Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Aranyközépút

ThetaHealing, théta meditáció, nyertes-nyertes helyzet, aranyközépútKiscsikó koromban többször jártam úgy, hogy minél többet gondolkoztam a problémáimon, annál jobban belebonyolódtam. Egy kiscica se képes annyira legombolyítani egy gombolyagot és beletekeredni abba, mint amennyire én képes voltam belegabalyodni a saját gondolataimba.

 
Próbáltam jó lenni. De kihez legyek jó? Magamhoz vagy a másikhoz? Kinek az érdeke fontosabb az enyém vagy az övé? Kihez legyek lojális? Magamhoz, vagy máshoz? A társaságban kinek adjak igazat, amikor látszólag mindenkinek igaza van. HÚÚÚ! Sok-sok kérdés, melyek ugyanúgy elfedték az a bizonyos Aranyközéputat, mint ahogy a fa el tudja takarni az erdőt, ha túl közel állsz hozzá.

 
Bölcs Édesanyám, ilyenkor mindig egy az életből vett valós jelenettel vett rá arra, hogy egy kicsit álljak hátrébb, és nézzem végig, ahogy a dolgok szépen maguktól is csodálatosan megoldódnak.
Többször elmesélte, hogy a lovas-kocsin a kocsis gyakran részeg, és nem tudja a hazafelé vezető utat. De a lovak mindig tudják, hogy merre van a helyes irány, és bár a kocsis nem fogja a gyeplőt a lovak mégis gond nélkül, épségben hazaviszik a kocsist és a kocsit is. Láttam már ilyet, tudtam, hogy igazat mond. „Dobd közéjük a gyeplőt, ne fogd olyan görcsösen, engedd el, és engedd meg, hogy hazahúzzanak!” – mondta kacagva – „égi segítőid pontosan tudják a helyes utat”.
Ez a példamese mindig megnyugtatott. Visszagondolva mindig nyertes-nyertes végeredményt hozott, hogy megfogadtam a tanácsát.

 
Joe Dispenza a híres agykutató és Vianna Stibal a ThetaHealing® módszer leírója tudományos szintre emelte a gyermekkori mesét.
Amikor sokat gondolkozunk, szüntelenül agyalunk egy problémán, akkor az agy úgynevezett magas béta frekvenciával rezeg. Ez az agytevékenység nem alkalmas a problémák megoldására. Le kell csendesíteni az agytevékenységet ahhoz, hogy megoldó üzemmódba kapcsoljon.

 
Emlékszem ezek a jelenetek este zajlottak, „jóéjtpuszi” követte őket. Elalváskor agyunk átmenetileg théta agyhullám állapotába kerül. És ilyenkor akaratunkon kívül is kapcsolódik a testünk a minket éltető Forrásenergiával. Ebben a feltétel nélküli szeretettel átitatott állapotban a megoldások is hamar megérkeznek a problémáinkra: nyertes-nyertes helyzetet eredményezve.

 
Nos. Legyetek jók, ha tudtok! És ha nincs meg az Aranyközépút, akkor forduljatok bizalommal a théta meditációhoz, és alakítsatok ki nyertes-nyertes élethelyzeteket!

Olvass többet a théta meditáció elsajátításáról itt>>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

  1. ÖRÖM Szeminárium

    szeptember 28

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: