Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Játssz Te is velünk gondolat ping pongot!

theta healing, grabovojHonnan jönnek a gondolatok?

A gondolatok a Lélek által vannak kiemelve egy un. “gondolati mezőből”. Ezeket a Lélek elküldi a Fizikai Test irányába. A Szellem mozgatja ezt az információt, hiszen a Szellem az, ami mind az információt, mind pedig az anyagot mozgatni képes. A Lélek által küldött gondolat mindig harmonikus, “jó”, teremtő erejű. A Kollektív Tudat és az Ember Tudata az ami a saját rezgései alapján átalakítja a gondolatot. Csak ezen Tudati részeinken át tud eljutni az Elméhez bármilyen információ, ami a Lélektől jön.

A gondolat ping pong az a játék, amikor minden olyan gondolatot, ami nem komfortos számunkra, azonnal ahogy érzékeljük, átalakítjuk egy pozitív teremtő gondolatra. Ezzel normalizáljuk a rezgést, amit kiküldünk az Univerzumban. Mert minden gondolatunk teremtő erővel bír az életünkben!

Például vásárlás közben azon kapod magad, hogy egy termék árát látva már jön is a gondolat: “Ez túl drága nekem”. Ezzel a gondolattal sajnos szegénység tudatban tartod magad. Azonnal helyettesítsd azzal: “Könnyen jön a pénz és rendszeresen, több van mint amire szükségem van, és mindent megengedhetek magamnak amit szeretnék. Most úgy döntök, hogy ezt nem veszem meg, más célokra csoportosítom át a pénzt. Bármikor dönthetek úgy hogy megveszem és meg is tudom azt valósítani.”

A játék lényege: légy éber, vedd észre az önkorlátozó gondolatot, azonnal változtasd meg.

Eleinte tudatos munka ez a játék, később olyan automatizmussá tud válni, mint ahogy a ping pong labdát is ösztönösen, azonnal visszaüti a gyakorlott játékos.

Azért érdemes folyamatosan, nap mint nap TEREMTENI, mert ha nem teszed, akkor a Tudatalattidból feltörő minták fognak megnyilvánulni az életedben. Ha tudatos vagy és TEREMTESZ, akkor Te befolyásolod az életedet!

Ne csak elviseld, hanem TEREMTSD az életed!

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: