Módszereim

Dr. Arkagyij Petrov Életfa módszer

2014 óta többször volt szerencsém személyesen Dr. Arkagyij Petrov Úrtól tanulni. Ő az a nemzetközi Tudós, aki előtt megnyílt kioperált szerveink rematerializálásának, visszanövesztésének, megfiatalításának a tudása.  Saját kioperált szerveit visszanövesztette, bíróság előtt megvédte.

Szerencsére mára nemzetközi szintre terjesztette képzési rendszerét. Ő az a Tudós, akinek a tanfolyamán először megértettem a test, lélek, szellem, tudat, Isten fogalmakat egy magasabb szinten. Elmagyarázta ezek hogyan működnek együtt az anyag, az egészséges vagy beteg test létrehozásán.

Petrov Úr  Alapítványa keretein belül sok-sok tanúbizonyság van a csodaszámba menő, rendkívüli gyógyulásokra. Természetesen azt hívjuk csodának amit nem értünk, de valójában a természet törvényeinek egy magasabb szintű megértése által ezek a folyamatok is leírhatók, megmagyarázhatók.

A módszereket rendszeresen és kitartóan csinálni kell! Annak aki érintett: tudást kell szereznie a lelke és a szelleme együttműködéséről és arra a fejlettségi szintre kell lépjen, ahol tudatosan tudja működtetni ezen struktúráit.

Elvi engedélyem van csak ezen szellemi módszer tanítására. A világhelyzet közbeszólt, nem tudott megtörténni a szerződéskötés. Jelenleg várom a jogilag is  a zöld utat, az Életfa alap tanfolyam megtartásához.

Magyarországon egyedül Demján-Antal Judit rendelkezik oktatási joggal.

Kérem keressék bizalommal!

dr. Francia Boglárka Gizella

Ajánlom szeretettel könyveit is, melyeket a www.vegtelenforras.hu oldalon tudnak megvásárolni.

Hiszem és tudom, hogy amint széles tömegek által használt tudás lesz ez, az emberiség óriásit fog előrelépni az egészség terén.

Ezt a legmagasabb szintű prevenciós módszerek egyikének tartom. Érdemes megtanulni még egészségesen, azért, hogy az egészség hosszútávon megmaradhasson!

Legutóbbi magyarországi látogatása során közösen kirándult a Professzor Úr a tanítványaival. A képen éppen egy reneszánsz étteremben, jelmezben bohóckodunk.

Nagyon szeretem, hogy miközben Ő a kétlábon járó csoda tanúbizonysága is, közben egy elérhető, szerethető nyolcadik évtizedében járó hétköznapi ember is.