Blog

A siker legnagyobb titka

Ha EMBER vagy, akkor van TESTED, a tested körül egy 5 méter sugarú gömb, ami a TUDATOD. Ez egy olyan optikai rendszer, ami képes a fényből anyagot létrehozni, a SZELLEMED és a LELKED segítségével. 

Ha EMBER vagy, akkor TEST, LÉLEK, SZELLEM, TUDAT és ÉRZÉS egysége vagy. Vannak további részeink is, de, hogy megértsük, hogy hogyan tudunk hatékonyan teremteni, elég most csak ezen emberi részekkel foglalkozni.

Az EMBER részei a MINDENSÉGET TEREMTŐ ÉLETENERGIÁVAL vannak átitatva. Olyan ez mint a hal és a víz kapcsolata. A hal a vízben van és közben a testében is jelentős mennyiségű a víz. EMBER és TEREMTŐJE elválaszthatatlan egységet képez, akár tudunk róla, akár nem, akár elfogadjuk, akár nem.

Ígértem egy titkot, a siker titkát. Íme.

Amikor teremtünk, akkor ezt több szinten is csinálhatjuk.

Van aki az elme börtönéből teremt, ősei tapasztalatából, és éli újra a múltat. Az örökölt sors megváltoztatásáról a Theta Healing® képzéseken sokat lehet tanulni.

Vannak akik magasabb tudatossági szintről dolgoznak, és kapcsolódnak a SZELLEMÜKKEL, ők már SZELLEMI SZINTRŐL dolgoznak.

Vannak akik még magasabb szinteket is bekapcsolnak, kilépnek a LÉLEK SZINTJÉRE is. Ilyenkor egyszerre dolgozik a TEST, a SZELLEM, a TUDAT és a LÉLEK is.

Kérlek ne gondolj bonyolult dologra! 

Voltál már LELKES? Volt már olyan az életedben, amikor LELKESEDÉSSEL beszéltél vagy cselekedtél? Ilyenkor ösztönösen alkalmaztad ezeket a részeidet, együtt, egységben. Ugye, hogy az eredmény is sokkal jobb lett?

Most kérlek állj meg egy pillanatra, és idézz fel egy ilyen emlékedet, amikor LELKES állapotban voltál. Kérlek tudatosítsd azt a pillanatot. Mert itt TEST, LÉLEK, SZELLEM, TUDAT EGYSÉGÉBEN ÉLTÉL ÉS CSELEKEDTÉL.

Ez a siker titka: TUDATOSSÁGI SZINTET EMELNI ÉS EGYÜTT  MŰKÖDTETNI A RÉSZEINKET.

Mit jelent a tudatossági szint emelés?

A TEST TERE egyértelmű. Van a TUDATNAK TERE, a SZELLEMNEK TERE és a LÉLEKNEK is van TERE, sőt a TEREMTŐ részeinek is vannak TEREI. Ezek létező, tulajdonságokkal leírható, működő terek.

Amikor tudatossági szintet emelünk, akkor belépünk ezekbe a terekbe, ott tudatosan JELEN vagyunk, és EGYÜTT MŰKÖDTETJÜK a részeinket.

Mint az életben mindenhol, van prémium vagy VIP kategória a működésben is.

Ez az, amikor a MINDENSÉG TEREMTŐJÉNEK a részeivel képes kapcsolódni az egyén: a SZENT SZELLEMMEL, a SZENTLÉLEKKEL és a SZENT TUDATTAL.

Amikor a LÉLEK TERÉVEL kapcsolódik az egyén, az az irányultságot is meghatározza. Miért fontos ez? Adolf Hitlernek nagy szellemi ereje lehetett, ő belépett a szellemi szintre, de mivel a lélek szintjére nem emelte fel a tudatát, hanem csak a szellemi szintig, és rossz volt az irány amilyen irányba áramoltatta a szellemét, így sok emberellenes dolgot csinált.

A LÉLEKBEN nincs gonoszság.  A LÉLEK SZERET, ÖRÜL és EGYÜTT HALAD AZ ISTENI EVOLÚCIÓS TERVVEL. A lélek mindig mindenki javára tud csak cselekedni. Ez a természete.

A siker titka tehát a TUDATOS JELENLÉT állapotába lépni, majd a TUDATUNKKAL BEEMELKEDNI minimum a SAJÁT LELKÜNK TERÉBE.

Ez egy tanulható működés. Aki begyakorolja, az tudja sikeresen alkalmazni és harmonikusan élni.

Az általam képviselt technikák a Theta Healing®, a Grabovoj® és a Petrov Életfa® technikák olyan módszerek, melyek a fenti működést segítenek elsajátítani, begyakorolni. A Theta Healing® nem csak oldja, hanem tudatosítja is, azokat a blokkokat, amivel akadályozzuk önmagunkat a tudatossági szint emelkedésben. 

Aki teheti tanuljon, gyakoroljon, és mindent csináljon LELKESEN!