Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

ThetaHealing® meditáció

Ülj kéntheta meditáció, theta healingyelmesen, segít ha becsukod a szemed. Képzeld el, hogy a Földből energia áramlik a talpaidon keresztül a testedbe. Vezesd végig ezt az energiát a testeden, és lépj ki vele a koronacsakrán keresztül. Itt egy buborék képződik ebből az energiából. Nézd meg mekkora, milyen a színe, és helyezkedj el benne (például lépj bele). Majd ezzel a buborékkal kezdj el emelkedni a Mindenséget Teremtő Forrás Energia felé. Áthaladsz különböző világosabb, majd sötétebb fényeken, arany színű fényeken, szivárványszínű zselés anyagon, és megérkezel a Feltétel Nélküli Szeretet terébe. Itt a buborék és Te is eggyé válsz ezzel a szeretet energiával. Minden sejtedet és molekuládat átjárja a Mindenséget Teremtő Szeretet Energia.

 

A Mindenséget Teremtő Energia  terében fényes, csillogó, pasztell színű rétegeket esetleg tapasztalhatsz. Eleinte pasztell, fényes világoskék, majd pasztell fényes rózsaszínes sáv jön, és haladj addig, amíg olyan tiszta fehér lesz, mint a ragyogó hó. Fényes, de nem vakít. Itt már nincsenek emberek, tárgyak, csak a tiszta, Feltétel Nélküli Szeretet energia.

.

Jótékony hatások:

  • Átjárja minden porcikádat a Feltétel Nélküli Szeretet, ezért nyugalom, szeretet érzése, az egység érzése árasztja el a teredet
  • Nő az agy homloklebenyéről EEG-vel elvezethető théta agyhullámok mennyisége, így csökkennek a komor, depresszív hangulati periódusok
  • Minden csakra nyílik, harmonizálódik a test energetikai rendszere
  • A Mindenség Teremtő Energiája az az energia minőség – Vianna Stibal tanítása szerint – ami atomi részecskéket, atomokat tud létrehozni itt a fizikai síkon. Ezért vizualizáld bátran, ahogy ez az energia megérkezik a fizikai testedhez és harmonizálja annak a működését
  • Ebben az állapotban önkorlátozó hiedelmeket, gondolatokat küldhetünk a Feltétel Nélküli Szeretet terébe, és onnan új gondolatokat “hozhatunk” a fizikai test terébe. Például “Az engem nem szeret senki.” gondolat hatékonyan lecserélhető a “Tudom milyen érzés, hogy szeretve vagyok gondolatra.” A folyamat akkor történik meg, ha vizualizálod az energetikai cserét. Ugyanígy lecserélheted az érzelmeket is: például a magány érzését befogadottság érzésére.

Biztosan képes vagy théta agyhullám állapotában lenni, hiszen naponta többször, minden elalváskor és ébredéskor felveszed ezt az állapotot.

 

Meditálj minden nap, cseréld le théta meditatív állapotban az önkorlátozó gondolataidat és érzéseidet és teremts magadnak egy boldogabb életet!

Minden ThetaHealing®

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: