Bemutatkozás

dr. Francia Boglárka Gizella

Életemet két nagyobb korszakra tudom felosztani: a csoda előtti és a csoda utáni időszakra.

Az első korszakban megvalósítottam gyermekkori álmaimat: családot alapítottam és orvos lettem.  

Friss diplomásként találkoztam egy olyan emberrel akinek bizonyítékai voltak arra, hogy vele csoda történt. Ő inspirált engem arra, hogy megértsem, hogy: mi a tudat,  mi a szellem, mi a lélek és ők hogyan működnek együtt azért, hogy megteremtődjön az anyag, az esemény és a körülmény.

Életem második korszakában mindent elkövettem, hogy megértsem a csoda algoritmusát.  Közben a háziorvosi és a pszichoterapeuta hivatás kibővült spirituális tanári jelenléttel. Mára már nagyon sok embert segítettem hozzá, hogy tudatosabban irányítsa az életét.

Hiszem és tudom, hogy az emberiség egy evolúciós ugrás elején jár.

Egy szeretetteljeseb, tudatosabb, harmonikusabb világot építünk, a Mindenség Teremtőjével együttműködve. Mi emberek új képességeket kezdtünk feltárni és működtetni önmagunkban. Azért születtem, hogy segítsem ezt a folyamatot. Ezért folyamatosan tanulok, fejlesztem önmagamat. Célom, hogy elérjem a saját életemben a harmóniát és hozzásegítsem a hozzám fordulókat ahhoz, hogy egy harmonikus, boldog, egészséges életet tudjanak élni.

Ha nem tetszik, amit a világban látsz, akkor hívlak és kérlek, hogy dolgozz magadon! Változtasd meg az örökölt sorsot és az önkorlátozó hiedelmeidet! Cseréld le a kellemetlen érzéseket kellemesekre!

Tudok tanítani Neked olyan módszereket, melyekkel könnyen, hatékonyan és eredményesen meg tudod ezt tenni. A Világot, csak belülről, magunkon keresztül tudjuk megváltoztatni. Minél boldogabb és harmonikusabb lesz a TE életed, annál inkább hozzájárulsz ehhez az emberiség szintű pozitív változáshoz.

A csoda benned van! Szabadítsd fel és teremtsünk együtt egy harmonikus jövőt magunknak és a szeretteinknek!

Várlak rendezvényeimre szeretettel!

dr. Francia Boglárka Gizella – Fabijenna

háziorvos, természetgyógyász, pszichoterapeuta

ThetaHealing® Mester tanár és Cerificat of Science

Grabovoj® módszer oktató

Kapcsolódjunk!

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj a legújabb eseményekről, újdonságokról, hasznos tartalmakról!