Blog

Boldogság, öröm, magasabb tudatállapot – idézet Grigorij Grabovojtól

“…. egy magasabb tudatállapotban a világ befogadásának egy teljesen más módja lehetséges…. mi gyakorlatilag sohasem vagyunk ugyanabban a tudatállapotban, ez bizonyos határok között állandóan változik, a fejlődésünk adott pillanatban elért szintjének megfelelően.

És akkor előfordul, hogy különleges állapotot érzünk, az emelkedettség állapotát, az élet teljességének az érzését, örömmel és boldogsággal való telítettséget, amely mind annak a jelei, hogy a szokásos állapotunkhoz képest egy magasabb tudatállapotba kerültünk.

És gyakran ezek azok a pillanatok, amelyeket megjegyzünk, néha egész életünkre.

Természetesen előfordul az is, hogy a szokásos állapotunkból váratlanul átlépünk egy magasabb tudatállapotba, amikor az ember egyfajta megvilágosodást, boldogságot, a lét határtalan boldogságát éli meg, ugyanakkor nem tudja ezt szavakban kifejezni, ezt mindenkinek magának kell átélnie.

A megfelelő lelki törekvések, a megfelelő megértés és megfelelő rendszeres gyakorlatok segítségével elérhető, hogy ez a magasabb tudatállapot mindig Önökkel legyen.”

Idézet Grigorij Petrovics Grabovoj – Az emberek feltámasztásának módszerei és az örök élet -mostantól a valóságunk! című könyvéből

Kiadó: EHL Development KFT, 2015

A könyv megrendelhető www.ecobiobolt.hu