Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Teremtési útmutató a számok tükrében – 3. rész

Minden gondolatunk teremtő erővel bír. A Tudatos és a Tudatalatti gondolataink is.

Lássuk mi jellemző ezen tudat részeinkre, egy átlag ember vonatkozásában.

Tudatos Tudat

 •  sebessége 40 bit/másodperc,
 • 5%-ban határozza meg azt amit tapasztalsz az életedben,
 • napi 3000 gondolat halad át rajta,
 • célja a boldogság, az öröm elérése
 • elemző

Tudatalatti Tudat:

 • sebessége 40 millió bit/másodperc,
 • 95%-ban határozza meg az életedet,
 • 57000 gondolat halad át rajta, melyekről nem is sejted, hogy léteznek.
 • Célja, hogy elkerüld a fájdalmat, a szenvedést és hogy életben tartson.
 • Jellemző rá, hogy nem elemez, csak raktároz. Így ha gyermekként agresszió volt a szeretet otthonban, akkor elraktározza, hogy az otthon = szeretet = agresszió. Felnőttként azért, hogy védjen, nem fogja megengedni számodra a szeretetet, azért, hogy megvédjen az agressziótól.
 • tárolja 7 generációra visszamenőleg az őseid túlélést támogató gondolatait, a történelemből jövő túlélést támogató hiedelmeket, a lélekcsaládodból jövő programokat és fogantatásodtól a mai napig a saját hiedelmeidet.
 • Mindig aktív amikor fájdalom, betegség, láz, … műtét, fáradtság,… jellemez
 • Ez a robotpilóta, ami a programjaival életben tart, mindig a kisebb rosszat választva.

A fenti adatok világosan mutatják, hogy megéri tudatosan jó dolgokra gondolni, hogy valahányszor elcsípünk egy negatív gondolatot azt, mindig, azonnal pozitívra kell cserélni.Olyan potenciállal bír a tudatalatti, hogy nem nagyon engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ha elcsípünk valamit ami gátol minket, akkor azt ne alakítsuk át.

Nézzünk még számokat.

Szeretnél egy új autót. Tudjuk, hogy a gondolataid és a hozzá kapcsolódó érzéseid azok amik azt megteremtik. Ha az 5%-ban tudatos, 95%-ban tudattalan robotpilóta üzemmódra kivetítve nézzük ezt, akkor 1 tudatos teremtő gondolatra 19 tudattalan rejtett jut. Ezeket nem tudjuk, hogy milyenek. Lehetnek sajnos gátló hatásúak is.

Az agytevékenységünk további számokkal jellemezhető.

 • éber állapotban zömmel béta agyhullámokat bocsájtunk ki: 14-28 Hz
 • álmodozva, felszínesen meditálva nő az agy alfa agyhullám kibocsájtása: 7-14 Hz
 • a tudatalatti théta meditatív állapotban megnyílik: 4-7 Hz
 • delta agytevékenység van mély alváskor: 0-4 Hz
 • Gamma agyhullám tevékenységgel (28-5000 Hz) szuperemberek vagyunk, akkor használjuk thétával váltogatva, amikor meg kell menteni az életünket, például egy baleset miatt.

Brian Tracy, Jose Silva, Louis L. Hay, csak néhány azon sok-sok tanító és tudós közül, akik sok módszert átadtak már nekünk azért, hogy a tudattalan rejtett programjainkat felülírjuk.

Tanították ők nekünk, hogy ha 21 napig végzünk egy új tevékenységet, akkor kiépülnek azok az új idegpályák, amik segítik a változást. Tanították nekünk, hogy vegyük fel pozitív megerősítő mondatainkat hanganyagra, és hallgassuk naponta, hogy átírhassuk a tudattalan mintákat. Tanították ők, hogy legalább 200x hallgass meg egy pozitív megerősítést a változáséért, és jó ha zene is van mellette, ami azt a célt szolgálta, hogy lassítsa az agytevékenységet alfa, majd théta agyhullámok irányában. Ez a mai napig is remekül működik.

Aztán jöttek a kvantum fizikusok, akik tanítják, hogy egy új idegpálya kiépülése néhány tucat másodper alatt megtörténik. Hol van már a 21 nap?! Nem napok! Másodpercek, maximum percek.

Kiderült, hogy a théta agyhullám segít gyorsabban átírni a tudattalan mintákat, így már arra a több száz pozitív megerősítésre se nagyon van szükség, ha valaki feltárja a tudattalan rejtett traumáját, persze ártani nem fog, ha valaki azt több százszor végig csinálja, az biztosan közelebb repíti a céljához. És már azt is tudjuk, sokan művelik is, hogy önsegítő technikákkal mint ThetaHealing, önhipnózis, Grabovoj koncentrációk,  rendszeresen megváltoztatják önkorlátozó mintáikat.

És még számok, a teremtés hatékonyságáról…

 • a kimondott szó ereje 50%
 • alfában akár 60%-os hatékonysággal tudsz teremteni
 • thétában akár 90-95%-os hatékonysággal is lehet teremteni

Széles körben elterjedt az a nézet, hogy a testünk egészsége a génjeinkben van kódolva. Milyen szerencse, hogy az epigenetika tudományág folyamatosan bizonyítja, hogy ez változtatható. Ma már bizonyított az is, hogy a DNS szavakkal programozható.

Szummázzunk.

Turbó üzemmódra kapcsolt az Univerzum. Mindenki számára, aki akar gyorsan fejlődni, gyorsan akar tudatossági szintet emelni, tudatosan és gyorsan jót akar teremteni önmagának és a világnak, nos nekik módszerek tömkelegét kínálja fel az élet.

 

Turbó Teremtő tipp:

Érdemes elsajátítani a théta tudatállapot egyszerű és gyors felvételét. Bárhol, bármikor ezt meg lehet tenni, és ezáltal sokkal hatékonyabban át tudjuk írni az önkorlátozó mintáinkat. Ezt meg lehet tenni tanfolyamon, de mindenki számára elérhető nagyon sok youtube anyag, ahonnan ezt megtanulható. Könyvből is megtanulható. Érdemes felvenni ezt a tudatállapotot és így teremteni a céljainkat: vizualizálni és örülni egyszerre. Gondolni és érezni egyszerre. Mintha már a valóságnak azt a pontját élnénk, ahol a vágyott cél, a vártnál sokkal jobb paraméterekkel már megvalósult.

Az alábbi két videó a théta tudatállapot felvételét tanítja.

Cél: bármikor könnyedén elérni és hatékonyan működtetni a théta tudatállapotot.

Tudatos valóságteremtést kívánok!

Tisztelettel: Dr. Francia Bogéárka

ThetaHealing Certificate of Science és Grabovoj módszer tanár

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: