Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Izomteszt használata a ThetaHealing® technikában

Én személy szerint nagyon szeretem használni a ThetaHealing® technika alkalmazása során a kineziológiából kölcsön vett izomtesztet.

Segítség számomra a Tudatalattimban lévő önkorlátozó hitrendszereim tesztelésére. Megmutathatja, hogy egy adott munkát kell-e még folytatnom, ugyanis, addig érdemes ezt tenni, amíg az adott önkorlátozó hiedelem meg nem változik.

Segítség a Kliensnek is, akivel együtt dolgozok. Sokszor érzünk egy gondolatot nagyon idegennek. Sajnos attól még, hogy a Tudatos Tudat elutasítja, még az elvi lehetőségét is egy hiedelemnek, attól még a Tudatalattiban ősi generációs vagy történelmi eredetű hiedelemként ott lehet. Ilyenkor nagy segítség, hogy az izomteszttel a Kliens meg tud maga győződni arról, hogy az adott minta mégis jelen van. Sőt az is kitesztelhető, hogy alap, lélek, generációs vagy történelmi szinten van-e ott az a gondolati minta.

Azt is le lehet ellenőrizni ezáltal, hogy most készen van-e az adott Kliens arra, hogy megoldja ezt a problémáját, hogy be tudja-e fogadni a technikát, ezt a filozófiát, és magát a “gyógyítást”.

Sajnos ha akarom, ha nem, ha elfogadom, ha nem, egy önkorlátozó tudattalan gondolat tudja negatívan befolyásolni a valóságomat.

Saját példámat írom, le, hogy mélyüljön ezzel kapcsolatban a megértés. Az őseimtől, generációs szinten hoztam egy olyan önkorlátozó gondolatot, hogy “A hivatás fontosabb mint a család.” Orvos lettem, és sokszor halottam, azt a mondatot, hogy “Az orvoslás nem munka, hanem hivatás.” És ez a két hiedelem meghatározta sok-sok éven át az életemet. Amikor izomteszttel feltártuk, théta meditációban az önkorlátozó hiedelmemet, akkor megváltoztattuk arra, hogy: “Lehet egyszerre hivatásom és családom is, és lehet egyszerre mindkettő fontos, lehet a kettőt harmóniában működtetni, anélkül, hogy az egyik fontosabb lenne mint a másik.” Az életem ennek hatására megváltozott! Köszönöm a ThetaHealing® technikának!

 

 

theta healing, izomtesztVianna Stibalt, a ThetaHealing® technika megalkotóját egy kineziológus tanította meg arra, hogy az izomtesztet használhatja a Tudatalattiban lévő rejtett hiedelmek tesztelésére. Ekkor azt is megtapasztalta, hogy sok folyadékot kell innia, hidratáltnak kell lennie, ahhoz, hogy a technikát biztonsággal alkalmazza.

Egyszerű tesztelési mód, a Föld északi féltekén, ha felállsz, éjszak felé fordulsz, csukott szemmel hangosan kimondod “igen”, erre a tested finoman előre dől, majd kimondod “nem”, erre pedig hátra dől. Ehhez nem szükséges thétában lenni. Megfelelő hidratáltság után nagyon jól működik. Ellenőrizheted az előre dőlést, az “igaz” minőséget azzal is, hogy kimondod a neved: pl. “Éva vagyok”, és a “nem”-et, azzal, hogy egy másik nevet mondasz ki.

 Izomtesztelési javaslataim:

  1. Légy hidratált, annyi vizet igyál amennyi szükséges ahhoz, hogy működjön a teszt. “Igen”-el és “nem”-el ellenőrizd le, hogy működik.
  2. Aura rendezés után tesztelj. Ne nyúlkálj keresztül a Kliensen. Ha szalutáltál, keresztet vetettél, átment előtted szorosan valaki, akkor zárd vissza az energia meződet.
  3. Magadnak mindig állva, csukott szemmel, hangosan kimondva tesztelj! Így a legpontosabb a tesztelés. Különben az Egód, vagy a Tudatalattid becsaphat. Ha Klienssel dolgozol nagyon fontos, bármelyik tesztet is alkalmazod, hogy hangosan, csukott szemmel mondja ki azt, amit teszteltek. Addig teszteld a klienst, amíg mondja! Nem elég ha csak gondolja!
  4. Ha genetikai és történelmi szinteken dolgozol, akkor mind a négy szinten teszteld le az adott hiedelmet, ha nemet kaptál és mégis thétában úgy érzed, hogy az ott van.  Előfordulhat, hogy ha egybe teszteled, akkor téves negatív eredményt kapsz. Nagyon fontos, hogy jelen időben fogalmazd meg a genetikai és a történelmi hiedelmet.

pl.: A.  Fel kell áldozzam a boldogságomat a családom boldogságáért, alap szinten.

B.  Fel kell áldozzam a boldogságomat a családom boldogságáért, lélek szinten.

       C/1. Az őseim azt hiszik, hogy fel kell áldozzam a boldogságomat a családom boldogságáért. (ez a generációs szint), vagy

       C/2. Az őseim hite szerint fel kell áldozzam a boldogságomat a családom boldogságáért. (szintén a generációs szintre tesztelünk így)

       D. Fel kell áldozzam a boldogságomat a családom boldogságáért, történelmi szinten.

 

Nagyon sokszor előfordult, kint az USA-ban, a Világgal Való Kapcsolatok tanár képzésen, főleg amikor DNS szinten, tehát a 7 generációra visszamenőleg dolgoztunk, hogy egybe tesztelve negatív volt a teszt, külön letesztelve, jelen időben fogalmazva pedig pozitív a generációs vagy a történelmi szint. Ha thétába úgy érzed, hogy egy hiedelem ott van, akkor érdemes mind a 4 szinten megnézni. Fontos, hogy jelen időben fogalmazz!

Ritkán előfordulhat, hogy valakinek nem működik az izomteszt. Főleg magán nem tudja alkalmazni. Ilyenkor meg kell keresni azt az önkorlátozó hitet ami miatt nem működik.

theta healingNekem az a gyakorlati tapasztalatom, hogy az esetek 99%-ban vízhiány okozza a gondot. Volt olyan, hogy 1 liter vizet kellett megigyon a Kliensem mire a teszt kiválóan működött nála is. Segíthet a vesetájék dörzsölgetése, energetizálása is.

Persze izomteszt nélkül is lehet nagyon hatékony, eredményes ThetaHealing® konzultációt végezni. Nem feltétlenül kell használni.

A ThetaHealing® mindenképpen egy csodálatos hatékony és nagyon eredményes vizualizációs technika.

Minden ThetaHealing®

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: