Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Apróságokon múlhatnak a fertőzések! – a ThetaHealing® szemszögéből

theta healing, Theta Healing módszer, Theta Healing tanfolyamA világhírű médium Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer megalkotója érdekes magyarázatot ad a fertőző betegségek megjelenésére. Ő az, aki a tudattalanba lévő hiedelmeket összekapcsolta a szervrendszereinkkel és a betegségeinkkel.
Számomra orvosként meglepő ez a megközelítés. Nem utasítottam el, és érdeklődéssel figyelem a rendelésemen megjelenő betegeket.

Vianna szerin minden kórokozó magába hordozza egy érzelmi energia rezgését és az ehhez kapcsolódó hitrendszereket. Ha ez az érzelmi mintázat megjelenik a testben, akkor válunk fogékonnyá a kórokozó elszaporodására. Addig is ott lehet a bőrünkön, nyálkahártyáinkon, de amíg nincs meg a hasonló érzelmi energiamintázat, addig nem betegít meg minket, békésen elvagyunk egymással.

Vianna Stibal szerint:
vírus: érdemtelenség érzése, önbizalommal kapcsolatos hitrendszerek
– baktériumok: bűntudattal kapcsolatos érzések
– gombák: neheztelés önmagamra vagy másokra
– paraziták: kihasználnak érzése

Gyakran megkérdezem a betegeimet, hogy éreztek-e hasonló érzést. 10-ből 8-szor nem a válasz, máskor rögtön rájönnek egy olyan élethelyzetre, konfliktusra, amiben hasonló érzelmek bújnak meg.

Ma érdekes tapasztalásom volt.
Együtt kellett működjek egy olyan emberrel, aki korábban leértékelt engem. Béke volt eddig bennem a dologgal kapcsolatban, elfogadtam őt olyannak amilyen. Viselkedése mindvégig tisztelettudó volt.
Fél óra múlva észrevettem, hogy nem vagyok olyan éber mint korábban, majd elkezdett csorogni az orrom, és már teremtettem is a gondolataimmal, hogy a sok lázas betegtől el fogom kapni a vírusos járványt. Erőtlenné váltam órákra. A telefon túloldaláról jött a kérdés: „Meg vagy fázva, olyan rekedt a hangod?”
Mi történt valójában?

Vianna Stibal azt tanítja, hogy bármi történik velünk, legyen a vezető kérdésünk: „Hogy érint ez engem?”
Alapos önvizsgálatot tartottam. A Theta Healing módszert használtam. Rájöttem, hogy a mai közreműködésünk során az ismerősöm arcára egyetlen egy pillanatra kiült egy leértékelő mimika. A közreműködésünk során 4 alkalommal éreztem az érdemtelenség érzését, ilyen hitrendszerek kerültek elő, mint: „kevés vagyok”, „nem vagyok elég jó neki”, „nem tudok neki megfelelni”, „bármit teszek, nem leszek jó neki”, „nem vagyok méltó”.
Értem már, hogy a betegeim nehezen látnak rá, mert egy jelentéktelen apróság is lehet az egész!
holisztikus egészség, theta healing, lelki , Theta Healing tanfolyam, Theta Healing módszerMár teljesen jól vagyok. Egy csésze forralt borral a kezembe (kifő belőle az alkohol és ebben a formában viszonylag nagy mennyiségű szegfűszeg, fahéj, csillagánizs, gyömbér fogyasztható el, amik segítenek megelőzni a fertőzést), túl a homeopátiás bogyóim bevételén hálás vagyok életem eme közszereplőjének.
Általa és az önmagamon végzett ThetaHealing® módszer adta hitmunkának köszönhetően ma is fejlődtem!
Köszönöm Vianna Stibal, hogy a fertőzések ilyen irányú megközelítésére is ráláthattam, és, hogy egy eszközt kaptam tőle, amivel gyorsan segíthetek magamon!

 

Olvass még a ThetaHealing®ről itt>>

Olvass tovább a Theta Healing® tanfolyamokról itt >>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: