Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Szeresd a helyet ahova utazni szeretnél!

tudatosság, utazás, Grabovoj

Egy pohár narancslével kezdődött.

.
Iszogattuk a dobozos, olcsó narancslevet, és a Főorvos Úr elmesélte, hogy olyan finom facsart narancslevet sehol a világon nem lehet inni, mint amilyet Kubában ivott. Olyan nagy szeretettel beszélt Kubáról, hogy eladta nekem az élményt. Felébresztette bennem a vágyat, hogy egyszer én is elmenjek Kubába. 12 éven át ahányszor halottam Kuba nevét mindig szeretettel gondoltam rá, és ahányszor megláttam bármilyen formában a narancslevet, szintén elöntött a szeretet, mert tudtam, hogy én egyszer elmegyek Kubába. Így is történt. Az élet megajándékozott egy Kubai utazással. Bevallom, rám a narancslé nem tett olyan nagy hatást, mint a bárok zenészei. A csúcs gasztronómiai élménynek bár a grillezett krokodil húst szánták, mégis, Hemingway egyik kedvenc havannai kocsmájában készült Pina Colada koktél volt a legemlékezetesebb íz harmóniájú számomra.

.
Mindig is tudtam, hogy a szeretetem vonzotta be az életembe ezt a csodás utat, hisz tudatosan semmit nem tettem azért, hogy átélhessem. Csak szerettem és tudtam, hogy sikerül. Soha nem volt bennem a legcsekélyebb kétely sem.

.
2015 december 4-6-ig egy Grabovoj tanfolyamon vehettem részt, Demján-Antal Judit szervezésében (www.vegtelenforras.hu ). Prof. Dr. Grigorij Grabovoj tanítása, dr. Vjacseszlav Konyev orvos-jogász által lett tolmácsolva. A téma a szeretet volt.

.
Konyev úr megértést adott arra, hogy miért sikerült ilyen egyszerűen eljutnom anno, sok-sok évvel ezelőtt Kubába.

.
utazás, tudatosság, grand kanyonHa vágyunk egy földrajzi helyre, akkor a gondolataink által, a Tudatunk által kössük össze magunkat és azt a helyet, ahova szeretnénk eljutni, egy szeretet energia nyalábbal. Ezáltal szeretetet küldesz az adott helynek. A hely elkezdi visszatükrözni feléd a szeretetet. Majd az ember Szelleme, anélkül, hogy különösebben tudatosodna a folyamat, elkezdi kiépíteni azokat az eseményeket, lehetőségeket, utakat, melynek következtében eljutsz az adott helyre. Én a tanfolyamon a Grand Canyonnal végeztem ezt a gyakorlatot. Remélem a Szellemem extra ügyesen és gyorsan kiépíti számomra az odavezető utat.

.
Számtalan a kubai utamhoz hasonló példát tudok felsorolni, ami hasonló mechanizmus szerint zajlott.
Szeretetet küldtem egy tárgynak, helynek vagy személynek, az elkezdte visszatükrözni rám ezt a szeretetet, a Szellemem kiépítette a szeretett tárgyhoz vagy helyhez az utat, majd a jelen valóságában is részese lehettem a tárggyal vagy a hellyel való találkozásnak. Azok a személyek akiknek szeretetet küldtem azok elkezdtek viszont szeretni: elvárások nélkül, feltétel nélkül.

.
Azért szeretek Grabovoj Úr tanaiba elmélyedni, mert általa megértem azokat a folyamatokat, amelyeket megélünk mi emberek. A tudattalan történések a megértés szintjére, a logikus gondolkozás szintjére kerülnek. Amikor valamit megértünk, akkor képessé is válunk arra, hogy tudatosan alkalmazzuk is azt a technikát.

.
Kérlek, emlékezz vissza: mikor gondoltál szeretettel egy helyre? Csak a tiszta, feltétel nélküli szeretet energiát keresd. Olyat, amiben nincs bánat, vagy reménytelenség érzés. Ugye a Te életedben is volt már ilyen spontán történés? Hova utaztál? Milyen tárgy lett a tied? Bár költőiek a kérdéseim, nem várom el a választ, mégis örülnék, ha Te is találnál legalább egy ilyen esemény láncolatot.

.
utazás, tudatosságEz a technika működik.

.
KÜLDJ FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET ANNAK A HELYNEK AHOVA UTAZNI SZERETNÉL, A HELY VISSZATÜKRÖZI RÁD A SZERETETET, A TE SZELLEMED PEDIG KIÉPÍTI AZ ODAVEZETŐ UTAT.
KELLEMES UTAZÁST KÍVÁNOK!

.
Várlak tanfolyamaimra szeretettel! Bővebben itt olvashatsz róluk.

.
Értsd meg Te is életed eseményeit, majd tudatosan teremts magadnak egy boldogabb életet!

 

Minden Blog

Kövess engem:

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: