Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

ThetaHealing® és a hitrendszerek

theta sejtekMinden sejtünk memóriabankjában megtalálhatók azok a tapasztalatok, amit az emberiség létezésének a kezdete óta összegyűjtött. Ezeket a tapasztalatokat, segítő és gátló hiedelmeinket, a DNS körülötti morfogenetikus mezőben tároljuk. Aktiválódásukkor olyan tudattalan programok indulnak el, melyek meghatározzák az életünket. Olyanok vagyunk, mint akiket az elméje dróton rángat, mintha marionett bábuk lennénk. A ThetaHealing® egy olyan, kvantumfizikai törvényekkel leírható, vizualizációs módszer mely lehetővé teszi az önkorlátozó hiedelmeink felkutatását és a negatív mintázat lecserélését pozitív, támogató mintára.

AZ ALAPHITEK SZINTJE

Alaphitnek azt nevezi Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer leírója, amit a fogantatásunk pillanatától a mai napig megtanultunk, vagy megtanítottak nekünk. Amíg ebben az időben, térben, létezésben vagyunk, folyamatosan újabb alaphiteket teszünk hozzá az eddigiekhez. Ezek a programok az agy homloklebenyi neuronjaiban tárolódnak energiaként.

A GENETIKAI SZINT

A DNS-ben, vagyis az őt körülvevő morfogenetikus mezőben, legalább hét nemzedékre visszamenő genetikai emlékezet van. Századok és nemzedékek óta felgyülemlett hitrendszerekről van szó. Legalább 254 ősünk hitrendszerei vannak eltárolva a tudatalattinkban. A genetikai szint információit az agy tobozmirigyében lévő mestersejt tárolja.

01A TÖRTÉNELMI SZINT

A történelmi szint a fej és a vállak hátsó felén, az éteri energiamezőben található. Az előző életek és a kollektív tudattalan azon tapasztalatait képviselik, melyeket a jelenben is hordozunk.

Több ezer éves kellemes és kellemetlen emberi élmények és tapasztalatok eredményei.

A LÉLEK SZINTJE

A szívben tárolódnak. A lelki szint programjai mélyek és erőteljesek. Az egyén teljességéből jönnek létre.

Minden más a thétáról itt >>

Minden ThetaHealing®. Bookmark the permalink.

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: