Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Az első spirituális élményem

spirituális élmény, thetahealing, Grabovoj, Petrov, elme, tudatMinden nap, így aznap is jött a nap legszörnyűbb programja: déli alvás. Nagyon nem szerettem, de mivel a felügyeletemet biztosító felnőttek imádták, így nem volt mese, le kellett délben feküdni. Óvodás voltam éppen.
Már nem emlékszem, hogy Anya vagy Mama volt a társam ebben a remek programban, de azt tudom, hogy amíg ő aludt és remekül szórakoztam.

Becsempésztem egy barna színes ceruzát a takaró alá, és amikor ő elszundikált, elővettem és rajzolgattam vele az ágy melletti falat. Apró kezecskéim véletlenül egy banán alakot rajzoltak, amikor meglepő dolog  történt.

 
A banán akkoriban egy vágyott kuriózum volt. Karácsony körül volt elérhető, némi ismeretség vagy hosszú kígyózó sorok végigállása után, és még az is meg volt szabva, hogy mennyi jár egy vásárlónak. Ilyenkor általában néhány narancs is előkerült a zöldes-sárga kissé még éretlen banánok mellett. Különleges élménynek számított megízlelni, beleharapni a ritka déligyümölcsbe. Amikor ez a különleges élményem volt, már réges-régen nem ettem banánt, messze voltak már a téli napok. Nyáron pedig nem árultak a boltok ilyen finomságokat.

 

thetahealing, tudat, spirituális élményNos, amikor megpillantottam a krémszínű falon a világos barna banán kontúrt elkezdtem érezni a banán ízét a számban. Hogy minél inkább elmélyülhessek ebben az élményben, önkénytelenül is becsuktam a szemeimet. Ebben a pillanatban élesen benne voltam a víziómban. Láttam, ettem, éreztem a banánt minden érzékszervemmel. Olyan éles és egyértelmű volt ez a vízió, hogy egy pillanatra el is hittem, hogy ez a valóság. Kinyitottam a szememet, hogy leellenőrizzem, és abban a pillanatban a vízió tovaszállt, majd gyorsan visszacsuktam és újra ott volt. Olyan elevenen, mintha az lenne a valóság.

 

 
Abban a pillanatban megértettem valami fontosat: nincs értelme a hiány miatt szenvedni, keseregni, hisz a tudatunkkal bárhol lehetünk, bárhova elmehetünk, bármit átélhetünk. Mindenünk megvan, minden élményt megadhatunk magunknak, ha úgy diktálja úri kedvünk. Ez az illúzió élesebb és színesebb mint a valóság. Lehet, hogy a valóság is csak egy illúzió?

 

 

spirituális utazás, tehtahealingBanán, eper, narancs, napsütés, pancsolás, szánkózás – hú!!! Sok-sok mindent kipróbáltam akkor gondolatban. Meglepően valóságos volt az élmény. Ugyanolyan élénk és valóságos, volt a teremtett megélés, mint az éber, valós megélés.
Ekkor egy merész lépésre szántam el magam. Gondolatban kiruccantam, és madár távlatból megnéztem az erdélyi Kárpátokat. Soha nem fogom elfelejteni azt a gyönyörűséget, ami akkor a lelki szemeim elé tárult. Valóságosabb volt mint a valóság, de csak csukott szemmel éreztem és láttam tisztán minden apró részletet. Nem én festettem a tájat, hanem megcsodáltam azt a gyönyörűséget, amiről soha nem is tudtam, hogy létezik. Láttam a bárányfelhőket is és éreztem a szél erőteljes áramlatait is.

 

 
Lassan eltelt a sziesztára szánt idő. Felügyelőm elégedetten ébred. Én is elégedett voltam és nagyon-nagyon boldog.

 

Tudat, spirituális élmény

Egyértelmű bizonyosságot szereztem arról, hogy a tudatommal bármit-bármikor átélhetek, bármikor-bárhova elmehetek és bármikor-bármilyen távoli tájat vagy akár dolgot megnézhetek és megismerhetek. Ki tudom tágítani a tudatomat, az érzékelésemet. Az ember valójában határtalanul szabad.

Azóta eltelt közel 40 év. Ez az emlék még mindig élénken él benne, de az a tudás, következtetés, amit akkor megfogalmaztam, az a feledésbe merült. Milyen érdekes, hogy most a Tudat, a Szellem és a Lélek törvényszerűségeit tanulom és tanítom a tanfolyamaimon! Milyen érdekes, hogy egy kisgyermek ösztönösen tudja azt, mire képes az emberi Tudat!

Hálás vagyok Vianna Stibalnak a ThetaHealing® módszerért, Petrov és Grabovoj tudós uraknak, hogy elhozták és tudományos szintre emelve átadják a spirituális tudást! Boldogság érzettel tölt el, hogy könnyen megérthető és tanítható immár a Tudat, a Szellem és a Lélek működése.

Köszönöm Marth P. Ildikó író, költő és rendező barátomnak, hogy a ma feltett kérdésével felnyitotta ennek a csodás gyermekkori élménynek az emlékeit!

Bővebben olvashat a tanfolyamaimról itt>>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: