Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Mi az a ThetaHealing®?

önismeret, thetahealing

Isten hozott a ThetaHealing® izgalmas világában! Fedezd fel a theta agyhullám csodáját és változtasd meg vele az életed!

A módszert a világhírű médium Vianna Stibal írta le és oktatja világszerte. 1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos állapotot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna théta-állapotban, az „intuitív leolvasás” technikát alkalmazta magán.

Őt magát is megdöbbentette az eredmény: szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, rájött, hogy a théta meditáció tanítható.

Mi az a ThetaHealing®?

A kvantumfizika a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. Segítségével felfedezheted valódi önmagadat és akár egy pillanat alatt megváltoztathatod valóságodat! A ThetaHealing® egy olyan meditációs folyamat, mely théta-állapotban, a fókuszált gondolta által pozitív testi, lelki és szellemi változásokat tud eredményezni.

Hogyan működik?

thetahealing, önismeret, vizualizációA théta-állapot az elalvás előtti mély ellazult állapot. Ebben az állapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, és már elérjük a tudatalattinkat is, így képesek vagyunk rálátni a hiedelmeinkre és a félelmeinkre is. Már önmagában a tudatalatti tartalmak tudatosodása, a megértés is pozitív hatással lehet az életünkre. A hab a tortán, hogy a ThetaHealing® vizualizációs technikát alkalmazva a negatív érzelmi és gondolati minták pozitív, támogató mintákra cserélhetők.

A ThetaHealing® hatékonyságának titka

A módszer létrehozója, Vianna Stibal rájött, hogy az oldásokat négy hitrendszeri szinten kell elvégezni: a jelen élet, genetikai, történelmi és lelki szinten. Van egy fontos követelmény ebben a technikában. Hinned kell egy magasabb teremtő erőben, bárhogy nevezheted: Éltető Energia, Univerzum, Kreatív Energia, Forrás Energia, Teremtő vagy Isten. Amikor az agyhullámok théta-állapotba kerülnek, automatikusan kapcsolódunk a minket éltető forrás energiával, megérezzük a legmagasabb szintű szeretetet és testi, lelki, szellemi, spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben. A ThetaHealing® nem tartozik semmilyen valláshoz, és összeegyeztethető a legtöbb világnézettel. A módszer könnyen tanítható, könnyen megtanulható és rendkívül hatásos.

Theta a nagy világban

thetahealing, család boldogságaA ThetaHealing® mindenki számára elérhető életkortól, bőrszíntől, nemi, faji, vallási hovatartozástól függetlenül. A világ szinte minden országában jelen van, két évtizede használják az emberek. Magyarországra 2011-ben hozták be a módszert. Japánban az általános iskolákban tanítják a ThetaHealing®-et, mivel ez egy egyszerű, önsegítő, vizualizációs módszer, mellyel könnyebben tudunk célokat állítani, problémákat megoldani. Életünk minden területén pozitív változásokat tudunk elérni. Tudtad, hogy ébrenléti állapotunk csupán 0-12%-át töltjük tudatos állapotban? A többi időben pedig a tudatalatti mintáink szerint élünk, döntünk, cselekszünk. A tudatalatti mintáink tartalmazzák az őseink és a társadalom mintáit is. Azzal a céllal vannak, hogy segítsék a túlélésünket. Mint ahogy a magyar nyelv csodálatosan kifejezi, vannak önkorlátozó hiedelmeink, mintáink is. Ezek időnként gátolnak minket a céljaink elérésében. ThetaHealing®-el ezeket könnyű megkeresni, tudatosítani, sőt kicserélni is. Ez az egyszerű folyamat eredményezi az életünk pozitív irányú változásait.

Tarts velem! Éld át Te is a théta agyhullám csodáját!

Várlak előadásaimra, tanfolyamaimra szeretettel! Jelentkezz még ma, hogy így biztosítani tudd a helyed a következő tanfolyamra!

Ha jelentkezni szeretnél kurzusaimra lépj tovább a Kapcsolat menüpontra, és jelentkezz e-mail címemen itt >>

Vaianna Stibal weboldalához lépj tovább itt >>

Minden ThetaHealing®

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: