Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Játssz Te is velünk gondolat ping pongot! – 4. rész

.

Honnan jönnek a gondolatok?

A gondolatok a Lélek által vannak kiemelve egy un. “gondolati mezőből”. Ezeket a Lélek elküldi a Fizikai Test irányába. A Szellem mozgatja ezt az információt, hiszen a szellem az, ami mind az információt, mind pedig az anyagot mozgatni képes. A Lélek által küldött gondolat mindig harmonikus, “jó”, teremtő erejű. A Kollektív Tudat és az Ember Tudata az ami a saját rezgései alapján átalakítja a gondolatot. Csak ezen Tudati részeinken át tud eljutni az elméhez bármilyen információ, ami a Lélektől jön.

A gondolat ping pong az a játék, amikor minden olyan gondolatot, ami nem komfortos számunkra, azonnal ahogy érzékeljük, átalakítjuk egy pozitív teremtő gondolatra. Ezzel normalizáljuk a rezgést amit kiküldünk az Univerzumban. Mert minden gondolatunk teremtő erővel bír az életünkben!

Például vásárlás közben azon kapod magad, hogy egy termék árát látva már jön is a gondolat: “Ez túl drága nekem”. Ezzel a gondolattal sajnos szegénység tudatban tartod magad. Azonnal helyettesítsd azzal: “Könnyen jön a pénz és rendszeresen, több van mint amire szükségem van, és mindent megengedhetek magamnak amit szeretnék. Most úgy döntök, hogy ezt nem veszem meg, más célokra csoportosítom át a pénzt.”

A játék lényege: légy éber, vedd észre az önkorlátozó gondolatot, azonnal változtasd meg.

Eleinte tudatos munka ez a játék, később olyan automatizmussá tud válni,mint ahogy a ping pong labdát is ösztönösen, azonnal visszaüti a gyakorlott játékos.

Azért érdemes folyamatosan, nap mint nap TEREMTENI, mert ha nem teszed, akkor a Tudatalattidból feltörő minták fognak megnyilvánulni az életedben. Ha tudatos vagy és TEREMTESZ, akkor Te befolyásolod az életedet!

Ne csak elviseld, hanem TEREMTSD az életed!

Színezd újra az életedet!

Játssz Te is a gondolataiddal, TEREMTS folyamatosan!

Ha van kedved tanuld meg a théta meditációt, és emeld turbo fokozatra a teremtéseidet ezáltal. Az előző részben bővebben a miértekről, itt pedig ismét közzéteszem a meditáció tanító kis videót.

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: