Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Én a Mi világunkban

Theta Healing módszer, theta healing tanfolyam, theta healing, tudatosság, boldogságAmikor kislány voltam sokszor voltam boldog. Élveztem, hogy az élet csodálatos. Bíztam, hittem, tudtam, örültem, kacagtam, szerettem. Bíztam magamban és az emberekben. Hittem, hogy az élet szép és igaz. Tudtam, hogy egy csodás jövő áll előttem. Tudtam, hogy lesz szép családom, harmonikus otthonom, és tudtam, hogy hasznos tagja leszek a társadalomnak. Örültem minden apróságnak: a napsütésnek, az esőnek, a létezés minden ajándékának. Kacagva ébredtem és sokszor kacagva aludtam el. És szerettem: feltétel nélkül mindent és mindenkit. Aztán nagyobb lettem és megváltozott minden.

A csodák megritkultak, és ahelyett, hogy megéltem volna a jelent, nézegettem a múlt hibáit és tervezgettem a jövő jóvátételeit, és hogy mindez elviselhetőbb legyen jó sok önigazolást kerestem. Majd felébredtem. Megtanultam Jungtól, hogy a tudatalattim teremti az életemnek azt a részét, amit sorsnak hívok. Megtanultam a kvantumfizikusoktól, hogy MI teremtjük a Saját Világunkat. MI? vagy ÉN? Hol kezdődik a MI? és az ÉN? És mekkora ez a VILÁG?

Aztán jött egy rendezvény. 20 000 egyszerű ember a világ minden országából. 20 000 ember, akinek van célja, aki sokkal boldogabb, mint az átlag. 20 000 ember, akinek az a célja, hogy másokat felemelve érje el a saját sikereit. Ott, akkor, Londonban az O2 stadionban megértettem valamit.

EmberekAkkor lesz béke és boldogság a Földön, ha felemeljük egymást, akkor, ha az ÉN mellett a MI is fontossá válik. Ha az Én tiszta, a MI pedig koszos, akkor az Én is előbb utóbb bekoszolódik, mint egy tiszta krumpli a sok sáros között. Nos! Újra bízok, hiszek, tudok, örülök, kacagok és szeretek.

Igyekszem a jelenben lenni, mert a kvantumfizikusok megmondták, hogy csak innen, a jelenből tudom teremteni az ÉN Világomat a MI Világunkban. Elfogadtam, hogy mindenkit olyannak fogadjak el és tiszteljek amilyen és megértettem, hogy az ÉN Világom tisztogatásán keresztül tudom a legnagyobb pozitív hatást gyakorolni a MI Világunkra.

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: