Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Miért nem működnek a technikák? – Grabovoj®, ThetaHealing®, Pertov Életfa®

technika, thetahealing, grabovoj, petrov, tudat új technikái, sikeres alkalmazás, boldogságSok információ kering az interneten a ThetaHealing®, a Grabovoj®, vagy akár a Petrov Életfa® technikákról. Szerencsések vagyunk, mert már magyarul is elérhetők a Tudat, a Szellem és a Lélek működését tanító hiteles forrásból származó könyvek.

 
A hétvégén ismét Petrov professzor úrtól tanulhattam 2 napig. 2014 őszén figyeltem fel rá, Ő az az orosz tudós, aki visszanövesztette a tudat új technológiáival a kioperált epehólyagját, és ezt bíróság előtt be is bizonyította. Ilyet az orvosi egyetemen nem tanítanak, ezért feltétlenül kíváncsi voltam rá.
Hálás vagyok, mert most ismét személyesen tőle tanulhattam. Sok érdekes dolgot magyarázott el.

Elmondta, hogy más-más szintet képvisel egy technikát tudni, megérteni azt, és a megértés birtokában tudatosan alkalmazni.

 
Az első szint a technika tudása.

tudni, sikerrel alkalmazniValamit tudni még nem egyenlő azzal, hogy értjük is. „A papagáj is tud beszélni, de nem érti azt.” Ha tudunk egy technikát és alkalmazzuk, de nem értjük azokat a folyamatokat, amely alapján ez a technika működik, akkor sajnos az eredmény is elmaradhat.

 
Grabovoj professzor úr leírta a számokat. Ő érti, hogy melyik mit jelent. Tudományos értekezéseket írt róluk. Amikor Ő alkalmazza őket, akkor azonnal létrejön az eredmény.

 
Ha olyan ember alkalmaz egy technikát, aki nem érti a folyamat elméleti hátterét, akkor könnyen előfordulhat, hogy a várva-várt pozitív eredmény csak hosszú-hosszú hónapok után jelentkezik, vagy az is előfordulhat, hogy teljesen elmarad.

A megértés birtokában végzett céltudatos alkalmazása egy technikának az, ami a legmagasabb szintű alkalmazás és ez hozza a várható legjobb eredményt.

tanulás, thetahealing, GrabovojAmikor könyvből tanulunk, az egy másik minőséget képez ahhoz képest, amikor személyesen jelen van az oktató. Amikor személyesen tanulunk nem csak a fülünk hallja a szemünk látja az információt, hanem szellemi szinten is megkapjuk azt.
Sokszor tapasztaltam, hogy a tanfolyamaimon már azelőtt tudják a résztvevők a következő feladat részleteit, mielőtt végigmondanám azt. Ennek az az oka, hogy szellemi szinten is átmegy az információ.
Petrov Úr szerint intenzíven változik a Világ. Jelen időkben a tudás megszerzése és megértése az ami segíti és biztosítja a legmagasabb minőségű túlélést.
Hálás vagyok, hogy az új technikákat ilyen magas tudatosságú mesterektől tanulhatom mint Petrov, Vianna Stibal, és Grabovoj orvos tanárai.
Nagyon boldog vagyok, hogy tanfolyamaimmal hozzájárulhatok, a magyar ajkú emberek minőségi életvezetéséhez szükséges tudás és megértés átadásával, egy boldogabb világ kialakításához.

 

 

 

Bővebben olvashat a tanfolyamaimról itt>>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: