Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Definiáljuk újra a BŐSÉG fogalmát – ThetaHealing®

bőség, theta healing módszer, theta healing tanfolyamSokszor, sokféle módszerrel dolgoztam már a BŐSÉG fogalmával. Én is, mint oly sokan a Világon, kerestem az okát, hogy miért nem kerek az életemnek ez a része. Többször megéltem már azt, hogy van pénz, de akkor sincs harmónia.

Időhiány, feszültség, …..és számtalan kellemetlen dolog viszont van. Mókuskerék az bezzeg van! De nincs minden életterületen az a harmónia, az a bőség, amit a legmerészebb álmaidba talán Te is, velem együtt titkon remélsz, hogy egyszer majd életednek tartósan a része lesz.
Théta állapotban dolgoztunk egy tanfolyamon, a kiinduló pont az egyik csontom tompa fájdalma volt.
Nem fogod elhinni hova lyukadtunk ki, kb. 3 perc alatt. A BŐSÉGHEZ.

A tudatalattim, a gyermekkori „bőség ideállt” megtestesítő személy összes negatív, számomra nem elfogadható tulajdonságát összekapcsolta a BŐSÉG fogalmával. Vagyis, BŐSÉG = olyan tulajdonságok amilyen soha nem akarok lenni. A következmény könnyen belátható: eltolom magamtól a vágyott bőséget, mert nem akarok olyanná válni, mint kisgyermekkorom bőség ideálja.

A mindenki által ismert Dagobert bácsi jutott eszembe. Ki szeretne pénzen síelni, amikor kint a természetben, igazi havon is lehet? Ki szeretne pénzben úszni, amikor a víz frissítő, üdítő érzését is élvezheted, arról a könnyedségről nem is beszélve, amit a vízben való mókázás jelent. Ki szeretne bezárva élni, kuporgatni, zsugorinak lenni, amikor a bőség szabadságot, boldogságot, szeretetet, sok-sok szabadidőt, barátokat, kellemes szokásokat, a szabad választás lehetőségét jelenti. Ha igazi bőségben élnél, akkor papírpénzből fabrikálnád a karácsonyfát, vagy tied lenne a legfinomabb fenyő illatot árasztó, a legszebb, legnagyobb, leginkább szeretetet, meghittséget sugárzó fenyőfák egyike?  Ugye érted már???

A ThetaHealing® módszerrel, gyorsan és könnyedén sikerült, ezt a tudattalan rossz mintát oldani! Újradefiniáltuk a BŐSÉG fogalmát.  Négy síkon történt meg az oldás: alap szinten (fogantatástól), genetikai szinten, lélek szinten és történelmi szinten. Úgy érzem ez a 15 perces hitmunka meg fogja változtatni a szeretteim életét is.

Gyere el a következő tanfolyamomra, és tapasztald meg Te is a théta agyhullám, a théta meditáció csodáját!

Bővebben a ThetaHealing®ről itt>>

Bővebben a ThetaHealing® tanfolyamokról itt >>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: