Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Húsvét ünnepe – az előrelépés lehetősége

Húsvét, Theta Healing módszer, Theta healing tanfolyam

Újra Húsvét van. Tavasz, virágok, sonka, tojás, kalács, barka, nyuszi, család, kölni, locsolók …

Neked mit jelent a Húsvét? Milyen emlékeid, vágyaid, elvárásaid, kötelességeid vannak? A Húsvét, a megújulás jegyében egy kiváló lehetőség arra, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Vianna Stibal, a világhírű médium, a ThetaHealing® módszer megalkotója arra tanít minket, hogy minden, ami érzelmileg megérint, netalán feldühít, felzaklat, minden ilyen helyzet egy lehetőséget is rejt magában. Lehetőség arra, hogy megfigyeld milyen önkorlátozó hiedelmek bukkannak fel a rejtett tudattalanból. Négy szinten tárolódnak az önkorlátozó hiedelmeink: alap, történelmi, genetikai és lélek szinten. Alap szinten tárolódhat például egy húsvéti részeg hozzátartozó emléke, történelmi szintű lehet, ha áldozati báránynak érzed magad és feláldozod magad a szeretteidért, genetikai szintről, az őseidtől hozhatod a teljesítménykényszert, hogy ellásd háziasszonyként a családod, még akkor is, ha ez számodra nem komfortos, és lelki szinten tárolódhat akár az a hitrendszer, hogy „a másik fontosabb, mint én”. Milliónyi hiedelem, hisz „Ahány ház, annyi szokás.”

A Te családodban milyen szokások vannak? Melyik az a hozzátartozód, akit a legnehezebb elviselni? Kinek a szeretetére vagy éhes? Ajánlom, hogy légy éber, figyeld magad. És, ha elcsípsz egy-egy önkorlátozó gondolatot küld azonnal a Teremtő fényébe és kérj helyére Feltétel Nélküli Szeretet energetikai gyógyítást. Ha már voltál ThetaHealing® Alaptanfolyamon akkor kapcsolj théta agyhullám állapotára és azonnal meg tudod oldani a kvantumfizika törvényeinek megfelelően az energetikai cserét, ráadásul minden szinten el tudod végezni az energetikai oldást.

Húsvét, Theta Healing, Theta Healing tanfolyam, Theta Healing módszerAmikor kislány voltam Húsvétkor és egész nagyhéten a templomba voltam. Szerettem ott lenni, énekelni a kórusban, megélni a húsvéti forgatag eseményeit. Akkor még azt hittem, hogy az Isten az égben lakik, hogy a bocsánatáért kell esdekelni, hogy neki a hatalmában áll megbocsájtani nekem, ha megérdemlem. Hála a kvantumfizikusoknak és a kozmikus tudatú embertársainknak ma már tudom, hogy nincs olyan, hogy büntető Isten, hogy a Teremtő nem az égben, hanem bennem is lakik és benned is, és értem már azt is, hogy én tudok megbocsájtani magamnak és mi együtt teremtjük a világunkat. Mi együtt teremtjük a sorsunkat. Egy nagyon kedves idős betegemnél voltam nagypénteken. Megkérdezte, hogy én hiszem-e, hogy van Isten. Igennel válaszoltam. Egy materialista gondolkozású ember vagyok, aki tudja, hogy van Teremtő. Erre ez a drága néni a következőt mondta: „Én is hiszem az Istent, de a feltámadást azt nem hiszem el.” Hálás vagyok ezért a mondatáért.

Grigorij Grabovoj professzo Úr – Az emberek feltámasztásának módszerei és az örök élet – mostantól a valóságunk! – című könyvét olvasom éppen. Benne több olyan esettel, amikor hozzátartozók nyilatkoznak arról, hogy az elhunyt szerettük újra testet öltött, néha évekkel a halála után. Grabovoj egy tudós, algoritmusokban gondolkozik, érti a kvantum fizikát. Jézus meghalt és harmadnapra feltámadt – megmutatta nekünk, hogy ez lehetséges. És a Mennyei próféciák című film: ott is dematerializálódtak majd remateriazálódtak, de előtte növekedett a tudatosságuk. Hála a betegemnek, péntek óta már másképpen gondolkodok a gyermekkori húsvéti meséről. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy most élhetünk!

Már nem kell a megszokott, néha kicsit zaklató, máskor unalmas Húsvéti társasjátéki köröket futnunk. Több módszer is adott, hogy megértsük önmagunkat és a környezetünket, hogy tudatosabbak legyünk. Választhatjuk a fejlődést, és szabad akaratunk által, lehet ez a Húsvéti Ünnep az előrelépés csodálatos segítője.

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok!

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

  1. ÖRÖM Szeminárium

    szeptember 28

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: