Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Vendégkönyv

Theta Healing vélemény, Theta Healing, Theta healing tanfolyam
“A Theta Healing módszer megismerése óta tudom milyen érzés, hogy nincs lehetetlen, és úgy alakítom tudatosan a múltamat, jelenemet, jövőmet ahogyan én szeretném. Az alapszint elvégzése után tudatos teremtővé váltam, előtte is teremtettem, de ez valami egészen más, gyorsabb és sokkal hatékonyabb. A módszer gyakorlása során észrevettem, hogy a jó tulajdonságaim felerősödnek, a kevésbé jó tulajdonságaim pedig gyengülnek, ez boldogsággal tölt el, mert korábban pont fordítva éreztem.
Új érzéseket érzek általa, és nagyfokú tudatosságra teszek szert napról napra.
Köszönöm!” – Klaudia, jogász

“Őszinte, tiszta szívvel ajánlom a Theta meditációt mindenkinek aki szeretne magán és embertársain segíteni. Élmények, tapasztalások áradata vesz körül azóta is.Magabiztosságot, erőt ad amikor megérted, felfedezed önmagad. Mintha egy fekete-fehér régi filmet újranézel színesben. Lehet, hogy teljesen újratervezed az életed lehet, hogy mesterien fogod irányítani, érteni azt ami jelenleg körülvesz, amiben élsz.Vagy így vagy úgy de nyertes vagy!Örök hálám Neked Bogi, hogy vagy, hogy foghattam a kezed és megélhettem ezeket az élményeket a támogatásoddal, segítségeddel. 🙂 ”  – Nagyné Marosvölgyi Tímea, gyógytornász

“Bogi Theta-Healing tanfolyamán csodálatosan éreztem magam. Abban az időben sokat gondoltam arra, hogy gyógyítás során jó lenne a saját energiaszintemet  megőrizni. Lemerülés és túlpörgés nélkül szeretnék hazaérkezni. A tanfolyam óta nagyon sikeresen megy ez a “földelés”. Nagyon jó érzés mindenkinek feltétel nélküli szeretetet küldeni. Sokat töltődtem a tanfolyam alatt.”Ági, gyermekorvos

  “Feltétel nélküli szeretettel ajánlom a Thétát mindazoknak, akik célokat keresnek, akik a hitüket szeretnék megerősíteni, akik önmagukat szeretnék megismerni és akik testi és lelki gyógyulást kívánnak elérni.

Gyógyszerészként a Thétát hívom segítségül a patikába betérőkkel való kommunikációban és nehéz helyzetek megoldásában is.
Ha kérdezel, a Théta válaszol és vidám leszel.
     A Théta: ha kérsz segít, segít hogy kérj.
Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy a Théta Healinget Bogi tanfolyamain ismerhettem meg. Az alap tanfolyam után számomra nem volt kérdés, hogy a haladó tanfolyamot is Bogi vezetésével végezzem el. A Théta ugyanis Bogival teljes.
     Bogi: ha kérsz segít, segít hogy kérj.”Dr. Petrikó Gabriella szakgyógyszerész

“Az ásás tanfolyamon találkoztam Bogival először, de úgy éreztem, mintha már nagyon régen ismernénk egymást, olyan természetesen és szeretettel beszélgetve tanított bennünket. Saját tapasztalatait beleszőve a tanításába szinte bemutatta a lehetőségeket amiket én is átélhetek, megtapasztalhatok ha csinálom a gyakorlatokat és kapcsolódást a Teremtőhöz. Természetesen azonnal menni akartam a tanfolyamaira, mindegyikre amit meghirdet (Theta,Grabovoj). A következő találkozásunk a Theta haladó volt, amit az első találkozásunkkor megéreztem, hogy Ő az az ember aki úgy tud tanítani, hogy amit tanít azt én is tudom, csak Ő megvilágítja és érthetővé teszi számomra azt az ismeretet, amire eddig nem figyeltem. Fantasztikusan éreztem magam a tanfolyamon, boldogságot és elégedettséget éreztem mindhárom napon ,mert úgy mesélt, tanított, hogy előhívta belőlem a rejtett képességeimet, amikre tényleg nem tartottam képesnek magam, nem hittem, hogy meg tudnám csinálni és amiért rendkívül hálás vagyok neki. Láttam, hallottam, éreztem a kapcsolódást a Teremetőhöz a gyakorlatok alatt, neki kétsége sem volt arról, hogy bárkinek is ne sikerülne a megtapasztalás, ezt éreztük áradni felőle. A három nap alatt más ember lettem, és ezt én érzem magamon, megváltozott a viszonyulásom mindenhez amit látok, érzek. Nagyon várom a gyakorlati foglalkozásokat amit megígért, előre is köszönöm.” – Lakatos Katalin


“Gombosné Marika masszőr vagyok Tiszaújvárosból. Csak csodálattal tudok beszélni azokról az élményekről amit a tanfolyamokon átéltem , és ha időm és pénztárcám engedi továbbra is tanulni fogom, mert az erre fogékony embereknek átadni a teremtő gyógyitó erejét, nincs felemelőbb érzés, és szívem összes szeretetével kívánom hogy továbbra is tanítson Bogi doktornő olyan elánnal és olyan szeretettel ahogyan eddig tette. – Őszinte és tiszta szeretettel : Gombos Marika masszőr


Theta Healing vélemény, Theta Healing tanfolyam, Theta Healing módszer,Theta Healing“…Aztán a Teremtő hozzám vezérelte Boglárkát és újabb csoda történt, mikor elvégeztem nála az ásás tanfolyamot. Számomra Ő egy női minta. A lágy nőiség, finomság, a tiszta szeretet!!! Ő már a jelenlétével gyógyít, és mindezt átadja a tanítványoknak. Az ásás tanfolyam után megszűntek a vérnyomás problémáim. Alig vártam, mikor mehetek végre a théta haladó tanfolyamra….
Megvilágosodtam!  Szeretném magamhoz ölelni az egész világot! És ezt a Teremtőnek köszönhetem, hogy Bogit hozzám vezérelte. Persze magamat sem hagyom ki, hiszen tőlem indul a szándék a tudásra, a magasabb tudatosságra. Tudom, hogy én vagyok a befogadó, és MI együtt vagyunk egészek. Bogival való találkozás FÉNY az életembe.”
Simonné Borbély Ildikó


 

“„Véletlenül kerültem a Théta Healing közelébe.” – Ezt gondoltam, amikor elmentem a tanfolyamra. Az első döbbenetem az volt a tanfolyam, hogy  mindenkihez személyesen beszélt a folyamat, így  erősen rólam is szólt. A lelkem legmélyebb részét érintette mindaz,  ami ott történt velem.   Mintha kiléptünk volna az időből. Békét, harmóniát, gyógyulást, lelki szépséget találtam ott, és természetesen egy nagyon nagy lehetőséget arra, hogy formáljam az életem.    Boglárka hiteles és remek előadó, és ezzel még keveset mondtam .  Olyan  dolgok váltak természetessé,  amiről azt gondoltam, csak mások tudhatják.   Harmonikusabbnak, magabiztosabbnak, felszabadultabbnak érzékelem magam  azóta,  és.. életemben először – rákészülés nélkül  – megláttam az  emberi aurát a tanfolyam után.  Az öröm több lett.  Jó dolog mosolyogva felkeni.  Azt kívánom, hogy a lehető legtöbb  embernek legyen lehetősége találkozni  ezzel a módszerrel! Hála és  köszönöm a lehetőségért Boglárkának és az életnek!” – Marth P. Ildikó  szervező, író, rendező


“A Théta Healing tanfolyamokon számomra egy teljesen új, eddig ismeretlen világ, a spiritualitás világa nyílt meg. A földi énem alól végre előbukkant az igazi, lelki énem. Megismerkedtem önmagammal, az élet feladatommal. Nyitottabbá, elfogadóbbá és főleg nagyon intuitívvá váltam. Azt szeretem leginkább a Théta Healingben, hogy vele és általa csak pozitív dolgokat adhatok és kaphatok. Megtanultam, hogy én magam teremtem az életem és olyannak, amilyennek én szeretném. Rajtam múlik. Segíthetek másoknak is, olyanoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám.
Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki!  Hihetetlenül érdekes élményben lesz része! Én örülök, hogy megtettem és azóta is élvezem az életem minden pillanatában. – dr. H.E. egyetemi fizika tanár


Theta Healing vélemény, theta Healing módszer, Theta healing tanfolyam, Theta Healing“Én Tavasszal végeztem el a kezdő tanfolyamot, és 2-3 hó múlva a haladót, mind a kettőt Boginál.
Nagyon jó és közvetlen hangulatú tanfolyamok voltak, És amellett, hogy magát a theta tanfolyami anyagot “elsajátítottuk”,nagyon sok kiegészítő ismeretre is megbeszélhettünk, hogy megértsük a mélyebben zajló folyamatokat, azok miértjeit, Nekem, mint jelenleg stresszoldó módszereket alkalmazó terapeutának, már nem praktizáló orvosnak ez nagyon fontos volt, mert így könnyebb volt a megértés.
A tanfolyamokon mindig érezhettük, hogy Bogi személyében igazi segítőt – vezetőt kaptunk. Fontos számára, hogy mi is hatékonyan és szeretettel tudjuk alkalmazni a mindennapokban ezt a  módszert. 
 A thetával egy nagyon egyszerű és hatékony módszert tudtam elsajátítani, amit mind a pácienseimnél, mind a család tagjaimnál  és magamon tudok alkalmazni.
Azáltal, hogy a bennünk levő hitrendszerek által sokszor nem tudunk önmagunk lenni és negatív gondolataink vannak vagy negatív események történnek velünk, már nem tudjuk teljes örömben élni az életünket.
Azonban a thetával ezeket tisztíthatjuk, és így beindul a pozitív változás, Én is ezeknek lettem tanúja, 
Magamon azt tapasztaltam, hogy még magabiztosabbá váltam a munkámban, sokkal jobban kommunikálok, és a problémáimat könnyebben tudom felvállalni, és könnyebbé vált azok megoldása  A párommal a kapcsolatom is még harmonikusabb lett,  
Én szeretettel ajánlom mindenkinek, aki  szeretne változást beindítani az életében, aki szeretne változtatni az életén, aki szeretne még tovább fejlődni.”     – dr. K. R., orvos

Bogi, köszönöm Neked azt a csodálatos 3 napot, amit a Théta haladó tanfolyam ideje alatt együtt tölthettünk. Hosszasan sorolhatnám, hogy mi is volt csodálatos ebben a 3 napban, mit is tanultunk ez idő alatt. Helyette inkább az érzéseimre hagyatkozom, amikor röviden szeretném megfogalmazni, hogy mit is adott nekem ez a hosszú hétvége.Számomra valóban csodák történtek, amit elég nehéz megértenem is, mert a vezetéseddel olyan különleges képességeimre mutattál rá, amit eddig úgy gondoltam, hogy ezekre csak néhány, kiváltságos képességű ember képes.
Tetted ezt úgy, hogy a 3 napi tanfolyam igazából egy közvetlen, szeretet teli beszélgetés volt. Te úgy tanítottál, hogy az bennem egy fantasztikus belső nyugalmat, és a biztonság érzetét keltette, de egy fokozott kíváncsiságot is, hogy végre olyan dolgokat tanulhatok itt meg, ami által innentől már csak jó dolgok történhetnek velem, mert minden megoldható, mégpedig a lehető „legjobb úton és módon”!Köszönöm Bogi, hogy olyan új ismeretekre tanítottál meg engem, aminek a használata az életemre óriási változásokat hozhat.
És még valamit köszönök, ami nem is része a tananyagnak: azt a mérhetetlen szeretetet, ami árad Belőled, minden gondolatod, mozdulatod ezt sugallta a tanfolyam teljes ideje alatt! Jó volt a társaságodban lenni, én nagyon jól éreztem magam! – V. Gyöngyi (nyugdíjas), aki szeretne továbbra is a diákod lenni

A(z) Fekete Kata_Naturmagazin_2.jpg megjelenítése, Theta healing vélemény, theta healing módszer“Sok alternatív módszert megtapasztaltam már magamon is és láttam, hogyan működnek másokon. Valamilyen formában mind segített hosszabb-rövidebb idő alatt. A Theta Healing-ben azt szeretem, hogy képes azonnal hatni. A kisfiamat (8 éves) gyakran bántották, kirekesztették a gyerekek (ezt vonzotta magának), amire kezdett agresszív viselkedéssel reagálni és persze nagyon bántotta őt. Egyetlen Theta Healing kezelés után már másnap a kirekesztőivel játszott és barátok lettek, sokkal bátrabb lett a nála nagyobb, erősebb gyerekekkel és képessé vált velük is egyenrangúnak érezni magát. 
A Theta Healingben azt is szeretem, hogy a testi problémákat és a lelkieket is gyógyítani képes. A múltkor a fogfájásomat gyógyítottam vele sikeresen….
Azt is szeretem benne, hogy szabadságot ad. Értem ezt úgy, hogy amikor kicseréljük a negatív hitrendszereinket pozitívakká, akkor önmagunkká válhatunk, korlátok nélkül.
Köszönöm Boglárka, hogy megtanítottad nekem! Köszönöm, hogy könnyen érthető és tudományosan is logikus magyarázatokkal fűszerezve az egész tananyagot egyből befogadhatóvá tetted, nekem, akinek fontos a tudományos megalapozottság.”
Fekete Kata
természetgyógyász-újságíró, Naturmagazin
.
.

“A tanfolyamok új nézőpontot adtak számomra, az ott elsajátított tudásnak köszönhetően teremtem, hogy a mindennapok apró történései számomra és mások számára is kedvezően alakuljanak, de emellett jelentős változásokat tapasztalok az ásások hatására az életemben, ami kihat a környezetemben élőkre is. Nagyra értékeltem, hogy gyorsan és egyszerűen lebonthatom az önkorlátozó hitrendszereimet és hozzájárulásuk birtokában bármikor segíthetek ezzel a módszerrel másoknak is.” – TL, jogász

“Köszönet és hála! A Theta Healing egy új, ismeretlen világot nyitott meg. Az alap és haladó tanfolyamot Boginál végeztem. Közvetlen hangulatú napokat töltöttünk el, számtalan új élménnyel gazdagodva. Bogi fantasztikus tanár, odaadó, sugárzik belőle a szeretet a segíteni akarás, hitelesen és érthetően adja át a módszert. A tanfolyamok alatt csodálatos tapasztalások részese lettem, olyan dolgokat éltem át, amelyekről eddig álmodni sem mertem. Magamon azt tapasztaltam, hogy sokkal nyugodtabbá váltam, s ezt a környezetem is észreveszi. Rugalmasabban oldok meg feladatokat, mint eddig. Szeretettel ajánlom a Theta Healinget mindenkinek, aki fejlődni akar és pozitív változást szeretne az életében.” – Sebestyénné Ecsedi Magdolna, ápoló

 


“Drága Bogi!

Mindkét tanfolyamot (alap- és haladó) nálad végeztem, nagyon élveztem. Számos tanfolyam résztvevője voltam már, de ez fogott meg a legjobban. Tényleg a szó szoros értelmében megváltoztatta az életem. Látok valamit az utcán, vagy esemény van a munkahelyen, gondolkodás nélkül thétában végzem, amit tanultunk. Konfliktusok simulnak el, problémák oldódnak meg a lehető legjobb úton módon. Persze azért vannak hiedelmeim, amiken még sokat kell ásni, de kíváncsian állok elébe. Legszívesebben mindig ezt csinálnám. Hiszen ez egy életmód, amivel állandóan változunk,és ezáltal változik a környezetünk is. Könnyebben átlátom, megértem a körülöttem zajló eseményeket is. 
Egy szóval jellemezném: CSODÁLATOS.
Csodálatos élmény FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET ADNI és KAPNI.
Köszönök szépen mindent, izgatottan várom a folytatást!!!
Ölellek és rengeteg FNSZ!!!”
                                        L. Gabi   szakgyógyszerész

11 Responses to Vendégkönyv

Nagy. Anikó
Commented:  július 21, 2015 at 09:24

Mi számomra a Théta Healing?? Egy olyan módszer amelyre csak egyetlen szót tudok mondani a CSODA! Hála és köszönet amiért részese lehetek ennek a Csodának..olyan mélyen még tapasztalni azt hogy mekkora ereje van a Feltétel Nélküli Szeretetnek! Kívánom minden embernek hogy legyetek részese ti is ennek az érzések úgy hogy megtapasztaljátok milyen érzés a felső energiához kapcsolódva elérni mindent úgy hogy hatalmas szeretettel éled azt meg..Így tehát jöhet az.. hogy tudom mien érzés amikor úgy tud meg változni az életem pozitív irányba hogy szeretet, béke,nyugalom,boldogság, egészség van az életedbe úgy hogy közben a csodák sokaságát élem meg????? Köszönöm Bogi! És Köszönön Teremtő!

Válasz
VASS ÉVA
Commented:  július 27, 2015 at 01:25

Amikor jelentkeztem semmit nem tudtam a ThetaHealing módszerről de mivel Boglárka doktornőt személyesen ismertem a neve garancia volt hogy ez valami nagyon jó dolog lehet.Időközben általa megosztott egy két információ alapján nagyon vártam a tanfolyamot!Igen jól gondoltam a légkör az emberek akikkel volt szerencsém találkozni és együtt tanulni tapasztalni azt a nagy fokú tudást, türelmet hogy azt a képességünket tudjuk használni amit a Teremtőtől kaptunk csak nem tudtunk róla ehhez a segítséget amit a 3 nap folyamán kaptunk a doktornő által! Tette ezt hatalmas szeretettel! Megélni azt a csodát és érezni hogy van feltétel nélküli szeretett elmondhatatlan. Most már tudom mi az a ThetaHealing! Egy csodálatos módszer ami megváltoztatta az életemet.A legjelentősebbeket emelem ki pl. A családtagjaimmal újra rendeződött az évek alatt teljesen megromlott kapcsolatom, elkezdtem képeket festeni és meglepően sikerrel amit előtte soha nem csináltam.Ezt a módszert mindenkinek ismernie kellene! Én azóta is folytatom a munkát magammal, családtagjaimmal és azon eberekkel akik a segítségemet kérik.Hálával és köszönettel Dr Francia Boglárkának! V. Éva Divatárukészítő

Válasz
Tokárné Komódi Judit
Commented:  augusztus 16, 2015 at 14:09

Sok tanulás nélkül eltelt év után az idén tavasszal, újra egy mély, belső vágyat éreztem a “tanulásra”. A szívem azt súgta, hogy el kell végeznem a ThetaHealinget. Már az alap tanfolyam után is gyökeres átalakulás történt bennem. Ez a változás, mint egy hullám tovább terjedt a környezetemben is. Érezhető változásokat hozott családomban és a munkámban is. Talp-és testmasszázs közben, azóta is könnyedén és hatásosan alkalmazom. Az ásás és a Theta haladó tanfolyam megdöbbentő élmény volt számomra. Saját bőrömön éreztem, hogy milyen gyorsan megváltoztatható egy hitrendszer, egy program, amit nem is tudok, hogy jelen van az életemben. Van egy saját találmányom és ezzel kapcsolatban találta meg Bogi végtelen türelemmel azt az egyetlen szót, ami minden addigi tervem felülírt. Átírtuk, tökéletesen működik. Drága Mesternőm, Tanítóm! Köszönöm a Sorsomnak, hogy a ThetaHealing által, hozzád vezetett. Hálásan köszönöm Neked, hogy felébresztettél csipkerózsikaálmomból! FNSZ-Gyuláról:Tokárné Komódi Judit

Válasz
Bakos Judit
Commented:  április 30, 2017 at 22:57

Egy meglehetosen osszetett szivrendellenesseggel szulettem. Megtanultam egyuttelni vele, de jo ideje keresem a gyogyulas, a konnyebb elet lehetoseget. Kb masfel eve talalkoztam a Theta Healing modszerrel es azonnal rakattantam. Aztan hala az Egnek megtalaltam Bogit. Januarban voltam nala tanfolyamon, azota tanulom, hasznalom a technikat. A szivem “kulonlegessege” folytan egy ugynevezett PSVT nevu ritmuszar is szokott nalam jelentkezni. Ez nagyjabol annyit jelent, hogy a semmibol 160-170re emelkedik a pulzusom. Ez nagyon kimerito tud lenni, ugyanis tarthat par percig, de akar napokig is. Amiota Thetazom, megtanultam sikeresen leallitani ezt a folyamatot. Pontosabban mielott beindulna, azelott visszafogni. Kb 90%-os az eredmenyessegem most, de lesz ez jobb is.
Koszonom Neked kedves Bogi, hogy megtanitottal a TH nagyszeru lenyegere, hasznalatara es megmutattad milyen szeles korben hasznalhatom! Halas vagyok, hogy megismerhettelek.
Koszonom! Koszonom! Koszonom!

Válasz
  Francia Boglárka
  Commented:  május 3, 2017 at 15:57

  Köszönöm kedves Judit, hogy ilyen eredményesen használod ezt a csodás módszert! Szeretettel ölellek: Bogi

  Válasz
deczkipiros@gmail.com
Commented:  május 7, 2017 at 06:55

Drága Bogi. Szép magyar nyelvünknek nincs annyi szava, amivel elmondhatnám, mennyire hálás vagyok, a sorsnak, hogy találkozhattam Veled. És a módszerrel. Sorsfordító nap volt. A két évvel ezelőtti , Debrecen csapókerti egészségnap, ahol hallhattam az előadásodat, lebilincselő volt. És ” elragadott “. Hál ” Isten. Jobbá tesszük a világot. Azóta enyém a világ ! Sok-sok szeretettel Piroska.

Drága Bogi. Szép magyar nyelvünknek nincs annyi szava, amivel elmondhatnám, mennyire hálás vagyok, hogy megismerhettelek. Sorsfordító napvolt, az a bizonyos két évvel ezelőtti ,Debrecen csapókerti egészségnap. Az előadásod lebilincselt, ” elragadott. ” Hál ” Isten. Jobbá tesszük a világot. Az érzés : enyém a világ ! Sok-sok szeretettel, Piroska.

Deczki Istvánné

Válasz
Balázsházi Lászlóné
Commented:  május 7, 2017 at 08:22

Lászlóné Balázsházi Csodálatos változások következtek be az életembe, mióta a 3. th. tanfolyam részese voltam. Családomban s hugommal, aki mozgáskorlátozott, és ami elinditott ebbe az irányba, 53 évesen eljár egy közösségbe már augusztus óta. Lányommal sokkal de sokkal jobb lett a kapcsolatom, /nyomkodom a gombjaimat, ahogy a tanitóm mondta/ türelmesebb lettem,anyagi helyzetem miatt már nem aggódom, /kérem és kapom/, folyamatosan napi szinten Thétaban vagyok ha valamiben elakadok. Családom, testvéreim szeretik amit csinálok, mert ők is tapasztalták a hatását. Boldog vagyok, hogy adhatok, és kaphatok. IMÁDOM !!! Köszönöm és hála Bogi. FNSZ!!!!????????

Válasz
  Francia Boglárka
  Commented:  május 21, 2017 at 21:04

  Köszönöm és további sok-sok sikert kívánok! Nagy tanítást adtál Te is Nekem azzal, ahogy teremtettél. Köszönet és hála érte! FNSZ-el: B <3

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: