Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Theta Healing® Szivárványgyermek tanfolyam

theta healing szivárványgyerek tanfolyam

A világon már jelen vannak a Szivárványgyermekek. Tinédzserek és fiatalok, akik intuitívak, kiemelkedő módon tudnak szeretni, vannak emlékeik más időkről és helyszínekről, és végtelen szeretetet és türelmet hoznak magukkal.

A Szivárványgyermekek idős, bölcs Lelkek. Jellemző rájuk, hogy képesek megváltoztatni maguk körül a világot. Extra érzékenyek, óriási empátiás képességük van ezért nagyon körültekintőek mások érzéseit illetően. Sokszor védtelenek is emiatt, mert olyannyira tekintettel vannak másokra.

Az Indigó Gyermekek most átváltozhatnak Szivárványgyermekekké, hogy ne hasson rájuk a környező negativitás.

A Szivárványgyermek tanfolyam nekik, a szüleiknek, a gondozóiknak és a tanáraiknak lett tervezve. Ez a figyelemre méltó program tudatosítja és fokozza a spirituális fejlődésüket egy biztonságos és szerető környezetben, aminek hatására képesek lesznek megosztani a saját különleges adottságaikat a társaikkal és mindenki mással.

Ez a tanfolyam megismertet a ThetaHealing® technikák széles választékával: hogyan végezz hitmunkát, hogyan teremts pozitív érzéseket, testi és lelki gyógyításokat, megismertet irányított meditációkkal, valamint jövő- és őrangyalolvasással.

A Létezés Hét síkján keresztül a tanuló megtanul csodálatos módokon kommunikálni az angyalokkal és növényekkel. Megtanulja, hogyan gyógyítson kristályokkal, hogyan kapcsolódjon az erőállatokhoz, fejlesztheti a telekinézis (tárgy gondolattal történő mozgatása) képességét, valamint hogyan változtassa meg az aurát és hogyan gyógyítson állatokat.

16 különböző gyakorlatot fogsz megtanulni, amit minden esetben képes leszel alkalmazni.

Mivel a program része az ásás megtanulása is, így azt kell kérjem, hogy csak 10 év feletti gyermekeket hozzatok most erre a tanfolyamra.

A tanfolyam során nőni fog a résztvevő önbizalma, az önbecsülése és a problémamegoldó képessége.

Előképzettség nem szükséges, így olyan családtag is részt vehet, aki még nem volt ThetaHealing tanfolyamon.

A tanfolyam ideje:

  • 5 nap,
  • 10:00-tól 16:00-ig

A tanfolyam részvételi díja:

  • 200 000 Ft a tanfolyam nemzetközi díja
  • Ösztöndíj levélben igényelhető.

Részvételi feltétel:

  • nincs
  • 18 év alatti gyermekeket jogi okok miatt csak felnőtt kísérővel fogadok,  családi ösztöndíj igényelhető

A tanfolyam elvégzője nemzetközi oklevelet kap, mely feljogosítja Theta Healing® Szivárványgyermek konzultációk végzésére.

A következő tanfolyam részletei itt>>

Minden Theta Healing® tanfolyamok

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: