Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

TudatosBabaMama: Sír a Baba! – amikor más az ok, mint amit gondolnál

Tudatos Baba Mama, Theta Healing, baba sírásAzt már egyértelműen megtapasztaltam, hogy újszülött gyermekem engem tükröz. Ha én jól vagyok, akkor jól van Ő is. Ha én feszült vagyok, akkor Ő sír, fáj a pocakja, csuklik, bukik, nem alszik, …

Tegnap egy extra sírós délutánunk volt. Sikerült türelmesen végigvinnem a délutánt, a jelenben tartva magam. Amikor egy vígasztalhatatlan babát ringatsz, akkor bizony néha fogytán a türelem. Többször a délután során tudatosan figyeltem a hangulatomra, és a ThetaHealing® módszerrel hangulatot váltottam, amikor azon csíptem magam, hogy csüggedt, reménytelen és szomorú vagyok. Érdekes, hogy sokan dühösek ilyenkor. Én bánatos voltam inkább mint dühös.

Amikor beállt az esti idillikus nyugalom, akkor egy kád meleg, illatos habfürdővel jutalmaztam magam, egész napos hősies jelenlétemért. Nem túlzok! Nehéz volt azt a pár délutáni órát szeretetteljesen végigcsinálni.

Ha már nyugi van, akkor jöhet egy kis önmunka!

Mit akart nekem ma tanítani ez a pici lány? Milyen energetikai, tudattalan problémámat tükrözte a kis Drága?

Már tudom, hogy agyalni nincs értelme. Az csak fölösleges időtöltés. Mi tagadás az intelektualizálás is hoz megértéseket, ok-okozati összefüggéseket, de energetikailag a probléma gyökere megmarad, és ennek az a szomorú következménye, hogy újra felbukkanhat.

Tehát elővettem a jól működő Theta Healing® módszert és az önásás technikáját végezve érdekes helyre keveredtem. Abban a pillanatban találtam magamat, mielőtt a leszületésem előtt végérvényesen felvettem a testemet. Azért mondom azt, hogy végérvényesen, mert a magzati korban még ki-be járkálhatunk, általában nem vagyunk folyamatosan a fizikai síkon.

Ott és akkor, miután döntöttem, hogy jövők, és mielőtt még megszülettem volna, Földi idő szerint 3 napig időztem, és szomorkodtam azon, hogy ott kell hagyjam a létezés 5. síkján a Lélekcsaládomat. Míg magzatként tudtam kommunikálni velük, addig itt az anyagba zárva általában nem. A Lélekcsaládomat gyászolom! Ez az az érzés, amit a kisbabám bekapcsol, Apósom gyengélkedésével karöltve.

Már megint más lett az ok, a gyökere a gondoknak, mint amit a tudatos doktor Bogi agyalással meg tudott volna fejteni. Ilyen ez! Már sokadszor tapasztalom. A Theta Healing® módszer már sokadszor ajándékoz meg ilyen meglepetésekkel.

Théta meditációban hirtelen én is baba voltam, és megéltem annak a vígasztalhatatlan gyászát, hogy átmenetileg ott kellett hagyjam az Égi Anyukámat és Apukámat. Kisbabámmal együtt rezegve, az apró kis test látványa, csodálata, megélése segített bekapcsolódni ennek a tudattalan mintának. A Theta Healing® módszer tanainak megfelelően elvégeztem az energetikai oldást. És a mai nap már csodás: nyugodt, mosolygós a Kisbabám.

Imádom nézni, ahogy az apró kezecskéit ide-oda rakosgatja a buksija körül, ahogy pucsít és közben nyújtózik is egyszerre, ahogy a kis öklét szopcsizza, ahogy békésen alszik, ahogy 5 hetesen apró ajkaival már gőgicsél, ha úri kedve úgy tartja. És a csúcs élmény amikor a szemedbe néz, majd megnézi a gondolati energia mintát a koronacsakra tájékán és már mosolyog is, majd egy gőgicséléssel megjutalmaz, ha tetszik neki amit érzékelt.

Olyan jó, hogy a Theta Healing® módszert bármikor tudom használni azért, hogy boldogabb és elégedettebb legyen életem kisebbik Csodája is!

Várlak tanfolyamaimra szeretettel!

Tanuld meg Te is ezt az önsegítő technikát, és segíts magadon bárhol, bármikor!

Minden Blog

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: