Tudatosság, út a boldogabb élethez
   

Vianna Stibal a „Moving America Forward” díj nyertese!

Vianna Stibal, Theta Healing, Vianna díjat kapott

A képen: Doug Llewelyn és Vianna Stibal a Moving America Forward (Amerika előremozdításáért) műsorában Los Angeles – 2015 november

Az Amerikában nagy közkedveltségnek örvendő Moving America Forward (Amerika előremozdításáért) című televíziós show bemutatta az év legsikeresebb vállalkozóit, és a világszerte elismert Vianna Stibal, a Theta Healing® módszer megalkotójának a munkáját kitüntetéssel jutalmazta, 2015 novemberében.

Vianna 1995-ben súlyos egészségügyi problémával küzdve, önmagát kezelve felfedezte az alternatív és spirituális gyógyításban rejlő lehetőségeket. Kidolgozott egy meditációs technikát, amely segít az öngyógyításban és a spirituális fejlődésben. A Theta Healing® módszert több tízezren tanulják és gyakorolják világszerte.

A Moving America Forward (Amerika előremozdításáért)  műsorban Doug Llewelyn beszélgetett Viannával. Vianna Stibal elmondta, hogy a saját tapasztalatait használta, azokat megtanította másoknak, és ők a gondolataik összpontosításával, egy módszert kaptak, hogy elérjék a kitűzött céljaikat. A Theta Healing®nek mindenki jó hasznát veszi, aki szeretne javítani az életén, legyen szó bármilyen életterületről vagy problémáról. A Theta Healing® konzulensek és instruktorok a théta agyhullámok által előidézett állapotban azonosítják, és szabad akaratból jövő kérés esetén, eltávolítják a klienseik tudatalatti problémáit.

Az orvosi világban a fizikai egészség prioritást élvez a mentális egészség felett, Vianna Stibal Theta Healing ® módszere azonban azt mutatja, hogy az elme egészsége nélkülözhetetlen a tartós sikerhez.

A Theta Healing® módszer a théta agyhullámok használatával egy különleges, lelki fejlődést szolgáló meditációs technika. Immár a világ minden részén, jelenleg 152 országban dolgoznak konzulensek és instruktorok, akik a théta hullámokat hívják segítségül, vendégeik testi és lelki jobblétének elérése érdekében.

A módszer globális sikere többek között annak is köszönhető, hogy vallástól, felekezettől függetlenül bárki számára elérhető és alkalmazható. Nem változtat a vallási meggyőződéseken, hanem megtanítja az embereket, hogyan irányítsák a spirituális gondolataikat, hogy pozitív eredményeket érjenek el. Vianna Stibal könyvei 21 nyelven, köztük magyarul is megjelentek.

A 10 perces eredeti, angol nyelvű riportot itt tudod megnézni:

Forrás: https://www.prlog.org/12513452-founder-of-thetahealing-institute-of-knowledge-vianna-stibal-wins-moving-america-forward-award.html

Minden ThetaHealing®. Bookmark the permalink.

Kövess engem:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Feliratkozás hírlevélre

Keresés

Archívum: