Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Engedjük el a múltat, írjuk át a sorsunkat! – 11. rész

A leglehúzóbb érzéseink a neheztelés, a megbánás, a sajnálkozás, a szégyen, a bánat, a félelem.

Aki már dühös és haragszik az már kissé jobb állapotban van, azok az érzések már energiával telítettebbek, de még mindig rombolóak.

Mivel közösségben élünk elkerülhetetlenek a néha kellemetlen interakciók a társainkkal.

Ezek hol így, hol úgy zárulnak. Ugye milyen sokszor meg tudjuk bántani akaratunkon kívül is a társainkat? És minket is sokszor bántottak már. Hány szó, mondat, gesztus van az emlékeinkben, melyek mintha örökre bevésték volna magukat a memóriánkba?

Milyen sok sérelem gátolja azt, hogy teljesen nyitott szívvel teremtsük az életünket?! Ha a szívcsakra gyógyult, ha jól működik, akkor vagyunk képesek erőteljesen teremteni, mert nem gátolják ezek a lehúzó érzések a szív által kibocsájtott rezgést.

Fontos, hogy elengedjük ezeket a régi mintákat.

Erre ismét egy vizualizációs technikát javaslok.

Legyen például a koncentráció célja, hogy rendezed a családi kapcsolataidat.

Kezdjük az Édesanyáddal.

Képzelj el egy energia gömböt, mely a végtelenből érkezik hozzád, áthalad a fejeden belépve a testeden egészen a Föld közepéig, majd visszaérkezik a kezeidhez. Ezt gurítsd el, mintha egy teke pályán gurulna vissza a múltba, a Lelked születéséig. Közbe ez a gömb magába szippantja életed eseményeit. Azokat, melyek az Édesanyáddal kapcsolatosak. Olyanok ezek mint pici színes gömbök. Vannak közöttük harmonikus energia csomagok, és vannak olyanok, melyekben nincs harmónia (ezek negatív érzéseket, szavakat, gondolatokat tartalmaznak). Amint a nagy energia gömb eljutott az életed kezdetéig visszagurul hozzád. A nagy gömb telve van pici gömbökkel. Kétfélével. Olyanokkal amik harmonikusak és olyanokkal, amik nem, tehát ezek “gyógyításra” szorulnak.

Olyan szép ez a magyar nyelv:

GONDVISELÉS = GOND + VISELÉS

FELADÁS = FEL + ADÁS

Most kérlek vizualizáld ahogy fel adod a gondjaiddal telt nagy energia gömböt a Gondviselőnek, a Teremtő Forrás Energiának, azzal a kéréssel, hogy harmonizálja az életeseményeidet. Gyógyítsa meg azt amit meg kell gyógyítani belőle. Majd képzeld el, ahogy mint egy fény zuhatag megérkezik hozzád a gyógyult információ és átíródik az aurádban, a testedben, a DNS-ben, a hologramodban, minden aminek át kell íródni. Vizualizáld, ahogy Édesanyáddal immár harmonikus a kapcsolatod.

Az alábbi videóban nagyon jó animáció van erre a technikára az 55.  perctől a 61. percig.

Javaslom, hogy a fenti erőteljes tisztító gyakorlatot csináljuk meg minden szerettünkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már nem élnek.

Anya, apa, nagyszülők, testvérek, … minden rokon, szomszédok, iskolatársak, edzőtársak, kirándulótársak, barátok, barátnők, szerelmek, munkacsoportok, főnökök, kollégák,…

Csak egy pár perc egy személy kapcsán, de a hatása óriási.

Engedjük el a múltat!

Írjuk át a sorsunkat egy jobb valóssággá!

 

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: