Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TUDATOS TEREMTÉS – Teremtsd a jövőből a jelenedet! – 7. rész

Amit most megosztok, az a tegnapihoz hasonlóan egy extra hatékonyság növelő technika.

Bármit teszel, gondolatban terjeszd ki annak a pozitív hatását a Jövőre!

Játssz örömmel!

Ha BŐSÉGET szeretnél a Jelenben, akkor fogd be az Univerzum egyszerű törvényeit, hogy könnyen elérd a BŐSÉGET!

 

A Jelen a következő törvényszerűség szerint teremtődik:

Világunk teremtődésének az algoritmusa – Dr. Grigorij Grabovoj akadémikus tanítása nyomán.

• a Múlt, Jelen és a Jövő valójában egy információs halmaz, ami egy magasabb dimenzióból szemlélve egyszerre zajlik

• Úgy teremtődik a Jelen, hogy a Múlt ad egy információs impulzust a Jelennek és a Jövőnek. A Jövő pedig visszaadja ezt az információt a Jelennek. A két ugyanolyan információt tartalmazó hullám létrehozz egy álló hullámot, így létrejön egy álló kép, a Jelen illúziója. (Lásd a képen, lentebb.) – Dr. Grigorij Grabovoj tanításai alapján

• Bármi is a munkád, a hobbid, gondold végig, hogy ez milyen pozitív hatással lesz a Jövőre nézve. Milyen pozitív hatást fog gyakorolni az életedre 1, 5, 10 vagy akár több év múlva? Milyen pozitív hatást fog gyakorolni a társadalomra 100, 500 vagy akár 1000 év múlva? Minél inkább építő jellegű az amit csinálsz, minél inkább pozitív hatása van a Jövőre, annál inkább a jövőből jövő információ, ami részt vesz a Jelen megteremtésében, teremti a Jelenedben a BŐSÉGET.

• Például, ha zöldség boltod van, akkor sok embert látsz el természetes tápanyagokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ettől ők a Jövőben is egészségesebbek lesznek, sőt az utódaik is. És ez az egészség támogató információ a Jövődből visszaáramlik a Jelenedbe, és mivel erőteljesen támogatja az emberiség túlélését, így teremti a Jövő, a Jelenedben is, a BŐSÉGET.

.

.

• Ha még nem végzel olyan tevékenységet, ami a Jövőre nézve az emberiség túlélését szolgálja, akkor javaslom keress egy ilyen hobbit, minél hamarabb. Nem kell óriási dolgokban gondolkoznod! Ha például elkezdesz sportolni, és ezzel példát mutatsz másoknak, sőt kedvet csinálsz másoknak, netán másokkal együtt sportolsz – már meg is valósítottad a fenti emberiség túlélését támogató pozitív információt. A Jelenből Múlt lesz, egy pillanat alatt, az teremti a következő Jelent és a Jövőt. Így a sportolással való példamutatás információja bekerül a Jövőbe, majd onnan visszaáramlik a Jelenbe.

• Minél erősebb, társadalmi szintű túlélést támogató cselekedeteket végzel a Jelenben, annál inkább áramlik a BŐSÉG információja a Jövődből a Jelenedbe.

Minden Blog

Kövess engem:

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: