Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Gyakori kérdések

tanulók02

Kinek ajánlott a ThetaHealing® módszer?

Mindenki számára előnyös, ha théta meditációt végez. Kutatások bizonyítják, hogy számos előnyös hatása van annak, ha az agyunk théta állapotban van. Leginkább azoknak ajánlom a ThetaHealing® technikát, akik eldöntötték, hogy megoldják a problémájukat.

Honnan tudom, hogy alkalmas vagyok-e én is a théta meditációra?

Ébredéskor és elalváskor agyunk automatikusan átmegy a théta állapoton. Mindenki számára ismerős ez, az agyunk automatikusan tudja ezt. Mára világos lett, hogy ez az állapotot használhatjuk arra, hogy kilépjünk a mókuskerekünkből, hogy hatékonyabban teremtsük az életünket, hogy hatékonyan megoldjunk általa problémákat. Játszunk egy játékot: képzeld el, hogy a hálószobádból kimész a konyhába inni. Sikerült? Ha igen, akkor képes vagy arra, hogy ezt a vizualizációs technikát hatékonyan alkalmazd.

Mit jelent a ThetaHealing® egyéni konzultáció?

Egy a technikában képzett ThetaHealing® Konzulens személyesen, telefonon vagy akár skypon egy spirituális tanácsadást szolgáltat Neked. A konzultáció alkalmával több technikát is alkalmazhat a Tanácsadó. Rendszerint a tanácsadás része az „ásás” nevű technika. Ezzel, theta meditatív állapotban feltárjátok a problémád esetleges tudatalatti okát is. Mindvégig éber vagy, mindenre emlékezni fogsz, és meg fog kérni a Konzulens, hogy mindvégig a szabad akaratodat használva működj együtt vele. A konzultáció során a problémád mögött megbújó tudattalan önkorlátozó hiedelmek feltárása és annak megváltoztatása a cél.

Konzultációra vagy tanfolyamra menjek inkább?

Az a gyakorlati tapasztalatom, hogy akik elvégzik a ThetaHealing® Alap tanfolyamot, azok egy óriási szemléletváltozáson mennek át, valamint megtanulják az alap technikák alkalmazását is. Megszűnik a kiszolgáltatottság érzésük. Bármikor tudnak önállóan segíteni magukon, nem függnek egy másik személytől. Az Alap tanfolyam után sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudnak közreműködni a Konzultációkon, mert értik a módszer logikáját. Aki változtatni akar az életén, annak érdemes inkább eljönni egy tanfolyamra, mint heteken át konzultációkat igénybe venni. Költséghatékonyabb megoldás a tanfolyam.

Mi a ThetaHealing® technika filozófiája?

Theta meditatív állapotban agyunk automatikusan kapcsolódik a minket éltető kozmikus energiához a koronacsakrán keresztül. A Mindenség Teremtő energiáját megkérjük, hogy a kvantum fizika törvényei szerint az energiamezőnkben javítsa ki az önkorlátozó hiedelmeinket. Lecserélhetjük például azt a hitrendszert, hogy „Én nem vagyok fontos” arra, hogy „Tudom milyen érzés, hogy én fontos vagyok”. Ha egy mérnök kérdez erről, akkor a kvantumfizika törvényeivel magyarázom el a technikát. Ha egy idős néni, akkor megkérdezem tőle, hogy elmondunk-e együtt egy imát, amit együtt fogalmazunk meg.

Vallás-e a ThetaHealing®?

Nem, a ThetaHealing® nem vallás. Egy olyan meditatív, vizualizációs, spirituális technika, ami a legtöbb vallási rendszerrel összeegyeztethető.

Hány konzultáció kell egy komolyabb probléma megoldásához?

Ez sok mindentől függ. Lehet, hogy egy konzultáció is elég a probléma megoldásához. Ha megérkezett a szándék arra, hogy az illető megoldja a problémáját, ha képes elengedni az állapotának az előnyeit (mert mindennek van), akkor gyors eredmény elérhető.

Előfordulhat-e, hogy a ThetaHealing® konzultációk sorozata se oldja meg a problémát?

Sajnos igen. Sok tényezős ez is. Mindenképpen függ a valódi szándéktól, a rejtett betegségelőnyöktől, a lélek akaratától.

Szándék – mi az?

Sokszor tudjuk, akár évek óta, hogy van egy problémánk, amit meg kellene oldani. Évekig nézegetjük, fontolgatjuk, elmélkedünk rajta. Sajnáljuk magunkat vagy kérdezgetjük, hogy „hogy lehetek pont én ilyen szerencsétlen?” . Amikor megérkezik a szándék energia, akkor eldöntjük, azonnal, hogy most megoldjuk a problémát. Ha a probléma megoldás vágya már ezzel a szándékkal átitatott, akkor nem nézegetjük tovább, hanem cselekszünk és megoldjuk azt. Ilyenkor már sikerül, mert a megoldási szakaszba lépett a folyamat.

Karmikus problémák is megoldhatók a ThetaHealing® technikával?

Igen, mert a Forrás Energia amelyikkel dolgozunk, az a Karma Törvénye feletti szintről segíti a folyamatot.

Kinek nem ajánlott a ThetaHealing® technika?

Annak, aki nem akarja még igazán megoldani a problémáját, mert a szabad akarat mindvégig maximálisan tiszteletben van tartva. Annak se ajánlott, aki szereti a homokba dugni a fejét, mint a strucc.

Minden ThetaHealing®

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: