Módszereim

ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy olyan módszer, mely elhozhatja a spirituális, testi és lelki jólétet az életedbe.

„A ThetaHealing® lényege, hogy megtanítsuk és megmutassuk az embereknek, hogy mindannyian a Teremtő Életenergia részei vagyunk. Hogy hogyan használjuk szabadon és hogyan kapcsolódjunk ehhez az Energiához. Mindenki egyedi, mindenki számít és mindenki része ennek a valaminek és ez csodálatos dolog.

A ThetaHealing® elsődleges célja, hogy képessé válj teremteni, azzal, hogy kapcsolódsz ehhez az Isteni Teremtő Energiához.

Ha még sohasem találkoztál a ThetaHealinggel® akkor ideje megismerkedned vele, mert csodás filozófia és technika. Megtanítom az embereket arra, hogy hogyan kerüljenek théta állapotba, hogy hogyan lássanak bele a testbe a Teremtő Energia segítségével. Ezt mi leolvasásnak hívjuk és azt is, hogy hogyan gyógyíthatnak ezzel az energiával. Ahhoz, hogy olyan életet teremthessél magadnak amilyet szeretnél, ki kell cserélned, át kell programoznod azokat a téves hitrendszereket, amelyek akadályozzák a boldogságodat. Meglátod majd, hogy hamar automatikussá válik, hogy változtass az életeden. Képes leszel csodás életet teremteni magadnak: bőséget, szeretetet és minden egyebet amire csak vágysz. Mindezt a Teremtő isteni nézőpontján keresztül.

Dolgozom magyarokkal. Nemcsak a hitetek és a gyógyító képességeitek különlegesek, hanem a mindig az igazságot kereső, ahhoz vonzódó lelki beállítódásotok is csodálatos. Ősi természeteteknél fogva gyógyítók vagytok. Nagyszerű veletek együtt dolgozni.
Vianna Stibal így mutatta be röviden módszerét, a ThetaHealinget®
2017 március, Svájc, St. Gallen

Tudattalan programjaink 4 szinten tárolódnak. Vianna Stibal azt tapasztalta, hogy a tartós változáshoz ezeken a szinteken egyaránt meg kell csinálni az oldást.

AZ ALAPHITEK SZINTJE

Alaphitnek azt nevezi Vianna, amit a fogantatásunk pillanatától a mai napig megtanultunk, vagy megtanítottak nekünk. Egész életünk során újabb alaphiteket teszünk hozzá az eddigiekhez. Ezek a programok az agy homloklebenyi neuronjaiban tárolódnak energiaként.

A GENETIKAI SZINT

A DNS-ben, vagyis az őt körülvevő morfogenetikus mezőben, több nemzedékre visszamenő genetikai emlékezet van. Századok és nemzedékek óta felgyülemlett hiedelmekről, érzelmekről, probléma megoldó mintákról van szó. 7 generációra visszamenőleg tárolunk a genetikai szinten. A tobozmirigy mestersejtjében tudjuk ezt megfigyelni.

A TÖRTÉNELMI SZINT

A történelmi szint információi az aurában tárolódnak.  A fej és a vállak mögötti térben, az éteri mezőben megfigyelhetőek. Három forrásból származnak az ezen a szinten tárolt információk: őseink programjai 7 generáción túlról, előző életeink információi,  és az emberiség teljes történelméből áthozott információk. Akár eonok óta kellemes és kellemetlen emberi tapasztalatok tárolódnak ezen a szinten.

A LÉLEK SZINTJE

 A lelki szint programjai mélyek és erőteljesek. Az egyén teljességéből jönnek létre. A szív térben tárolódnak.

„Minden Gondolat, amit gondolsz, pszichikailag indul, de aztán fizikai manifesztációban tér vissza hozzád… jelenjen meg az akár emberi formában, dolgokban, feltételekben vagy körülményekben. Épp ezért, ahogy te választod meg a gondolataidat, te választod meg az életedet.”

Vianna Stibal

2014 őszén találkoztam a ThetaHealing®el. Azonnal megdöbbentő pozitív változásokat tapasztaltam az életemben. Úgy éreztem, hogy erről minden embernek tudnia kell! Tanár lettem. A világ legképzettebb ThetaHealing® tanárai közé léptem rövid idő alatt, és azóta is folyamatosan képzem magam.

Mára többszáz diákot segítettem visszaemlékezni elfelejtett, veleszületett képességeire. 

Tudom és hiszem: a csoda benned van! Szabadítsd fel!

Ha szeretnéd fogom a kezed és segítek aktiválni a benned szunnyadó képességeket!

Tanfolyamok

Ezeket a ThetaHealing® tanfolyamokat tudod elvégezni nálam

A Theta Healing® tanfolyamok elvégzésének van egy ajánlott sorrendje.

A DNS1 tanfolyami szinten található a Kezdő tanfolyam és a Intuíció építő tanfolyam. Aktiválja a tobozmirigy mestermolekuláját, a mestersejtben a DNS-t. 

A Haladó tanfolyam a szívtér mester molekuláját aktivizálja, ezért hívjuk DNS2 szintű tanfolyamnak. Ezen a szinten található a legtöbb tanfolyam. Bár nem kötelező mindet elvégezni, mégis érdemes, mert előkészít a DNS3 tanfolyamra. Az Alap, a Haladó, az Áss Mélyebbre és a Te és a Teremtő tanfolyamok sorrendisége kötött. Ezek elvégzése nem csak a továbbiakra jogosít fel, hanem a Vianna Stibal által tartott tanári tanfolyamok elvégzésére is.

A DNS3 tanfolyam egyedüli a szintjén. Több titkos gyakorlatot tartalmaz. Hatványozza a teremtő erőt, ha alaposan ki vannak dolgozva az előző szintek.

A DNS4 tanfolyami szint megnyílt 2023 februárban, Hawaii egyik szigetén. Olyan szerencsés vagyok, hogy ott lehettem. Rendkívüli érzés volt ott lenni.  Egyenlőre Vianna tartja a konzulensi képzést. 4 tanfolyam kerül majd erre a szintre.

Vianna Stibal tervei szerint a DNS7 szintig fogja elvezetni a fejlődni vágyókat. Ahogy az emberiség fejlődik, úgy tudnak megnyílni a további szintek.
2014 óta az a tapasztalatom, hogy a technika egyre egyszerűbb, egyre könnyebb, és atraumatikus. Minél inkább fejlődik az emberiség, minél inkább emelkedik a tudatosság annál könnyebb a transzformáció is. Ez olyannyira így van, hogy már az alaptanfolyamot is másképp kell tanítani, mint ahogyan azt 2014-ben tanultuk. Ezért várom szeretettel az ismétlőket is a képzéseimre!

Cikkek

ThetaHealing®