik a társadalmunk és az új, ami tovább mutat, ami, mint egy reflektor rávilágít azokra a dolgokra, melyek változásért kiáltanak.

Aki erre az útra lép, annak javaslom, hogy sajátítsa el a megengedés művészetét:

“Megengedem a szeretteimnek és a barátaimnak, a kollégáimnak és minden embertársamnak, hogy olyan ütemben fejlődjön, ami számára a legjobb és a legboldogabb, az Ő szabad akaratuk által.”

Szeretettel kell a paradigmaváltás folyamatát szemlélnünk. Ez segíti, gyorsítja a folyamatot. Néha kinyílik a bicska a zsebünkben, néha üvöltenénk, hogy “NE TEDD EZT TOVÁBB! ÁRTASZ VELE!”, aztán rájövünk, hogy azzal is ártunk, ha elvesszük az embertársunk hitét. Sokan gyógyultak már meg, azért mert hittek és bíztak az orvosukban, a kemoterápiában vagy bármi másban. Engedjük meg Nekik, hogy tovább bízhassanak, ha ez segíti még őket és közben SZERETETÜNKKEL, HITÜNKKEL, TAPASZTALATAINKKAL, FOLYAMATOS ÖNMUNKÁVAL SEGÍTSÜK EMBERTÁRSAINK ÉBREDÉSÉT!

paradigma váltás, aranykor, vaskor, theta healing, garbovoj

 

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: