Gy.I.K.

Gyakori kérdések

Szinte mindenki számára előnyös, ha théta meditációt végez. Kutatások bizonyítják, hogy számos előnyös hatása van annak, ha az agyunk néha théta tudatállapotban van. Ilyenkor az agy homloklebeny területén megnő a theta agyhullámok mennyisége. Ez EEG vizsgálattal mérhető.
Ez egy természetes állapotunk, naponta többször belekerülünk ébredés és elalvás közben. Ez a módszer megtanít ébren, tudatosan megélni és használni ezt az állapotot. Sok előnye és haszna lehet ennek.
Leginkább azoknak ajánlom a ThetaHealing® technikát akik a szívükkel érzik, hogy erre van szükségük. Vannak olyan pszichiátriai betegségek, amikor a kezelőorvos nem ajánlja a meditációt. Ezt tiszteletben tartom, és kérem kérdezze meg pszichiáterét, hogy részt vehet-e képzésen vagy konzultáción.

Ébredéskor és elalváskor agyunk automatikusan átmegy a théta állapoton. Mindenki számára ismerős ez, az agyunk automatikusan tudja ezt. Mára világos lett, hogy ez az állapotot használhatjuk arra, hogy kilépjünk a mókuskerekünkből, hogy hatékonyabban teremtsük az életünket, hogy hatékonyan megoldjunk általa problémákat. Játszunk egy játékot: képzeld el, hogy a hálószobádból kimész a konyhába inni. Sikerült? Ha igen, akkor képes vagy arra, hogy ezt a vizualizációs technikát hatékonyan alkalmazd.

Egy a technikában képzett ThetaHealing® Konzulens személyesen, telefonon vagy akár skypon egy spirituális tanácsadást szolgáltat Neked. A konzultáció alkalmával több technikát is alkalmazhat a Tanácsadó. Rendszerint a tanácsadás része az „ásás” nevű technika. Ezzel, theta tudatállapotban transzformáljátok a szükséges érzéseket és gondolatokat. Mindvégig éber vagy, mindenre emlékezni fogsz, és meg fog kérni a Konzulens, hogy mindvégig a szabad akaratodat használva működj együtt vele. A konzultáció során a problémád mögött megbújó tudattalan önkorlátozó hiedelmek, érzések és sémák feltárása és annak megváltoztatása a cél.

Az a gyakorlati tapasztalatom, hogy néhányan akik elvégzik a ThetaHealing® Alap tanfolyamot, képessé válnak tudatosan transzformálni. Megszűnik a kiszolgáltatottság érzésük. Bármikor tudnak önállóan segíteni magukon, nem függenek egy másik személytől. Az Alap tanfolyam után mindenkire jellemző, hogy sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudnak közreműködni a konzultációkon, mert értik a módszer logikáját. Aki változtatni akar az életén, annak érdemes inkább eljönni egy tanfolyamra. Költséghatékonyabb megoldás a tanfolyam.

Theta állapotban agyunk automatikusan kapcsolódik a minket éltető kozmikus energiához a koronacsakrán keresztül. A Mindenség Teremtő Energiáját megkérjük, hogy univerzális törvények szerint az energiamezőnkben javítsa ki az önkorlátozó blokkokat. Lecserélhetjük például azt a hitrendszert, hogy „Én nem vagyok fontos” arra, hogy „Tudom milyen érzés, hogy én fontos vagyok”. Ha egy mérnök kérdez erről, akkor a kvantumfizika törvényeivel magyarázom el a technikát. Ha egy idős néni, akkor megkérdezem tőle, hogy elmondunk-e együtt egy imát, amit együtt fogalmazunk meg.

Nem, a ThetaHealing® nem vallás. Egy olyan meditatív, vizualizációs és koncentrációs, spirituális technika, ami a legtöbb vallási rendszerrel összeegyeztethető.

Sajnos igen. Sok tényezős ez is. Mindenképpen függ a valódi szándéktól, a rejtett állapotelőnyöktől, a lélek akaratától. A Konzulens felkészült, és tanúsítja a változást, de azt tartósan a Kliensnek kell megtartani, fenntartani. Ha a Kliens erre még nincs felkészülve, akkor sajnos visszacsinálódhat a régi program. Van egy olyan fogalom, hogy a „tudat struktúrálódása”, ami azt írja le, hogy milyen tudat mezők aktívak, és melyek alszanak még. A tudat tanulással, és megfelelő koncentrációs gyakorlatokkal fejleszthető. Minél fejlettebb az egyén tudata, annál inkább meg tudja tartani a konzultációs eredményt. Néha az is előfordul, hogy az illető egy leszületett felemelkedett Mester, aki azért van itt, hogy részt vegyen családtagja vagy partnere fejlődésében, azzal, hogy benne van az adott konfliktusban. Ilyenkor ennek a megértését hozhatja el a konzultáció.

A szándék a szellemhez kötött fogalom. A szellem által kijelölt cselekvési irány.

Sokszor tudjuk, akár évek óta, hogy van egy problémánk, amit meg kellene oldani. Évekig nézegetjük, fontolgatjuk, elmélkedünk rajta. Sajnáljuk magunkat vagy kérdezgetjük, hogy „hogy lehetek pont én ilyen szerencsétlen?”.  Amikor megérkezik a szándék energia, akkor eldöntjük, azonnal, hogy most megoldjuk a problémát. Ha a probléma megoldás vágya már ezzel a szellemből származó szándékkal átitatott, akkor nem nézegetjük tovább, hanem cselekszünk és megoldjuk azt. Ilyenkor már sikerül, mert a megoldási szakaszba, a cselekvési szakaszba lépett a folyamat.

Igen, mert a Forrás Energia amelyikkel dolgozunk, az a Karma Törvénye feletti szintről segíti a folyamatot. Az AKASA fölötti szintről dolgozik a technika.

A tudást a Teremtő adja, az nem megfizethető, és nem is kell fizetni érte. Az időmet kell megfizetni, azt, hogy arra szánom az időmet, hogy a Te életed tanúja legyek.

A honlapon keresztül.

A tanfolyamaim általában úgy kelnek életre, hogy valaki kér tőlem egy képzést. Így ha hívást érzel egy tanfolyamra, akkor kérlek írj, és megbeszéljük.

A cégvezető tudattalan sikert akadályozó programjai feloldhatóak, így nő a teremtő erő, a siker.

A társtulajdonosok karmája, magas szintű együttműködést akadályozó tudattalan konfliktusai feltárhatóak és feloldhatóak.

A csapat megtanítható a transzformációra és ezáltal a konfliktuskezelés minőségi ugráson megy át, ami hatékonyabb együttműködést eredményez.

Az üzleti tanfolyam minden vállalkozónak, cégtulajdonosnak nagyon ajánlott. Eredményesség sokszorozó hatással jár általában.

Minden tanfolyamnak van egy nemzetközi díja. Aki azt érzi, hogy számára ez kigazdálkodhatatlan, az kérhet kedvezményt. Cserébe az illető segít a tanfolyam során a szünetekben kávét főzni, szellőztetni,…stb. Az a tapasztalatom, hogy ha a hozzájárulást odaadjuk, akkor a tudást is könnyebben beengedjük. Ezért arra biztatlak, hogy tedd bele a cserét, amennyire csak tudod. Az Univerzum meghálálja.

Ha a Konzulens valóban Theta tudatállapotban van akkor olyan rezgésű helyről hat a módszer, ami képes azonnal a teremtői NORMA állapotot beállítani. Nincs a konzultáció után primer rosszabbodás. Mindig az örök életet támogató, mindenki számára nyertes-nyertes megoldás irányában történik a változás. A dualitás fölé emelkedve, az egységből hat a módszer.

A Kliens vissza tudja csinálni a problémáját, ha a konzultáció után nem a megoldásra koncentrál, hanem az esetleges feltárt traumákra. Ezért ez nem javasolt. Ez az oka annak is, hogy nem engedem a konzultációkról a hangfelvétel készítését, mert nem célszerű visszahallgatni azokat a blokkokat, traumákat amelyeket feloldottunk.

Igen is meg nem is.

A fejlődésnek az a természetes velejárója, hogy a kollektív tudat felé emelkedünk, boldogok és sikeresek vagyunk, majd a kollektív tudat visszahúz minket. Rosszabbul leszünk. Észrevesszük. Hatékony technikával dolgozunk magunkon, majd újra a kollektív tudat fölé emelkedünk. És újra jól vagyunk, könnyen teremtünk. Közben húzzuk magunk után, egyre feljebb és feljebb a kollektív tudatot is. Ez egy törvényszerűség. Ezen folyamat által fejlődik a kollektív tudat és az emberiség. A tudatos, önmunkára kész emberek a fejlődés katalizátorai. Aki tanfolyamok által teszi ezt a vállalt feladatát, az könnyebben, boldogabban és talán egészségesebben, kevesebb szenvedéssel halad az önismeret és a tudatosság útján.

Várlak szeretettel rendezvényeimre!

dr. Francia Boglárka Gizella

Fabijenna