Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Milyen pozitív dolgok történtek veled az elmúlt évben és mit kívánsz a következőre? – 12. rész

Ma ez az inspiráló üzenet köszöntött, amikor felébredtem. Mivel nincs benne semmi olyan, amiből kiderülhetne, hogy ki küldte úgy döntöttem megosztom veletek, természetesen név nélkül.

” Kedves Bogi! Közeledik a Karácsony és Én lassan kezdek számot vetni az eltelt év eredményeivel. Arra a következtetésre jutottam , hogy ebben az évben legnagyobb változást Neked, illetve az általad megismert módszer alkalmazásának köszönhetem. Olyan mértékben változott meg körülöttem minden, amit a legvadabb álmaimban sem reméltem! /LUM :)/ Fogadd hát tőlem sok szeretettel Karácsonyi jókívánságaimat! Nincsenek szavak amelyekkel ki tudnám fejezni hálámat csak egy nagyon mélyről jövő meleg érzés. Te ezt biztosan érted! Egy hálás tanítványod…”

 

Ezüst vasárnap van. Mára azt terveztem, hogy kiértékelem 2017-et és elkezdem összeírni, hogy mit kívánok magamnak 2018-ra.

Nagyon hálás vagyok annak, akitől pont ma ezt az üzenetet kaptam. Segít teremteni 2018-ra magamnak csodákat. Megalapozta a hála és a szeretet energiáit a szívemben.

EXTRA FONTOS! A bőség terében célszerű maradni, azt nézd, hogy milyen jó dolgokat éltél át, milyen jó dolgokat tettél, kaptál, alkottál. Amilyen hangulatban gondolunk a céljainkra, olyan hangulatot élhetünk át akkor amikor megvalósulnak. Sőt a hangulat, az érzelmi állapot az, amivel valójában gyorsítani tudjuk az álmaink megvalósulását.

Öröm, hála, szeretett, megelégedettség, egység érzése – ezek a legnagyobb gyorsítók.

Ha van kedved ma összegezd 2017-et, és írd össze, hogy mit kívánsz magadnak 2018-ra és azután.

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: