Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Életed során nem csak egy nagy szerelem létezik! – lépj ki gyorsan a drámából

theta healing, szerelmi csalódás, szerelmi bánatBár nem szoktam TV-t nézni, megérkezve a szállodai szobámba bekapcsoltam a szobámban lévő kultúrdobozt. Egy nagyon felkapott sorozat ment éppen. A címét ismerem, de még egy részét se láttam. A következő mondatra lettem figyelmes: “Életünk során csak egy nagy szerelem van, bele kell nyugodjunk ebbe.”, és folytatta, hogy ez akármennyire is fájdalmas, talán éppen ez vezet el minket a reményen és belenyugváson át a változáshoz.

Lányok, Asszonyok, Fiúk és Férfiak! Ez csak egy önkorlátozó gondolkozás, ami a tudatalattinkból fakad. A Tudat szó a tud szótőből származik. Ha némi tudást összegyűjtünk, már nem kell összeomlanunk a fenti kijelentés hallatán.

Vianna Stibal, a Theta Healing® módszert megalkotója, tanfolyamain rendszeresen tanítja, sőt könyveiben is leírja, hogy több lélektárs van számunkra biztosítva egy élet során. Ezek olyan potenciális partnerek, akikkel fizikailag is könnyedén találkozhatunk, akikkel összeillünk, és akikkel boldog párkapcsolatot élhetünk. Nem igaz, tévhit az, hogy csak egy NAGY Ő létezik. Lehet akár egy tucat is!

Mindenkinek lehetősége van boldog párkapcsolat kialakítására! Ha a lélek útját járod, ha az isteni időzítéseidet könnyedén beengeded az életedbe, akkor bőség és boldogság vár rád életed során.

theta healing, szerelmi bánat, szerelmi csalódásA kérdés nem az, hogy hány NAGY Ő van, hanem az, hogy: készen állsz-e az érkezésére?

Ha azt hiszed, hogy csak egy NAGY Ő van számodra, ha ragaszkodsz az önsajnálathoz, ha ragaszkodsz a “szegény én” drámához, ha kötöd magad hozzá gyűlölettel, haraggal, nehezteléssel,… ha eskük, fogadalmak, megállapodások, energetikai kötések, karmikus kötelezettségek kötnek, akkor tényleg csak egy NAGY Ő van.

Mindaddig míg, tele van a markod és szorítod azt ami benne van, addig nem tud a Teremtő belehelyezni semmi jót számodra.

Régen, nem volt az emberiségnek lehetősége arra, hogy könnyedén megváltoztassa az életét. Már legalább 2 évtizede azt a korszakát éli az emberiség, amikor már képes tudatosan irányítani az életét. Több önsegítő technikát is ismerek amikkel ez lehetséges. Ezek közül a kedvencem a Theta Healing®.

Akár egy Theta Healing® konzultáció során megváltoztathatod az érzéseidet és az önkorlátozó gondolataidat. Feldolgozhatod a csalódást, a gyászt, a megalázottságot. Kiegyenlítődhet a karma, oldódnak eskük, fogadalmak, átkok, áldások, életszerződések, sorsszerződések. Már nincs arra szükség, hogy egy egész életen át szenvedj a csalódástól és a drámától!!! Más időket élünk!

Engedd el a fájdalmaidat, változtasd meg a tudattalan önkorlátozó hiedelmeidet, lépj egy magasabb tudatossági szintre és teremts magadnak egy boldog párkapcsolatot!

Visszatérve erre a híres sorozatra: szenzációs, de csak arra alkalmas, hogy általa még több drámát és önkorlátozó mintát felismerj és a Theta Healing® technikával azonnal megváltoztasd azokat! Így van ez a többi szappanoperával is. Milyen jó hogy vannak, és segítenek tudatosan feldolgozni a szerelmi drámáinkat!

Tarts velem, sajátítsd el a théta agyhullám állapotában való tudatos létezést és teremtsd magadnak egy boldogabb életet!

Az alábbi rádió riportban többet megtudhatsz erről a technikáról:

Olvas többet a módszerről itt >>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: