Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Theta Healing® Lélektárs tanfolyam

theta healing tanfolyam, theta healing lélektárs tanfolyam, szerelem, ikerláng, lélektárs, nagy ő

Mindenki keresi a szerelmet, megszállottan vágyik a Lelkitársára vagy legalább arra az elképzelésre, hogy létezik valaki, aki valóban magáért szereti Őt. Egy különleges emberre, akivel élheti az életét, akivel megoszthatja vágyait, álmait és céljait. Egy partnerre, aki a legsötétebb órákban is vele van,  kitart mellette szeretettel, megértéssel és együttérzéssel. Az első- és legjelentősebb dolog ezen a tanfolyamon az, hogy felfedi és visszaadja számodra a belső bizodalmat önmagad szeretetére és a vágyat az egészséges önbecsülésre.

A legfontosabb, hogy bevonzza és  megalkossa általad azt az egyenlőre képzeletbeli ideális Társat, aki leginkább illik az értékeidhez és adottságaidhoz.

A ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam után sokan megtapasztalták már, hogy:

a Lélektársad Rád fog találni, anélkül hogy keresned kellene! Ilyen erőteljes is lehet ez a technika! Neked csak dolgoznod kell magadon és manifesztálnod azt, amire vágysz! Amint tudod, hogy mit akarsz, szinte mindig meg is kapod azt! Csak figyeld, ahogy az Univerzum elvégzi a többit, és rajta keresztül kibontakozik az akaratod.

Ez a tanfolyam arra összpontosít, hogy megtaláld a belső békét és boldogságot, miközben igazán segíti abban, hogy megértsd, mi is az, amit egy partnerben keresel.

Mindannyian tudjuk, hogy mi lenne az, ami boldoggá tenne minket? Aki nem, az értékes szempontokkal válhat gazdagabbá.

Anélkül hogy jól éreznénk magunkat a bőrünkben, vagy tiszta szeretet éreznénk saját magunk iránt, nem találhatjuk meg azt, amit valójában keresünk.

Ha egészségesek és boldogok vagyunk, a hasonló energiákat fogjuk magunkhoz vonzani és ekkor fogjuk megtalálni  Lélektársunkat és az isteni kapcsolódást ahhoz, amit keresünk.

 A Theta Healing® Lélektárs tanfolyamon mélyebbre megyünk a rejtett önkorlátozó hiedelmek, családi minták és a Lélektárs megtalálását övező félelmek kitakarításában.

Ez a tanfolyam csodás módja annak, hogy rájöjj mi is az amit igazán keresel egy partnerben és anélkül hogy keresnéd, megmutatja számodra hogyan vonzhatod be az életedbe ezt a csodás energiát.

Gyere és fedezd fel:

  • hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatodból,
  • engedd meg hogy segítsünk megtalálni az önbizalmadat,
  • engedd meg, hogy segítsen a Theta Healing módszer bevonzani a Lélektársadat
  • vagy csak dolgozz azon, hogy jelenlegi Partnereddel  feléledjen újra a régi szikra.

.

„Emlékezz”, a szeretet körbevesz, de anélkül hogy teljesen nyitottak lennénk vagy észlelnénk a körülöttünk lévő dolgokat, elsuhanhat mellettünk, észrevétlenül.

.

Részvételi feltétel:

  • Alap és Haladó Theta Healing® tanfolyamok elvégzése
  • A tanfolyam 2 napos.

.

Részvételi díj:

  • Vianna Stibal által meghatározott nemzetközi részvételi díj 250 USD + szervezési költségek, mely a teljes 2 napra értendő
  • Ösztöndíj igényelhető, az ösztöndíjra rendelkezésre álló keret terhére, annak kimerüléséig levélben.

.theta healing, szerelmi bánat, szerelmi csalódás

A Theta Healing® Lélektárs tanfolyam elvégzése ThetaHealing® Lélektárs Konzulensi címmel ruház fel, és feljogosít Lélektárs konzultációk vezetésére.

.

A következő tanfolyam helyéről és idejéről az ESEMÉNYEK menü alatt találsz infót.

Előjelentkezés feltétlenül szükséges.

Jelentkezés ITT>>

Minden Theta Healing® tanfolyamok

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: