Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Teremtsük az életünket játékosan! – válts gyorsan szemléletet

Theta healingJelen blog bejegyzés első része rólam szól, a második része pedig rólad. Ha elkezded olvasni, akkor érdemes eljutnod az írás aljáig, mert lehet, hogy felismersz önmagadról valami fontosat.

Első rész.

Néhány hete tudva azt, hogy jövök Vianna Stibal a világhírű Theta Healing gyógyító otthonába, Montánába, tanulni, nézegettem a honlapját. Ráleltem azokra a tanfolyamokra, melyeket a tanítványai hoztak létre, és Ő annyira jónak tartja őket, hogy a nevét és a támogatását is adja hozzájuk. Ezek a Theta Healing elektív tanfolyamok.

Ki is választottam két tanfolyamot, melyeket szívesen elvégeznék: A családi kötelékek és A tudatos jólét kurzusokat. Rögtön rákerestem, hogy addig amíg kint vagyok, esetleg esti tanfolyamként elvégezhetőek-e. Sajnos nem volt megfelelő számomra egyik kiírt időpont sem. Sebaj! Gyorsan elengedtem az ezen lévő stresszt és thétában, mert ugye thétában akár 90%-os hatékonysága is lehet a gondolataink megteremtődésének, átadtam a vágyaimat megoldásra a Mindenséget megteremtő univerzális energiájának. Azt kértem, hogy a lehető leghamarabb vegyek részt ezeken a tanfolyamokon, és érkezzen meg hozzá minden erőforrás ami szükséges, a leginkább nyertes-nyertes élethelyzetek által. Itt ugye ilyen szempontokra gondoltam: pénz, idő, magyar nyelvű oktatás, éppen el tudjak menni… Mindezt lazán és könnyedén, és amint végigondoltam már el is engedtem a gondolatot, átadtam az univerzumnak.

Nagyon boldog vagyok, mert úgy alakultak a dolgok, hogy mindkét tanfolyamot el tudom végezni amíg itt tartózkodok. Vianna csodálatos vendéglátó! Azzal, hogy ingyen utazást és napi kétszeri étkezést biztosít nekünk, azzal sokkal kevesebbe kerül a kint tartózkodásom, mint ahogy terveztem, legalább annyival kevesebbe, mint amennyibe ennek a két tanfolyamnak az elvégzése kerül.

2 tanfolyamra jöttem, 4-re vágytam és 4-et végzek el.

Kiderült, hogy ezt a tanrend változást többen teremtettük: volt olyan aki csak a gazdasági tanfolyam tanáráról halott jót, és az volt a vágya, hogy találkozhasson vele. Ilyen az, amikor több tudatos ember, közös teremtése nyertes-nyertes módon megvalósul a fizikai síkon. Mindannyian boldogok vagyunk, és tudjuk, hogy tudatosan teremtettük ezt magunknak.

Theta healing

Második rész.

Kérlek fogalmazd meg, hogy a fenti boldogság, öröm és siker olvasásakor milyen érzések és gondolatok keletkeztek benned. Addig ne olvasd tovább, amíg ezt meg nem teszed!

Öröm, vidámság, boldogság, remény, bőség érzése, annak a bizonyosságnak az érzése, hogy ez a Te életedben is így történik vagy történhet…?

Eseteg irigység, reménytelenség, sajnálkozás, bosszankodás, düh, negatív megítélés, milyen jó neki, nekem erre sajnos nem telik, ez csak véletlen, számomra ez lehetetlen mert…, nekem ez úgyse jönne össze mert.., ?

Nos? Mit éreztél? Mire gondoltál? Nagyon fontos, hogy felismerd!

 

imageHa a kellemes érzések és a pozitív gondolatok jelentek meg akkor a BŐSÉG TERÉBEN vagy. Ha kellemetlenebb, negatívabb dolgok jöttek elő, akkor a HIÁNY TERÉBEN vagy.

Minden gondolatunknak, főleg ha érzést is kapcsolódik hozzá teremtő ereje van. Mi teremtjük a saját valóságunkat. Te melyik térből szoktál teremteni? Szabad akaratod szerint választhatod bármelyiket. A BŐSÉG TERÉBŐL bőséget, a HIÁNY TERÉBŐL hiányt tudsz magadnak teremteni.

Lenne még néhány kérdésem.

Te hogyan tudsz együtt teremteni másokkal? A családoddal, a munkatársaiddal, a közösséggel amelyikben élsz? Egy irányba haladnak a teremtéseitek vagy széthúzás, összevisszaság van?

Nos, szabad akaratot szerint, szabadon eldöntheted, hogy a létezés melyik aspektusát szeretnéd megtapasztalni az életedben. Fontos azonban, hogy tudd! Te vagy az a személy, aki bármelyik pillanatban megváltoztathatod azt ami nem tetszik! Gyerünk ki a drámából, az önsajnálstból, a szegénység tudatból, a tehetetlenség érzéséből! Lépj be a BŐSÉG TERÉBE és tapasztald meg a pozitív változást az életedben!

Tisztelettel:

dr Francia Boglárka

orvos-természetgyógyász, a ThetaHealing és Grabovoj módszerek tanára

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: