Blog

A Grabovoj® Tanítás lényege

Az alábbi sorokban nagyon egyszerűen szeretnék arról írni, hogy számomra mi a Grabovoj® Tanítás lényege.

Grigorij Grabovoj  egy tisztánlátó, kozmikus tudatossággal rendelkező kutató, tudós.

(Rövid életrajza magyarul itt>>)

(Életrajzát, hivatalos honlapján itt találod >>)


Mit jelent kozmikus tudatosságúnak lenni?

  • Orvos vagyok, sokat tanultam és tanulok a mai napig, de nem értettem, hogy hogyan teremtődik a fizikai testem, a szerveim, a Világ. Földi tudatosságom van. Egy kozmikus tudatosságú ember érti azokat az egyetemes, univerzális törvényszerűségeket, amik alapján teremtődik a fizikai Világ.
  • Képzelj el egy kisbabát, aki belekapaszkodik az asztal szélébe, pipiskedik, hogy lássa, hogy mi van az asztalon, de nem lát rá az egészre, mert egy kávéscsésze eltakarja a szemei elől a többi tárgyat. Majd képzeld el magadat felnőttként, ahogyan felülről rálátsz az asztalra, és nem csak a kávéscsészét, hanem minden tárgy helyzetét kényelmesen látod. Magasabb perspektívából szemléled a dolgokat, így sokkal nagyobb a rálátásod a valóságra. A baba nem látja előre, hogy magára húzhatja az asztalterítővel a forró kávét, de a magasabb nézőpontból, a tudásod által előre látod a veszélyt és hatékonyan meg is tudod azt előzni.

A Grabovoj® Tanítás elmagyarázza az ember részeit, úgy mint: Lélek, Szellem, Tudat, Fizikai Test. Megértést ad ezekről a fogalmakról, sőt elmagyarázza tudományos szintre emelve azokat a törvényszerűségeket és folyamatokat, amelyek alapján ezek a részeink összehangoltan működnek.

Már hallom is, ahogy egy ateista, materialista ember elmondja, hogy ő csak annak hisz, amit lát és meg tud fogni. Én ezt maximálisan el is fogadom, rendben is van számomra így. És lenne azonnal három kérésem:
– Kérlek, fogd meg az érzéseidet!
– Kérlek, fogd meg a gondolataidat is!
– Kérlek, mutasd meg nekem is, hol vannak, és hogyan tudom én is a kezeimbe venni őket!
A létezésünk részei az érzelmeink és a gondolataink is.
A fizikai testünk a fizikai szint része. Az érzelmeink az energetikai szinthez tartoznak. A gondolataink pedig az információs szinthez. Az információs szint hat az energetikaira, az pedig a fizikai szintre.
Mondok egy példát, hogy érthetőbb legyen.
Felhívnak egy nagyon rossz hírrel: kapsz egy információt. Az érzéseket vált ki belőled: düh, félelem. A tested reagál rá, megnő a vérnyomásod, a szívverésed fokozódik. Aztán ismét kapsz egy telefont. Bocsánatot kérnek, nem rád vonatkozott a rossz hír, összetévesztettek egy másik emberrel, téves információt adtak át neked, megnyugtatnak, hogy minden rendben van a Te ügyedben. Az energetikai szinten az érzelmeid elcsendesülnek, és a tested folyamatai szintén ezt teszik.

Grigorij Grabovoj® Tanítása segít megérteni, hogy hogyan működik a Világmindenség az információs szintről szemlélve és irányítva azt. Tudományos szintre emelve átadja nekünk azt a tudást, amivel megérthetjük a világunkat, a testünket, a létezésünket.
Tanítása olyan egyetemes törvényszerűségekről szól, melyek megadják nekünk a lehetőséget, hogy információs szintről tudjuk megérteni, majd a megértés birtokában tudatosan irányítani az életünket.

A TUDAT szó a TUD szótőből fakad. Megvilágosodott Tudatú az az ember, aki TUDja hogyan működik a Világunk. Mindenki számára elérhető ez az állapot!

Grigarij Grabovoj akadémikus a Tudat törvényszerűségeit, működését részletesen elmagyarázza nekünk. Olyan egyetemes tudásrendszert ad át, amivel tudatosabban ezáltal harmonikusabban és boldogabban tudunk élni.

Sajnos sokan csak a numerológiával, a számsorokkal azonosítják Őt. Nem ez a lényeg, bár fontos része az is a munkásságának. A számsorok hozzáférést adnak a TUDAT bizonyos területeihez, hogy azokat használva könnyebben tudjunk, tudatos változást eszközölni az életünkben.
Ahhoz azonban, hogy hatékonyan tudjuk használni a számsorokat, képleteket, függvényeket,…jó ha értjük, hogy milyen mechanizmusok állnak a folyamatok mögött.
A papagáj is tud beszélni, de nem érti azt, ezért nem tudja hatékonyan bárhol és bármikor célirányosan használni a beszédet.

Grigorij Grabovoj professzor úr a Világ megmentésének a lehetőségét, a katasztrófák elhárításának a mikéntjét, a szervek regenerálását, az örök élet lehetőségét tárja elénk tudományos munkásságával.

Nem könnyű őt megérteni, hisz olyan más perspektívából látja a dolgokat, hogy sokszor nem értjük a mondatait. Érdemes kitartóan próbálkozni! Amikor megértettem a tanítását, óriási megértéseim lettek a saját életem történéseivel, eseményeivel kapcsolatban.

Szabad választásunk, hogy nyitunk-e ezen új tudásrendszer felé vagy sem!

Én úgy döntöttem, hogy meg akarom érteni és tanulni mindezt.

Tarts velem, értsd meg Te is hogyan működik a Világunk és teremtsünk együtt egy harmonikusabb életet a magunk és mindannyiunk számára!