Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Sikert támogató és gátló hiedelmeink -a ThetaHealing® módszer tükrében

Theta Healing módszer, bőség, siker, cél, theta healing tanfolyamSokféleképpen szoktunk mi emberek reagálni az élet kihívásaira. Néhányan csak álmodoznak, mások célokat állítanak, és nem tesznek semmit a céljuk megvalósításáért, mások folyamatosan tesznek, és mégsem érik el a várva-várt eredményt. Vannak, akik elindulnak a megvalósítás útján, jól csinálják, de nem viszik végig a feladatot. Egyesek feladják, mások megmentőre várnak. Van aki kétségbeesik és fél, van aki sajnálja magát, és olyan is akad aki dühös. Egyesek magukra haragszanak, mások a körülményekre, rosszabb esetben más emberekre. Néhányan elérik a kitűzött célt, és vannak olyanok is, akik nem érik be ezzel, hanem további célokat tűznek ki és kitartóan haladnak abba az irányba. Van aki elégedett kevéssel is, és vannak örök elégedetlenek, annak ellenére, hogy megteremtették maguknak a bőséget.

Megszámlálhatatlanul sok-sok variációt láttunk már a környezetünkben, és tudatos pillanatainkban azt is láthatjuk, hogy mi milyen játszmát játszunk.
„Mindaddig, amíg a tudattalan nem válik tudatossá, a tudattalan fogja irányítani az életed és te sorsnak fogod hívni.” mondta Carl Jung a világhírű pszichológus.
Sokféle számot olvastam már különböző tanulmányokban arra, hogy életünk hány százalékát töltjük a tudatalatti keserédes fogságába: 88-95-100%. A lényeg ugyanaz: sokat. Egy tudatalatti program a javunkra és a kárunkra is válhat, attól függően, hogy mi a tartalma, és az adott szociokultúrális környezetben mennyire segíti a túlélésünk. Sokan olyan rejtett programok hatása alatt élik az életüket, amelyekkel nem boldogulnak. Lehet, hogy éveken keresztül nagyon sikeresek, aztán hirtelen elveszítenek mindent, vagy hirtelen tönkreteszik magukat. Nem veszik észre, hogy önmaguk ellen dolgoznak, csak folytatják amit csinálnak. Nem tudják, hogy gyermekkoruk óta létező programok futnak a tudatalattijukba, csak arra várva, hogy valóssággá válhassanak.

Tudattalan önkorlátozó hiedelem például: „nekem mindenért keményen meg kell dolgozni”, „a testvérem szerencsésebb mint én”, „a diplomások könnyebben boldogulnak”, „szükségem van segítségre”, „ nem bízhatok senkibe, az emberek gonoszak”, „egyszer fent-máskor lent”…
Hogyan tudjuk ezeket a tudattalan dolgokat tudatosítani? Nos, több módszer ígéri ezt az eredményt.

Hozzám jTheta Healing, Theta Healing módszer, Theta Healing tanfolyam, theta Healing véleménysiker, cél, személyiségfejlődéselenleg legközelebb a Vianna Stibal által leírt ThetaHealing® módszer áll. Mindannyiunk számára ismerős a theta agyhullám állapotában való létezés. Elalváskor és felébredéskor átmegyünk ezen az állapoton. A ThetaHealing® módszer megtanít éber, tudatos állapotban elérni ezt a lassú hullámú agyi tevékenységet. Theta állapotban lehetőségünk van ránézni az önkorlátozó tudattalan hiedelmeinkre, félelmeinkre és egy vizualizációs technikával törölhetjük, megváltoztathatjuk őket. Egyszerű, gyors, biztonságos önsegítő módszer.
A ThetaHealing® módszer igazi szépsége abban rejlik, hogy semmilyen  gyógymóddal, módszerrel nem áll ellentétben, sőt azokat is theta állapotban alkalmazva még nagyobb sikerek érhetők el.
A módszert Japánban sok iskolában tanítják már.

 

Bővebben a ThetaHealing®ről itt>>

Bővebben a ThetaHealing®tanfolyamokról itt>>

ThetaHealing® vélemények itt>>

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

  1. ÖRÖM Szeminárium

    szeptember 28

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: