Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Letölthető anyagok

teremtő erő, tudatosság

JAMES ALLEN – AHOGYAN GONDOLOD (könyv)

Minden gondolatunknak teremtő ereje van.

James Ellen 1864-ben született Angliában. 38 éves koráig egy nagyvállalat igazgatójának volt a személyi titkára, majd 1902-ben nyugdíjba vonult, hogy az írásnak szentelhesse az idejét. Több mint 20 könyvet vetett papírra.

Ez a néhány óra alatt elolvasható kiskönyv máig aktuális tudást ad át. Világszerte olvasók millióinak tanította meg, hogy a gondolataink erejének köszönhetően a képzeletünk valóra válhat. Gyakorlati életből vett példái könnyen érthetővé teszik ennek a folyamatnak a megértését. Minden mondata magvas gondolatokat tartalmaz.

Világszerte több írónak adott inspirációt eme művével.

Csodás ajándék, időnként nyomtatott formában is kapható, és ingyenesen letölthető formában is elérhető.

Itt tudod letölteni.

.

.

Omnec onec, kozmikus tudatosság.

OMNEC ONEC: A VÉNUSZRÓL JÖTTEM (könyv)

A szerző, Omnec Onec, 1955-ben gyermekként egy űrhajóval a Vénuszról a Földre jött és itt egy földi családban nevelkedett fel. Életrajzában a Vénusz-lakók történelméről, filozófiájáról és kultúrájáról is tudósít, akik évezredek óta bolygójuk asztrális síkján élnek. Omnec beszél ottani első életéveiről, majd elmagyarázza, hogy miért és hogyan jött ide, és hogy milyen feladatot kellett elvégeznie itt a Földön.
Ez maga nemében egyedülálló dokumentum egy mesés asztrális világról, amely spirituális tanításaival megvilágítja létünk értelmét, és megmutatja nekünk ez a könyv azt is, hogy hogyan léphetünk túl már most korlátozott fizikai létünkön.

A könyvből kiderül milyen az a világ, ahol a telepátia, a teleportálás, a de- és rematerializálás már valóság.

Itt tudod letölteni.

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: