Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Titkok a fogyásról: a tudatalattid véd téged, akkor is, ha ez neked kellemetlen

theta healing tanfolyam, fogyásEgy megtörtént esetleírással szeretném reálissá tenni számodra a fenti kijelentésemet.

Egy túlsúlyos európai hölgy éveken át mindent elkövetett azért, hogy jelen korunk divatjának megfelelő testet csináljon magának. Diétázott, sportolt, dietetikushoz járt, pszichoterápiát vett igénybe. Jelentős és tartós eredményt nem tudott elérni.

Az élet úgy hozta, hogy Egyiptomba kellett költözzön, hosszabb ideig élt ott. Amikor hazajött pszichológusa meglepően tapasztalta, hogy sovány lett, jelen korunk divatjának megfelelő lett az alakja. Kérdezte tőle, hogy mi történt? Hogy sikerült ezt az áttörést a sok-sok kudarc után elérnie? A hölgy elmesélte, hogy semmit nem tett azért, hogy vékonyabb legyen. Nem diétázott, nem sportolt, egyszerűen nem volt étvágya. Nem tudott enni. Hiába próbálta erőltetni, gondot okozott, hogy lenyelje a falatot.

A terapeutával megfejtették a miérteket. A hölgy alap konfliktusa a férfiaktól, a párkapcsolattól való félelem volt. Európában úgy tudta megvédeni a tudatalatti a férfiaktól, hogy kövér testet növesztett, akkor amikor Európában a sovány testalkat a divat. Egyiptomban a teltkarcsú, molett nőket tartják vonzónak a férfiak. Azt tartják termékenynek, egészségesnek. A molettség a gazdagság jelképe. A soványság ott inkább a betegesség jelképe, ott a duci nő az ideális, az álom nő. Ezért, a hölgy egyiptomi élete során, a tudatalatti ismét gondoskodott a védelméről, hogy ne kelljen félni vagy szenvedni a férfiak miatt: sovánnyá tette a testet.

Akár akarjuk, akár nem, a tudatalattiban lévő programok mindent el fognak követni azért, hogy megvédjenek minket az őseink, a családunk és a saját fájdalmaink újraélésétől. Akkor is, ha nem értjük a miérteket és akkor is, ha ezzel kellemetlenségeket, tudatosuló kudarcokat élünk meg.

.

A Theta Healing® azért a kedvenc módszerem, mert segít feltárni a tudattalan rejtett programjait, melyek gátolnak minket a céljaink elérésében. Már a Theta Healing® Alap tanfolyam is segíthet egy ilyen probléma feltárásában. Speciálisan a témára íródott Theta Healing® tanfolyam a Ritmus és a Világgal Való Kapcsolatok tanfolyamok.

testsúly, theta Healing, Theta Healing Ritmus

•  A Theta Healing Ritmus tanfolyam eredetileg egy 1/2 napos tanfolyam. Most márciusban 2 napos tanfolyamot fogok tartani a témában. Sok a téves hiedelem a témában.  Részletesen ismertetni fogom a különböző diétákat, megtanítom az anyagcsere matematikáját, és végigveszünk sok-sok lehetséges lelki okot az első napon. A második nap lesz az oklevelet adó tanfolyam: sok-sok a tanfolyamon zajló ásással. A második nap részvételi feltétele, hogy rendelkezz már Theta Healing Alap és Haladó tanfolyami részvétellel.

A 2 napos Ritmus tanfolyam, hogy jól érezd magad a bőrödben, 2017 március 25-26 lesz, Hajdúnánáson.

.

TH Világgal való kapcsolatokA Theta Healing Világgal Való kapcsolatok tanfolyam a népek, nemzetek, földrészek, országok, faji, vallási, politikai … hovatartozásunkhoz, és leginkább őseink hovatartozása miatti DNS lenyomatainkat “kezeli”. 

Az 5 napos tanfolyam 2017 március 15-19-ig lesz Hajdúnánáson. Részvételi feltétel: Theta Healing Alap tanfolyam, Theta Healing Haladó tanfolyam és Theta Healing Dig Deeper vagy az Theta Healing Intuitív Anatómia tanfolyamok elvégzése.

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: