Blog

A Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága 2016.09.22-én kártérítést ítélt meg Grigorij Grabovoj tudósnak, korábbi börtönbüntetése miatt

A Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságán 2016 szeptember 22-én 2400 eurós kártérítést ítéltek oda Grigorij Grabovoj többszörös doktori címekkel rendelkező orosz tudósnak, hamis vád alapján elszenvedett 2 éves börtönbüntetése miatt.

2008-ban a Tagansky bíróság, az állítólagos kijelentéseiért, csalás és kuruzslás miatt ítélte őt el 11 év börtönre, melyből 2 évet le is töltött.

Az Emberi Jogok Bírósága nem csak megalapozatlannak tartotta a vádakat, hanem még kártérítést is megítélt a tudósnak a méltatlan büntetés miatt.

(Forrás: http://gosindex.ru/news/obshhestvo/v-strasburge-grabovomu-kompensatsii)

Grigorij Grabovoj® Tanítása segít megérteni, hogy hogyan működik a Világmindenség információs szintről szemlélve és irányítva azt. Tudományos szintre emelve átadja nekünk azt a tudást, amivel megérthetjük a világunkat, a testünket, a létezésünket. Az emberre mint a Test, Tudat, Szellem és Lélek négyes egységére tekint. Elmagyarázza ezen részeink funkcióit, szerkezetét és működését.
Tanítása olyan egyetemes törvényszerűségekről szól, melyek megadják nekünk a lehetőséget, hogy információs szintről tudjuk megérteni, majd a megértés birtokában tudatosan irányítani az életünket.

Grigorij Grabovoj a Világ megmentésének a lehetőségét, a katasztrófák elhárításának a mikéntjét, a szervek regenerálását, az örök élet lehetőségét tárja elénk tudományos munkásságával.

A média által felkapott számsorokkal végzett koncentrálás tudásrendszerének csupán csekély százaléka.

Nem könnyű őt megérteni, hisz olyan más perspektívából látja a dolgokat. Viszont érdemes! Amikor elkezdtem megérteni mondanivalóját, óriási megértéseim lettek a saját életem történéseivel, eseményeivel kapcsolatban.

Szabad választásunk, hogy nyitunk-e ezen új tudásrendszer felé vagy sem!