Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Gondold ki, írd le, majd rakd ki képekből is a jövődet! – 13. rész

Még néhány napig rendkívüli teremtő erővel ruháznak fel minket a csillagok.

Perszenem csak most, hanem az év bármely részére érvényesek a jelen gondolataim.

Játszd azt, hogy összerakod a jövődet mint egy puzzle képet. Minden életterületedet gondold végig. Milyen legyen. Lásd maga úgy mintha már az időnek azon a pontján lennél, ahol az amire vágysz már megvalósult. Mintha visszanéznéd a múltadat, örömmel és hálával.

Ezt csak Te tudod megcsinálni. Kezd el! Hidd el megéri!

Kell, hogy irányt szabj a Tudatodnak és a Szellemednek. Csak játssz mint egy gyermek!

Nekem van egy varázsigém, amivel összehangolom a Lelkem által vállalt sorsfeladataimat – amiket muszáj megcsináljak, mert ezért születtem – azokkal amikre vágyok.

Teremtő kérlek, hogy hozd a jelenembe, a fizikai valóságomba … (és itt felsorolom amit szeretnék)…, úgy, hogy a szinkronicitásnak megfelelően, az isteni időzítéseimnek és az isteni életcélomnak megfelelően, haladva a Lelkem által választott életúton, a legjobb úton módon, a legboldogabban és legegyszerűbben, minden érintett számára nyertes-nyertes módon történjen. Már úgy élek, hogy a valóságom része. Köszönöm! Megtörtént. Megtörtént. Megtörtént.

Amikor gondolkozol, amikor összeírod a céljaidat már teremtődnek is közben. Ezzel a varázsigével pedig sokkal jobb variáció alakul ki, mint amit ki tudnál magadnak gondolni.

Nagyon hatékony, ha ezt a család együtt teszi. A gyerekek agyműködése olyan, hogy nagyon hatékonyan teremtenek, így vond be a gyerekeket is.

Néhány éve egy MLM igazgatói csapat vezetőjeként képekből csináltunk magunknak olyan plakátot, amin a céljaink szerepeltek, képekkel és szöveggel. Akkor még kicsike volt a Nagylányom. Minden cél amit felragasztott a plakátjára valóssággá vált.

Gondolkozzunk, tervezzünk, teremtsünk együtt!

Kacagjunk, örüljünk!

A vágyott jövőd ezzel már el is kezdődik!

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: