Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Hogyan szolgálja a megbocsájtás a hatékony jövőalkotást? – 10. rész

Korábbi írásomba, a cikksorozat második részében írtam, hogy a szív és az agy együtt bocsájtják ki azt az elektromágneses jelet, ami tovafut az Univerzumba, és az Univerzum válaszolva a kívánságunkra, ugyanazzal a rezgés mintázattal megérkezik hozzánk amit kértünk.

KÉRD ÉS MEGADATIK!

GONDOLD ÉS ÉREZD ÉS MEGADATIK!

A fenti törvényszerűség miatt elengedhetetlenül fontos, hogy tiszta szívvel és még tisztább gondolatokkal éljünk. Fontos, hogy elengedjük a múlt traumáit és a köréjük épült drámákat. Fontos, hogy béke, megbékélés, szeretet, egység érzet, hála költözzön a szívünkbe. No és a gondolatainkba is.

Bár túl vagyok 7 év önismereti pszichodráma saját élményen, okleveles családterapeuta vagyok és folyamatban van a Tündérhegyi Rövid Dinamikus Pszichoterápiás képzésemnek hála a pszichoterapeuta orvosi szakvizsgám, magasan képzett  ThetaHealing Mester oktató és konzulens vagyok, most mégis egy ezeknél sokkal egyszerűbb technikát ajánlok a múlt sebeinek a “meggyógyítására”.

Azért pont ezt a módszert választottam, mert sokszor próbálva extra hatékonynak bizonyult. Egyszerű, gyors, biztonságos, mindenki tudja csinálni. Ez volt a jó hír. A rossz hírem az, hogy neked kell csinálni, senki nem tudja helyetted elvégezni!

Készülünk 2018-ra.

Jelenleg, az Advent segíti az önismereti utunkat, valamint olyan égi kapuk vannak még nyitva december 21-ig, amik segítik az önismeretet, a tudásszintünk emelkedését, és a hatékonyabb teremtést. Nagyon megéri önmunkát végezni.

Javaslom vegyél elő néhány fényképet, lehetőleg minden nagyobb életszakaszodból (csecsemőkor, kisdedkor, bölcsi, ovi, kis iskola, további tanulmányok, minden családtag akivel együtt laktál, nyaraltál, akikkel együtt töltötted az ünnepnapokat, szomszédok, barátok, munkatársak,…) és életed minden fontos szereplőjével végezd el az alábbi múlt harmonizáló koncentrációs gyakorlatot.

Hányszor kell megcsinálni? Nem tudom. Leginkább attól függ, hogy milyen nagy szellemi energiát vagy képes megmozgatni egy-egy koncentráció során. Lehet, hogy csak egyszer és lehet, hogy többször is el kell egy-egy személlyel végezni. Addig érdemes csinálni, amíg béke és semlegesség, vagy béke, hála és szeretet van benned, ha az adott személyre gondolsz.

 

MÚLT ESEMÉNYEIT MEGVÁLTOZTATÓ, HARMONIZÁLÓ TECHNIKA
2015 október 24-én, a webinarium során adta át Dr. Grigorij Grabovoj ezt a számsort. Erőteljes múlt harmonizáló hatása van. Sokszor alkalmaztam, nagyon működik!
Nem adott hozzá leírást, elmondom, hogy Én hogy használom:
választ ki az a célt, amire irányítasz  (Pl. haragszom apura, ezt szeretném harmonizálni)
– képzelj el egy ezüstfehér szférát
– helyezd bele a múlt eseményét vagy a személyt, amivel vagy akivel kapcsolatban harmonizálni szeretnél
– helyezd el benne a 481948 számot
– koncentrálj legalább 30 másodpercig (minél tovább annál jobb, közbe többször kimondhatod hangosan a számot)
– érezd át az örömét a változásnak és rögzítsd azt, mint az új valóságot

Ha nem kényelmes csinálni, akkor bingó, pont ott vagy ahol gyógyulsz! Ha kényelmes akkor is hatékony vagy. Kellemetlenségeket, apróbb feszüléseket érezhetsz a testedbe, érzelmek törhetnek elő, melyek olyan gyorsan tovafutnak mint ahogy jöttek.

Hasonló a hatás, mint a Hooponopono esetén, csak kevesebb a dráma, mert nem érzelmi szintű a folyamat, hanem eggyel magasabb szinten, azaz információs szinten zajlik.


Bármilyen esemény, dolog harmonizálására használhatod ezt, ami a múltban történt.
Ha a Makromegmentés számát is belehelyezed (319817318 ), akkor még nagyobb lehet a hatékonyság.

Néhány napig eltart ez a folyamat, ha komolyan veszed és minden fontos emberi kapcsolatodra szánsz 2-3 percet. Ezért néhány napig nem jelentkezek további blog bejegyzéssel, illetve mégis, eggyel fogok. A következő írásomban elmagyarázom a Grabovoj számsorok működésének az általam megértett rövid lényegét.

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: