Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TudatosBabaMama: A babasírás spirituális oka

Theta Healing, tudatosbabamama, baba sírFONTOS FIGYELMEZTETÉS!

HA VIGASZTALHATATLANUL SÍR EGY CSECSEMŐ, AKKOR HALADÉKTALANUL FORDULJON ORVOSHOZ! Vannak olyan csecsemőkori kórképek, amik azonnali orvosi beavatkozást igényelnek, ezért a késlekedés veszélyezteti a gyermek életét! A blog bejegyzésben írottak nem nyújtanak indokot az orvosi vizsgálat elkerülésére. Kérem vigasztalhatatlan sírás esetén forduljon orvoshoz!

Egy anya számára nagyon nehéz tehetetlenül nézni, azt, ahogy a kisbabája sír.

Megeteted, előtte és utána méregeted, böfizteted, rendben a pelus, nincs se melege és nem is fázik, a kutacsa nívóban így nem is szomjas, béke és nyugalom van körülötte, és te mint az anyukája szíved összes szeretetével és teljes figyelmeddel kényezteted őt, hogy még anyahiány érzete se legyen. Belecsempészted az összes “desszertet” amit a gyermekorvos és a védőnő javasolt, sőt a barátnők, nagymamák, szomszédok, internet, babafórumok, … még tán az ellenségeid tanácsait is megfogadod. Már napok óta az a legfőbb célod, hogy megold ezt a gondot.

És ez a drága gyermek még mindig hol sír, hol nevet.

Persze keresed a “lelki okot” is, mert tudod, hogy a gyermeked 7 éves korig  a te energetikai tükröd. Dolgozol magadon, és mások segítségét is igénybe veszed. Újra és újra úgy tűnik, hogy: most megvan, megtaláltad az okot, meg is oldottad azt. Aztán jön néhány nyugodtabb nap és mintha eddig semmit se csináltál volna imádott kisdeded újra szenved.

Ja el ne felejtsem, hogy még az étrendedre is extra módon odafigyelsz, hogy még véletlenül se egyél semmi olyat, ami kiválthatja ezt az állapotot.

Majd amikor már kifogytál az ötletekből, akkor elkezdesz a Teremtővel beszélgetni: “Teremtő kérek megoldást és megértést! Anélkül, hogy tovább tanítanád, add a megoldást és a megértést!”. Persze jó thétáshoz méltóan, mindezt thétában. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem kell thétásnak, vagy spirituálisan nyitottnak lenni, ahhoz, hogy egy ilyen kérdést feltegyél és használható választ is kapj rá.

Minden ember a Földön megtapasztalhatja, ha egy kicsit figyel, hogy ha feltesz egy kérdést, akkor hamarosan jön rá a válasz, a megoldás. A választ rendszerint a saját Lelkünk adja. Azért kell kérdezni, mert abból az információs volumenből, amivel a Lelkünk rendelkezik, a kérdés által tudja a Lélek, hogy milyen információt és milyen tudatossági szintre kódoltan juttassa el a Tudatba, a Tudatnak a “tudatosulás terébe”. Javaslom, hogy a bőség teréből kérdezzünk mindig, például így: “Hogy lehetne ez még ennél is jobb?” A Te problémádra, a Te Lelked tudja mindig a leges-legjobb választ, ezért célszerű használni ezt a lehetőséget.

theta healing, tudatos baba mama, baba sírásRöviddel a kérdés feltétele után érkezik a futár, megérkezik a várva-várt könyv: Vianna Stibal – A létezés hét síkja. Elsőre a könyv kinyílik “Az ötödik sík mesterei” résznél. Vianna a könyv következő oldalain leírja, hogy amikor egy nagyobb rezgésű Mester felvesz egy földi testet, akkor átmenetileg a nagy rezgésszint különbség miatt beteges lehet.

Hú! Mintha fényt gyújtanának az alagút végén, mintha a mázsás súlyok lekerülnének rólad, amint jön a megértés, hogy esetleg nem csak Te tehetsz arról, hogy a kicsinyed sír, visít, tekeri magát majd pukizik. Megnyugszol, és még nagyobb türelemmel és szeretettel vagy képes tornáztatni, dédelgetni őt, amikor újra és újra felcsendül a visító, vigasztalhatatlan sírás.

Telnek a hetek. A gyermeket szélgörcsök kínozzák és sír. Aztán újra jeleket kérsz. Nem érted mit tehetnél még. És újra jönnek a jelek, de fáradt vagy ahhoz, hogy meg is értsd azt.

Minden ami megjelenik a térben, az fontos! Aki jól tudja a térben megjelenő infókat olvasni, az gyorsabban megértheti a dolgait.

A gyerekszoba felett, a tetőtéri ablak körül megjelentek a galambok, és az egyik néha be is kukucskált az ablakon. Nem repült ugyan be, de megállt az ablak keretén. Érdekes. 10 éve lakunk itt, 10 éve élnek galambok tucatjai a szomszéd üres, elhanyagolt épület padlásán, és ez még sose fordult elő!  Aztán egy Barátnő, aki olyan pontosan tud leolvasni egy emberi testben, hogy lerajzolja a csont eltérést, amit később ugyanúgy mutat a röntgen, persze könnyű neki, mert a nagymamája híres jósnő volt, feltesz egy kérdést: “Galamb?”. Ekkor döbbensz rá, hogy ennek talán üzenet értéke van. Majd ugyanez a Barátnő megkér, hogy olvasd el  Vianna Stibal “A létezés hét síkja” könyvben egy oldalt. Más mint amit korábban olvastál, de benne az infó. Amikor a Lélek leszületik fizikai testbe, akkor a gondolatai által készít egy spirituális kaput, egy dimenziókaput, és azon keresztül lép be ebbe a térbe. A nagy rezgésszám változás miatt eleinte a baba lehet beteges, amíg megszokja ezt a rezgésmintázatot. Ezt olvasva értettem meg az életterületemen megjelent dolgokat. A galamb mint a Lélek jelképe bejött a kis ablakon, ami a spirituális kapu jelképe. A Nagylányom persze megijedt és nekünk szülőknek kellett segíteni neki továbblendülni ezen a tapasztaláson. Úgy mint a kicsinek.

theta healing, baba sírA tér is mutatta a probléma okát. Megértést kértem, és meg is adatott. Milyen furcsa, hogy a galambok azóta ismét tisztelik az életterünket. Megjelentek, hogy segítsenek.

Közben olvasom Müller Péter Aranyfonál című könyvét. Olvastatja magát. Ugyanazt tanítja mint Dr. Grigorij Grabovoj, mint Pertov prof, mint Vianna Stibal. Bár nincs benne lényegi újdonság, de mégis nagyon élvezetes ahogy az író vall ezekről a spirituális törvényszerűségekről. Mivel életem fő kérdése, hogy hogyan oldjam meg kisbabám kellemetlenségeit, így nem kerülhették el a figyelmemet Müller Péter sorai. Írja ugyanis, hogy sokszor tévesen hasfájásnak minősítjük azt, az olykor 6 hónapig is eltartó folyamatot, amíg a Lélek felveszi a fizikai testét. Sokszor azért sír vigasztalhatatlanul a baba, mert búcsúzik a Lélekcsaládjától. Milyen érdekes, hogy néha elviselhetetlenül erős szívcsakra fájdalmat érzek amikor a Kisbabám sír. Azt már a Rendelőben megtapasztaltam, hogy érzem sokszor amit a Beteg érez. Lehet, hogy Kicsinyem fájdalmát élem ilyenkor?

Miközben ezt a blog bejegyzést írom, kapok egy telefont. Elrontottam egy számlát, rossz dátumot írtam rá, kérik, hogy javítsam át. Szó-szót követ, és kiderül, hogy a hölgy egyik gyermeke babát vár. A kismama figyelmét felhívta a leendő gyermekorvosa, hogy már most érdemes szedni azokat a készítményeket, amiket a babáknak segítenek pocakfájás esetén, mert talán így kevésbé lesz majd pocakfájós. Meglepő tanács! Azt halottam már, hogy egyre gyakoribb panasz a pocakfájás újszülötteknél, de statisztikát nem láttam.

Vianna Stibal a Theta Healing® módszer édesanyja fontos infót adott át nekünk, idén nyáron, az Intuitív Anatómia tanárképzésen. Már közel 70% a valószínűsége annak, hogy a Föld bolygón néhány éven belül egy szeretet-teljesebb irányba változhat az élet. A fentebb már kétszer említett könyvben ehhez további részleteket ad. Jelenleg 4% emelkedett rezgésszámú Mester van a Földön fizikai testbe. Ez a szám emelkedni fog, ha jól emlékszem 11%-ot olvastam valahol a könyvben. Tömegesen születnek, érkeznek közénk. Segítenek magasabb rezgésre emelni a Földön az életet.

3-4 évvetheta healingl ezelőtt egy orvos kongresszuson egy magyar kutató, egy egyetemi tanár, akadémikus az antioxidánsokról tartott előadást. Méréssel kapcsolatos előadást tartott. Fura dolgot mondott. A szülőknek nagyon kell vigyázniuk az életenergia szintjükre, mert csak annál alacsonyabb energiával rendelkező utódot tudnak életre hívni. Bár néhány éve azt tapasztalja a mérései során, hogy megjelent a kivétel, és néhány esetben magasabb energiájú gyermek születik, mint amilyen a szülő. Akkor nem értettem mit beszél, de megjegyeztem, mert gyermeket akartam még szülni. Most értettem meg csak a mondatait, a Theta Healing® tanításait olvasva. Azért meglepő, hogy ezt valamelyik hazai egyetemünkön, mérési tapasztalatként megfogalmazták.

A fenti tapasztalások nekem sokat segítettek, hogy nagyobb türelemmel és szeretettel álljak saját magammal szembe. Az univerzum törvényszerűségei igazak ezen infók birtokában is. Ugyanúgy igaz, hogy 7 éves koráig a gyermekem az én energetikai tükörképem, mivel oda-vissza hatunk egymásra ugyanúgy igaz, hogy én továbbra is tehetek azért, hogy Ő jobban legyen. Hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb nem tudom, de tény, hogy egy kettőnk közötti finoman összehangolt láncreakciót beindított valami. Igen, az is lehet, hogy azért van így, mert éppen szokja a Lélek ezt a cuki apró Testet. Nekem ez a gondolat sokat segít, abban, hogy még odaadóbban szolgáljam Őt.

A Nagylányom gyermekkorában, 2 éves korától, jelen volt egy probléma. Tudtam, hogy van, de mégse sikerült megoldanunk. 7 éves korig elvileg az anyát tükrözi a gyermek, 7-14 éves korok között a párkapcsolatot, majd 14 éves kora után önmagán kell dolgozzon. Amikor 15 éves lett, ez a régi probléma megoldódott, miközben az egyik célján dolgozott. Theta Healing® konzultációt kapott az egyik tanítványomtól, amikor ez is felszínre került. Eufóriáját, és órákon át sorolt megértéseit látván értettem meg, hogy van olyan, amikor a szülőnek az a dolga, hogy szeretettel kísérje gyermekét, és megteremtse a feltételeit annak, hogy Ő is megtanulja, megoldja azokat a dolgokat, melyeket az Ő Lelke meg akar itt a fizikai síkon tapasztalni. Egy megállapodást köthettünk születésünk előtt, hogy ezt a problémát Ő oldja meg, bár anya-lánya sztori van a háttérben. Nos, ha igaz az, hogy a Lélek néha nehezen veszi fel a testet, hogy fájdalmas a Lélekcsalád elhagyása, akkor ez így lehet a sírós újszülött esetében is. Neki kell megoldani, mi pedig a szeretetünkkel tartjuk a biztonságos teret ehhez a feladathoz.

Továbbra is igaz, hogy ez a Kislányom azért választott engem az anyukájának, mert én tudom így vagy úgy biztosítani Neki azt, amiért Ő ide érkezett. Te, aki most e sorokat olvasod, Te is biztos lehetsz benne, hogy Te vagy a lehető legjobb szülői segítője a gyermekednek ebben a társasjátékban. Egyszerűen csak szeresd tovább a Kicsinyedet és Önmagadat is, és ha így teszel folyamatos kapcsolatban állsz majd a saját Lelkeddel, és biztosan tudom, hogy így mindig a szükséges és helyes lépést fogod megtenni gyermeked boldogsága és egészsége érdekében.

 

Ezt olvastad már?

TudatosBabaMama: Sír a Baba! – amikor más az ok, mint amit gondolnál

 

 

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: