Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Kozmikus tudatosság

Kozmikus tudatú embertársaink: Einstein, Vallyon Imre, Grigorij Grabovoj, Arkagyij Petrov, Omec Onec, Jézus,….

delfinekNéhány évvel ezelőtt, az interneten bóklászva elém került egy szimpatikus hölgy Lőcsei Fanni videója. Azonnal tudtam, hogy tanulni akarok tőle. Olyan összefüggésekről beszélt, amit nem értettem és közben tudtam, hogy nagyon igaz minden szava. Azonnal felkerestem a honlapját és bejelentkeztem a legközelebbi tanfolyamára: Delfintréning. Életem egyik legjobb döntése volt. Az első meglepetés a tanításában egy új fogalom volt: KOZMIKUS TUDATOSSÁG. Léteznek kozmikus tudattal élő emberek!? Fanni a magyar származású Vallyon Imre tanítványa. Vallyon Imre egy kozmikus tudatosságú Mester. Ugyanolyan hús-vér ember mint Te meg Én, ugyanolyan szabályokhoz alkalmazkodva éli az életét mint mi, vannak problémái neki is, csak kozmikus tudatossága, tudása van. Érti a kozmoszt, érti a Világegyetem működését. Tudja milyen szabályok, algoritmusok határozzák meg az életet. Azt, amit a kutatóink kutatnak, azt ő egy magasabb nézőpontból összefüggéseiben zsigeri szinten tudja.

kékVallyon Imre 1940-ben született Budapesten. Már néhány éves korában rájött, hogy kozmikus tudással, megértéssel, világnézettel született. 1956-ban egyedül hagyta el az országot és a Vöröskereszt közvetítésével Új-Zélandon kötött ki. Megtanult angolul, és néhány év múlva elkezdett jógát tanítani. 1980 óta emberek ezreit tanítja szerte a világon. Évente több elvonulást tart Új-Zélandon, Németországban, Hollandiában és Magyarországon. Minden vallástól függetlenül az Univerzum működéseinek a szabályait, egyetemes igazságokat tanít. Sokakat arra sarkal, hogy dolgozzanak saját Lelkük lehetőségeinek a felfedezésén, és saját fejlődésük által járuljanak hozzá az Emberi Tudatosság átalakulásához. Albert Einstein, a mindenki által ismert Nobel díjas fizikus életművét tekintve, meggyőződésem, hogy ő is kozmikus tudatúvá vált, csak kicsit később, mint Vallyon Imre. Nem véletlen, hogy felfedezései felvetették benne a kérdést: Hogy fogom én ezt elmagyarázni az embereknek?

Omnec onec, kozmikus tudatosságOmnec Onec „A Vénuszról jöttem” című könyvében arról számol be, hogy Ő a Vénuszon született, majd besűrítve a testét a Föld bolygó anyagi sűrűségér, és egy űrhajóval megérkezett hozzánk. Azzal a céllal jött, hogy kozmikus tudatosságot tanítson az embereknek. Könyvében mesél a vénuszi életről, a teleportálásról, az anyag mesteri kezeléséről, a Föld benépesítéséről. Persze gondolhatjuk azt, hogy az, amit ír, az csak fantazmagória, de egy kérdés mégiscsak felmerül bennem. Ha a teleportálás fantazmagória, akkor miért van rá fogalmunk, akkor miért ismeri a kollektív tudat ennek a szónak a lényegét?

Aztán itt van két orosz professzor: Grigorij Grabovoj és Arkagyij Petrov. Mindketten arról tanítanak amiről Vallyon Imre. Mindhárman azt a közös célt jelölik meg: fejlődjünk, fejlesszük a tudatunkat, éljük tudatosan, teremtsük tudatosan a magunk és a közös földi életünket. Grigorij Grabovoj doktori disszertációkban írta le, hogy létezik a minket éltető Forrás Energia. Algoritmusokat adott át, amivel a tudatosságunkat tudjuk fejleszteni. Szerinte a szerveink újrateremtése csupán tudatosság és egy algoritmus alkalmazásának a kérdése. Az ENSZ irattárában vannak azok a közjegyző által hitelesített dokumentumok, melyek igazolják, hogy gyógyíthatatlan betegek gyógyultak meg, az általa átadott algoritmusok alkalmazásával. Petrov professzor úr visszanövesztette a saját kioperált epehólyagját. Bíróságon igazolta mindezt. Ő is azt állítja, hogy minden szervünk regenerálható. Az Életfa programja le is írja a regenerálás algoritmusait.

ÉS MI NEM ÉRTJÜK, ÉS NEM HISSZÜK, AMIT MONDANAK! MIÉRT???

kék02Egyszerű. Orvos-természetgyógyász vagyok. Ha találkozom, egy néhány osztályt végzett birka pásztorral, könnyedén el tudunk beszélgetni gyógynövényekről, időjárásról. Ha viszont a májban található Kupffer sejtek anyagcsere folyamatairól szeretnék beszélgetni, akkor inkább egy orvos kollégával tudom könnyen megértetni magam. Más a tudatossági szintünk. Ugyanez a helyzet egy kozmikus tudatosságú ember és egy földi tudatosságú ember között. Ő tud a mi nyelvünkön beszélni, de mi nem biztos, hogy értjük azt, amit Ő mond.

Jézus szintén kozmikus tudatosságú volt. A Világ egyetemes törvényeit tanította. Néhányan megértették, mások elfordultak tőle. Egy-egy mondatának mély értelme, sokszor csak napjainkban válik érthetővé. Szabad akaratunk, hogy elfordulunk ezektől a kozmikus tudatosságú emberektől vagy megpróbáljuk megérteni őket. Választhatom, hogy szkeptikus akarok lenni, és lehetek kíváncsi arra amit Ők kommunikálnak. Én az utóbbit választottam, szeretném megérteni a mondataikat, és megfejlődni amit javasolnak.

Ismerkedj meg módszereimmel, melyekben hiszek, s amiket szívből ajánlok neked >>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: